cola i stora lass

Hade en riktigt mysig kväll med Sofia i fredags. Vi kollade på lite film och bara hade en galet bra tjejkväll helt enkelt! På lördagen vaknade vi pigga och glada. Vi bestämde oss för att åka ner på stan i det fin fina vädret. Vi spanade runt i butikerna och åt lite lite lunch vid ån. Det va sjukt mycket folk på stan, vet inte hur många man stötte på. Hur som helst så sov jag ut enda till klockan tolv idag. Mega skönt. När jag vaknade gick jag ut och lag mig i solan i endast bikini. Snacka om att det var sommar värme ute. Njöt som in i tusan. Efter jag hade legat i solen liten stund blev jag sugen på en joggingtur. Så tog min ork och sprang en runda. Senare mot kvällen kom farmor och farfar samt faster med hennes grabb. Dom grillade lite gott med oss och stannade även på en efterrätt. Hade det hur trevligt som helst! Nu ska jag fakstisk dra mig till sängs snart. Imorgon väntas det massvis med roligheter. Natti natti!


våren är äntligen här

Riktigt fin dag! Och dessutom är det fredag, kan det bli bättre? Tror inte det va. Om min fredagskväll blir som den är planerad blir det kanon kul. Kvällen kommer spenderas med Sofia hemma hos henne. Vi ska kirra ihop en riktigt mysig film kväll!



vill långt bort härifrån


En väldigt gammal bild från år 2006 då familjen min besökte favoritlandet Thailand.

Snart tänkte jag dra mig mot sängen för att få lite sömn inför nationella imorgon. Är inte ett dugg tagg på det direkt. Ogilla. Men men en sak som måste göras. Sov sött allihopa!

new in

Har glömt att visa ett linne jag köpte för nån vecka sedan från H&M. Fick linnet för 149 spänn!


26 april




Bilderna ovan är lite hur jag såg ut idag. Inte så märkvärdigt!

Har krigat tillsammans med min mattebok sen jag kom hem. Blir tokig på alla siffror, linjer och tecken. Matte är absolut inte min grej. Nu tänkte jag övergå till biologiboken. Fred ut



ass back home

Wiiiho! Mådde betydligt mycket bättre idag, så bra att jag kunde ta mig till skolan. Men känner att min kropp är riktigt utmattad. Orkar knappt göra någonting. Men jag lär väl komma i balans snart igen. Har varit riktigt skönt väder idag. Inte sant? Bara detta väder kan hålla i sig nu. 

Har nu precis pluggat klart på svenskan, känns som den sitter nu inför det svenskaprov som jag har imorgon. Så nu tänkte jag gå över till matten.. Hej!


Längtar till dagen då jag kan gå klädd såhär kommer..

fråga & svar

Anonym om häng i soffan framför bb:
är du och linus väldigt bra vänner? eller är det något mer? snygg var han iaf!

Svar: Vi är väldigt bra vänner inget mer. Han tackar nog för det! :)

min älskling har ett hjärta av snö

Hej alla läsare! Idag när jag vaknade var det fortfarande inte bra. Så jag stannade hemma. Har inte gjort speciellt mycket. Har sovit för det mesta och kollat lite på TV. Har även kunna ätit, vilket är ett stort plus! Så hoppas hoppas att allt går över tills imorgon. Men det får vi allt se. 

Just nu håller jag på att kolla runt på olika balklänningar. Blir ju tokig! Hittar inte en enda, så om ni vet någon bra sida med fina klänningar skulle det vara gulligt om vi tipsade lite. 



Mormor kom förbi och är fortfarande här. Så såklart fick jag bästa sällskapet framför allt tv tittande!

fråga & svar

Anonym om new in:
Var kommer shortsen ifrån :)

Svar: Shortsen kommer ifrån Tshirt Store! :)

matförgiftad flicka

Min dag började bra men slutade dåligt. Skoldagen gick väldigt snabbt. Slutade tjugo över två pga två håltimmar. Super duper skönt! Efter skolan tog jag och Julia en cupido sallad. Smarrens. Vi kikade även runt i butikerna. Julia köpte ett gööö läckert halsband, lite smått avis! Hur som helst så hade vi match vid sju tiden mot fbc som slutade med förlust. Dock kunde jag bara spela kanske tio minuter eller något liknade innan jag kände att jag började få kramper i magen. Kunde knappt stå så lag mig ner och det blev värre. Mådde sjukt illa och skakade som bara den. Så mamma fick komma och hämta mig. När jag kom hem kräktes jag.. Blä. Troligtvis är det matförgiftning. Dumma cupido sallad!

Men nu ska jag sova, hoppas jag mår bättre imorgon. God natt!

 


new in





LongChamp väska, Holmlunds - 799 :- 
Converse, Nilson Shoes - 699 :-
Levis Shorts - 399 :- 


häng i soffan framför bb

Nu befinner jag mig i soffan och kollar på big brother som jag tror många andra svenska människor också gör. Det var jätte mysigt att fira kusinen. Och såklart trevligt att träffa släkten. Efter jag hade varit på lite kalas körde pappa mig till Linus. Hade det galet roligt. Har skrattat så mycket satt jag har ont i magen + att jag nu är helt slut. Blir nog att gå och lägga sig efter big brother, tagga inför en ny vecka. Har i alla fall haft en grym söndag. 

Imorgon vankas det mys på stan med Julia. Hörs mer då! 


Kussen och Linus.

22 april

Tjabba tjena! Nu har jag och Cornelia precis gjort oss i ordning. Snart ska vi köra henne till ishallen för hon har träning och sedan ska vi, familjen, vidare till min kusin som fyller 2 år. Efter firandet rör jag mig vidare hem till Linus som bor i närheten. Vad vi hittar på återstår att se. KRAMIS. 



En gammal bild på mig, jonte & Cornelia, när vi var i Sälen.

hunger games

Heeeeello! Matchen igår slutade med förlust.. Är så arg över matchen satt jag inte vill tala om det. Hur som helst så när jag kom hem var det fredagsmys med familjen. Gick och lag mig rätt tidigt. Hur skönt som helst eftersom jag var rätt trött.

Idag så åkte jag och mamma ner på stan. Det var hur mysigt som helst. Hon är absolut den bästa! Det kan jag lova. Jag kom hem med tre nya inköp som jag troligen visar er imorgon. Vid fyra snåret kom Cornelia till mig. Vi käkade lite god middag och sedan vid nio tiden var det biodags. Vi kollade på Hunger Games. Förbaskat bra film. Rekommenderar den stort! Nej men vi hörs imorgon gullisar. Natti natti! 


matchdags

Snart drar jag mig ut till Björklinge för att lira match. Är taggad till tusen! 
Efter matchen blir jag nog hemma. Tror denna fredag kommer bli en lugn fredag med massa fredagsmys.


inköp från thun's




Marinblåa låga converse skor: 550 :-
Armband, Lilja&Lykke: 129 :-



Väska: 229 :-

Fick väskan av fina mamma och pappa eftersom det är min namnsdag idag! :)

i bilen

Sitter just nu i bilen med mamma och pappa. Vi är på väg till Thuns för att spana lite. Hörs lite senare!


19 april

Sitter i soffan och myser framför tv:en med mammsen och pappsen. Min skoldag har varit väldigt skön. Började med att vi hade nationella och sedan gick hela skolan till aulan för att kolla på någon konsert. Efter det slutade vi, klockan var då vid ett tiden. Hur skönt som helst! Har inte något plugg heller, njuter av livet just nu. Nej men vi hörs imorgon finisar, natti natti!

Du gör min dag extra bra - fina bror.


skumt

Vet inte riktigt vad som händer. Antingen är det någon som har lösenordet till min blogg eller så är det något fel på blogg.se. Men nu när jag loggade in så har inlägg raderats. Om det är någon som har mitt lösenord och loggar in för att ta bort inläggen så sluta direkt. Riktigt tråkigt!

18 april

Ber om ursäkt för en kass uppdatering. Men man har ju ett privatliv också. Anyway. Idag har varit den segaste dagen på väldigt länge. Min kropp har inte riktigt hängt med, inte hjärnan heller för den delen. Snart tänkte jag sätta igång med en so uppgift samt lite matte. Hööööörs! Lovar att jag ska bli bättre på min uppdatering.



Härlig somrig låt som väcker många sommar minnen. Ge mig sommar nu tack!

en mysig söndag med en fin vän

Imorse åkte jag ner på stan för att ta en fika med Cornelia. Hur mysigt som helst! Pratade om gamla Kroatien minnen. Snacka om att man vill vara med om allt vi var med om igen. Vi hade det så underbart. Vid tre tiden var hon tvungen att åka hem för hon skulle få lite gäster. Men senare på kvällen sågs vi igen. Men denna gång hemma hos mig. Nu ska jag ta bort mitt smink och borsta gaddarna och sedan är det sängen som gäller. Hörs imorgon, ny vecka, nya tag! 


give me summer


fredag den 13:e


En bild från vintern 2011.

Nu är det äntligen fredaaaag! Dock den 13:e.. Nej men tror inte speciellt mycket på det där. Har i alla fall aldirg hänt mig något dåligt en fredag vid datum 13. Men ska inte säga något. Fredagen är inte slut än. Snart måste jag byta om till matchkläder för att jag har match mot Livets Ord. Min fredagskväll blir nog väldigt lugn. Hörs mer ikväll. PUSS

länkbyte!



Nu kör vi på ett länkbyte med en barndsomsvän vid namn Emelie. Hennes blogg är full av fina bilder och snygga outfits med bra uppdatering. Klicka på bilden så kommer du in på tösens blogg!

jag hoppar och trampar på ditt hjärta

Sitter och pluggar på den förbaskade HK:n. Förstår nästan ingenting. Allt står så himla konstigt. ÅH! Hur som helst, om man bortser från den irriterade HK läxan så har vädret gjort en liten förändring. Äntligen lite sol igen! Man blir så glad när det är fint väder! 
image description

11 april

Är nu hemma från allians. Matchen slutade med vinst till oss, Björklinge. Toppenbra. Efter detta inlägg tänkte jag faktiskt gå och lägga mig. Är superduper trött. Är inte riktigt van vid skolan känner jag. Egentligen behöver jag plugga lite till. Men nej. Det orkar jag verkligen inte. Satt vi får helt enkelt se hur det går med läxor och prov. Hörs. Hej!


vi slutar när vi är klara

Hallå där gott folk. Hela min eftermiddag har bestått av plugg. Trodde veckan efter lovet skulle vara rätt lugn satt man kunde vakna till lite mer. Men nope.. Har hur mycket som helst! 

Vid åtta tiden knallar jag iväg till allians för att kolla när kära Björklinge lirar. Tyvärr får jag inte vara med eftersom jag varit sjuk och missat nästan fyra veckor. Jobbigt.. Hörs nog mer mot kvällen. Adios amigos 


10 april

Sov sött alla läsare, för nu tänkte jag bädda ner mig så jag orkar upp imorgon. Fick kämpa lite imorse.. Känns som jag vänt på dygnet helt och hållet. Men det har jag mig själv att skylla på. Nattiiii


fråga & svar

kajsa om nytt:
betalade du allt för dina egna pengar?
hur mycket pengar får du i månaden om du får de?:)

Svar: Ja, jag betalade allt för mina egna pengar. Jag får mitt barnbidrag som består av 1050 kr. Men ibland kan jag få lite mer av mammsen och pappsen. Kram! :)


nytt





Väst från Ginatricot. 299:- Apa snygg att ha över en skinnjacka!
Vanliga svarta jeans från BikBok. 199:-
Snygga gummistövlar från Vagabond. 650:-

Känns som det blivit en hel del militärgrönt på senaste tiden. Men det är bara ballt!

ha kvar eller inte?!?



Tacksam för lite hjälp. Här är då jackan jag köpte idag på Urban Outfitters i Sthlm. Ska man ha kvar jackan eller inte..?!?

På tåget

Sitter just nu på tåget. Haft en grymt mysig dag i Stockholm med mamma och även brorsan som hängde med. Hörs när jag kommit hem, då får ni även se bilden på jackan som jag köpte. PUSS

God smoothie i väntan på tåget!


stockholm med fina mammi

God morgon, god morgon. Idag är det sista dagen på lovet.. Och imorgon börjar skolan igen. Fy. Är inte ett dugg tagg på det. Hur som helst tänkter jag njuta denna måndag fullt ut. Snart ska jag och mamma ta tåget till Sthlm för att kolla på en jacka jag spanat på ett tag. Lite orsäker på jackan, men det återstår att se om den hänkar med hem! Peace. 


8 april 2012

God dag. Hade en väldigt trevlig kväll igår ute i Kåbo. Början var lite seg men sen så kom det igång. Cecilia hängde även med oss vilket va roligt. Jag och Michaela kom hem vid ett tiden. Vi var inte ett dugg trötta så vi slog på en film. Mysigt det också. Michaela åkte hem för en liten stund sedan och jag har precis tagit en dusch. Idag blir det ännu mer påskkäk, fast denna gång hos farmor och farfar. Hörs när jag kommit hem! 





påskafton

Tjabba tjena! Haft en mega trevlig påskafton. Familjen åkte till mormor där det vankades påsklunch för fulla muggar. Kusinerna var även där, mys. Kom hem vid 5 tiden kanske. Sen dess har jag bara degat framför tv:en. Men nu måste jag fixa mig lite för ikväll blir det fest med fina flickorna Michaela och Aramis. Hejsvejs


fråga & svar

Anonym om lite presenter jag fått!:
Vilken storlek är det på dina ray ban? :)

Svar: På mina ray ban har jag 3025 storlek 58. Tror det är medium eller något liknande! :)

påsklunch hos mormor





avokado + flashdance + dirty dancing = emilys fredagskväll


he's a dream

Kom rätt nyligen in från en skön promenad med mamma. Hon får en att må förbaskat bra. All kärlek till henne!

Idag kom ju som sagt släkten hit för att jag skulle bli firad. Goa glada släkten. Pengar förrådet har fyllts på. Har inte riktigt bestämt vad jag ska göra av alla dessa födelsedagspengar jag fått. Det får man allt se! Är helt slut i kroppen och otroligt trött, så min kväll kommer bestå av film mys i min ensamhet. Hare gött!

before i die - love












inväntar släkten för kalas

Hej på er fin fina läsare! Nu har jag precis fixat mig klart. Och om ca en timme kommer släkten, då vankas det presenter och god lunch samt god efterrätt! Hoppas ni får en kanon bra fredag för det ska jag ha!


lite presenter jag fått!

Detta fick jag av familjen + pengar som jag glömde ta med på bilden.


Och det här snygga snö armbandet fick jag av Linus.


deras hungriga ögon tänds

Haft en grym födelsedag hittills! Efter jag hade firat lite med familjen, med presenter osv så åkte jag ner på stan för att träffa min kära vän Linus. Vi hade det mys vid ån och sedan kikade vi runt i butikerna. Grabben får än verkligen att skratta! Jag åkte hem vid halv sju ungefär. Resten av kvällen blir det mys vid tv:en tillsammans med familjen skulle jag tro. Fred ut


Min födelsedag

Vad är det för en dag, är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är min födelsedag. Hurra hurra hurra, hurra hurra hurraaa!

Halloj! Ja idag är det som sagt min födelsedag. Men den är lite annorlunda, fick varken frukost på sängen eller firades imorse. Istället åkte pappa, brorsan, jag och hälsade på mamma som låg på sjukhuset i Nacka. Hon har nämligen opererat ryggen och idag skulle hon få åka hem! På vägen hem från Nacka stannade vi och käkade lite lunch på pizza hat. Mysigt! Snart ska jag öppna lite paket och fira med familjen och imorgon kommer släkten. Nej men nu måste jag sätta punkt. Puss!


you know that i could use somebody

Har precis kollat på Big Brother och nu tänkte jag sova så det blir torsdag snabbt. Eftersom det är min födelsedag imorgon. WIIIHOOO. God natt läsare! 


Du var mitt hem och min oas

Lag mig precis i sängen för att sova. Men tänkte bara skriva lite för att hålla mig uppdaterad. Morgondagen är inte planerad ett dugg. Vilket faktiskt kan kännas rätt skönt ibland, kommer ta dagen som den kommer. Nej men vi hörs imorgon finisar, natti natti!


övernattning hos michaela

Hallå där! Blev lite tajt med tid igår för att hinna blogga. Hade en urmysig dag på stan tillsammans med Michaela. Vi åt en varsin sallad på cupido och kollade runt i butikerna. Vid fem tiden åkte hon hem till sitt och jag hem till mitt. Sedan vid nio tiden sågs vi igen, för skulle nämligen övernatta hos tjejen. Vi kollade på tre filmer med choklad och cola som sällskap. Idag vaknade hon såklart före mig eftersom jag alltid ska sova så himla länge. Vi lagade lite pannkakor som inte blev så lyckade. Smaken var kanske inte den bästa.. Men hur som helst sitter vi här i hennes säng osminkade, ofixat hår och i mjukisar. Vi vet inte riktigt vad vi ska göra för något. Fantasin är inte på topp. Men något ska vi väl hitta på! Ha en fortsatt fin dag, peace. 


lunch med michaela

Har precis fixat mig klart och snart ska jag åka ner på stan för ta en lunch med Michaela och sedan kanske lite shopping. Hörs när jag kommit hem, kramisar! 


young, wild & free

Sen jag kom hem från AIK matchen har jag bara gått runt här hemma och myst i min rosa mjukisdress. Söndagskvällen spenderades med familjen min. Som för övrigt sover just nu, funderar på att göra samma sak. Morgondagen är halvt planerad men drar den mer imorgon, natti natti! 


I bilen

Rubriken stämmer så bra, sitter just nu i bilen på väg hem från en galen fotbollsmatch. Riktigt rolig match. Dock slutade den 0-0.. Kul att fotbolls säsongen börjat i alla fall. Hörs mer mot kvällen, tjing!


Somebody that i used to know

Kom rätt nyligen hem efter en riktigt mysig och rolig kväll. Nu är jag galet trött satt tänkte sova några timmar innan det är dags att vakna, för imorgon ska jag iväg på AIK match. Seriepremiär. Satt blir inte att sova ut direkt, jaja nog skrivet. God natt finisar!


RSS 2.0