Söndagsmys vid ån

Riktigt fin dag! Vädret har varit kanon. Jag bestämde en träff med Michaela och Elvira. Vi köpte oss lite gott och satte oss vid ån inne i stan, där det snackades massa tjejsnack. Hade en väldigt mysig stund med fin fina flickor.

Anledningen till att jag inte bloggar lika ofta är för att vi inte har något internet här i nya huset än. Och mitt 3G på mobilen har jag förbrukat.. Så det är galet segt! Satt alla frågor ni frågar svarar jag på så fort jag får möjlighet!


18 maj

Hallå där! Nu har vi börjat få i ordning på allt. Fast det står kartonger nästan överallt och det finns väldigt mycket kvar som ska packas upp.. Men huset är i alla fall hur fint som helst! Och fräscht. Hellt nytt. Mm.. Love! 


Dagens får ni här också i en liten halvkass bild

flyttdags!

Idag är det den stora dagen. För idag flyttar jag. Äntligen! Ska bli så himla kul att få byta område eftersom jag bott i slavsta nästan hela mitt liv. Eftersom detta är ett tidsinställt inlägg så antar jag att vi håller på att flytta förfullt just nu. Hörs mer när vi har fått ordning på allt i huset. PUSS



vill ha!



Hur snyggt är inte det här linnet?! Något jag verkligen måste införskaffa mig. Finns att köpa på http://www.kandeeshop.se för 299kr !! :)


Natti natti!

Så himla skön dag! Började med att vi hade nationella. Sedan hade vi lunch i jag vet inte hur länge, men länge var det. Då vi utnyttjade tiden med att spela lite gitarr. Riktigt trevligt! Sedan hade vi so och därefter slöjd. Slutade vid två tiden. När jag kom hem hjälpte jag mormor att hämta syskonen på dagis och sen tog jag en vända på min cykel och fotade lite. Var ett tag sedan jag gjorde det. Men kul vare!

Nu är det dags för mig att sova. Ska bli enormt skönt att få sova ut imorgon. Natti natti fina ni!


vi är två hjärtan i samma kropp







säg åt henne att hon var vackrare än solen

Seg måndag. Började med att jag försov mig men mamma körde mig så hann preeeeeeecis. Skoldagen gick otroligt långsamt. Men hur som helst är det sjukt skönt att vara hemma. Sitter vid datan och spanar lite balskor med mysig musik i bakgrunden. Ikväll vankas det träning. Jippiii, längtar så!


Filmtips!

Tänkte tipsa om en film som jag kollade på i lördags. Filmen heter The Vow och är hur bra som helst! Filmen är även baserad på en verklig händelse. Så mitt tips är att se den fina filmen!

 


Läggdags

Imorgon väntas en ny vecka. En spännande vecka! Men mer säger jag inte.

Idag har jag pluggat som en tok! Så är huuuur trött som helst nu. Men ändå riktigt skönt att ha saker och ting gjort! Nej men nu ska jag bädda ner mig, vi hörs imorgon. Sov sött!


fråga & svar

Tina:
Vart redigerar du & gör collage osv på dina bilder? :) Kram

Svar: Jag gör mina collage i ett program som heter PhotoScape där jag även redigerar mina bilder. Redigerar också mina bilder i ett program som heter Windows Live Photo Gallery. Kramis! :)

kalas lördag!

Haft en riktigt mysig lördag. Min lördag har bestått av två kalas. Först min lilla kusin Lilly som fyllde 4 år och sedan min fasters kille som fyllde 25 år. Så har spenderat hela min lördag med släkten. Älska.

Funderar på att slå på nån mysig film. Men får se hur det blir med den saken. Hörs imorgon mina vänner.
Natti natti 


tre bilder från kvällen igår





Kvällen igår spenderades hemma hos Cornelia i hennes lägenhet. Vi kollade på film och åt gott + massvis med tjejsnack!



freeeeeeeeeeeeedag

Heeeeeeeeeej!

Jag mår prima! Det är fredag och jag ska träffa en gudomligt fin vän ikväll. Åh! Mår så bra idag. Har nog vaknat på helt rätt sida. Hur som helst sa jag ju att jag skulle till sthlm med klassen idag. Vi var på besök hos Riksdagen. Det var intressant faktiskt. Innan vi var på besök där hade vi lite fri tid på stan. Så då tog jag och flickorna en lunch på Taco Bar. Riktigt gott! Vi hann även att spana runt lite i butikerna.


Natti natti

Får bli ett mycket snabbt inlägg. Är hur trött som helst och klockan är ju rätt mycket. Men kom nyligen hem från Linus. Vi har pluggat, lagat god mat och haft det hur kul som helst. Går inte att ha tråkigt med den killen.
Imorgon väntas det en skön skoldag i Sthlm. Men mer om det imorgon. Natti natti!

Seriösare bild finns inte.


On my way

Snabb skoldag med endast fyra lektioner. Dessutom fick vi sluta en halvtimme tidigare från den sista lektionen. Hur skönt som helst!

Just nu sitter jag på bussen på väg till Björklinge. Blir plugghäng hemma hos Linus denna eftermiddag. Hörs när jag kommit hem!


image bomb-molly & viggo






Bilderna tog i söndags på mina favvisar. Det är en påbörjan på ett projekt till Bilden i skolan. Får se hur slutresultatet blir! 

Foto: Jag
Redigering: Jag

the king and all of his men

Min onsdag har vänt till något väldigt bra. Hade det kanon kul på träningen. Sicken tur att jag tog mig dit! Sen har jag sovmorgon imorgon (igen), startar skoldagen med matte klockan tjugo i tio. Dessutom kör min snälla mamma mig till skolan också. Så skönt att slippa stressa till bussen som jag vanligtvis måste göra. Så ska utnyttja min sovmorgon ordentligt. Soooooova.. Mmmm me like! 
Men nu ska jag borsta gaddarna och lägga mig i sängen. Natti natti


vill att ditt hem blir där jag hänger min hatt

Det har varit en riktigt seg onsdag. Usch. Tiden har gått alldeles för sakta i skolan. Tråkigt väder har det varit också. Anyway. Sen jag kom hem har jag in princip snackat i telefon med bästa Linus hela tiden. 
Nu har jag precis bytt om inför lite innebandyträning. Är inte träningssugen alls.. Inte ett dugg faktiskt. Men let's gooo! 


Låter bilden få tala

Sitter i soffan och kollar på big brother just nu. Har ingen lust att skriva något inlägg, så låter min bild får tala för hur min dag varit!


Natti natti!

Har precis lagt mig i sängen. Är verkligen hur trött som helst. Vaknade klockan sex imorse och kunde inte somna om.. Så typiskt!

Dålig bloggdag det blev idag. Men har suttit och pluggat som en galning. Så tiden räckte inte till. Har även hunnit med att träna lite. Samt kollat på hockey. En riktigt rolig sport att kolla på! Nu ska jag sova och njuta av min lilla sovmorgon som jag har imorgon. Natti natti!


fråga & svar

Anonym om tack mamma & pappa:
Vart gymmar du?

Svar: Jag gymmar på Friskis&Svettis! :)


ny header!



NY NY NY. Nu har jag fixat en ny header. Ingen speciell direkt, men kände för att byta lite
(tryck på F5 om den nya inte syns!)

tack mamma & pappa





Perfekta att ha på gymmet nu när innebandysäsongen börjar lida mot sitt slut. Är ju inga fler matcher nu, bara träningar. Så nu blir det gymmet på helgerna!

film inne i staden







Några bilder från igår, bilderna är tagna från Julias blogg.

Igår var jag som sagt på bio med Julia. Vi såg American Pie Reunion. Den va galet rolig. Värd film att gå och kolla på. Hade en jätte trevlig kväll som jag alltid har med den bruttan. 

Idag hade jag tänkt att fixa och dona lite inför flytten. Hjälpa till att packa osv. Så måste kila nu! Höööööööööörs

from ginatricot, 99:- (rea)




Den ser rätt grå ut på bilderna men i verkligheten är tröjan mer silvrig. 



seg lördag

Vaknade överdrivet sent.. Gillar inte när jag sover bort dagarna. Hur som helst gick jag upp och gjorde lite frulle eller vad man ska kalla det, kanske låter bättre att säga brunch eftersom det var vid två tiden.. Efter jag fått i mig lite käk hamnade jag framför tv:en, där jag in princip suttit hela dagen. Men har varit hemma själv satt det har varit gudomligt skönt. Men nu måste jag ta tag i mig själv. Vid åtta tiden ska jag möta upp Julia på stan. För ikväll vankas det bio mys! 


from mango, 249:-




from mango, 299:-





Detta är en va tre klädesplagg jag köpte i sthlm. Dom andra kommer upp på bloggen lite senare.

7 timmar i sthlm

Hallå där! Har inte kunnat blogga idag eftersom jag haft fullt upp. Tog tåget vid ett tiden med mamma och faster till Stockholm där vi var på jakt efter balklänning. Som tur är har jag hittat en super fin! Fick även med mig lite annat snyggt också. Så nu fattas bara snygga skor och lite accessoarer till balklänningen.

Sitter just nu på tåget men är snart hemma i Uppsala igen. Ikväll ska jag kolla på tv och äta gott. PUSS


3 maj

Kom nyss in efter att jag legat ute och jobbat lite på brännan. Hur skönt som helst! Min torsdag ser rätt så skön ut. Ska inte göra något alls. Bara vara hemma. Måste gå och lägga mig lite tidigare ikväll eftersom jag börjar vid åtta tiden imorgon. Buu..


fantasktiskt bra onsdag

Älskade onsdag. Denna dag har varit perfekt! Inget har varit dåligt faktiskt. Har varit på sånt jädrans bra humör. Idag tog vi ett så kallat spexfoto som alla nior gör. Våran bild blev nog inte så bra.. Alla bara skrattade hela tiden. Kära klass. Hur som helst. När jag kom hem så pluggade jag lite biologi och bara njöt ute i solen. Fantastiskt fint väder det varit idag. Vid sju tiden körde pappa mig till träning. Riktigt rolig träning var det. 

Juste! Fick hem en ny baksida till min iPhone idag. Min jag hade innan var lite repig + att min kamera inte funkade. Men nu är den som ny igen. Så jag invigde kameran med en bild på min favorit Molly. 


kvällspromenix i stadens kvarter

Rubriken får tala. Vid sju-åtta tiden åkte jag ner på stan för att möta upp Michaela. Vi köpte en varsin ananas smoothie och gick i standens kvarter på en promenad. Hur mysigt som helst! Love.

Nu är det dags för lilla mig att sova. Imorgon väntas det nationella i Matte.. Oh herre. Skulle behöva en rejäl lyckospark i baken! Natti natti 


valborg!

Hallå hallå! Har haft en nästan för bra valborg. Något jag vill tacka stort för!
Det började med att jag träffade Julia på stan, på dagen. Vi köpte en varsin smarrig glass och kollade lite på forsränningen. Såg dock inte så mycket för att det var sjukt med folk. Men det var mysigt ändå. Vid fem tiden åkte vi hem, hon till sig och jag till mig.

Efter klockan fem kom Michela. Vi började fixa lite middag till oss två. Det stod grillat på menyn. Middagen var huuuur god som helst! Efter vi hade käkat klart och gjort oss i ordning gick vi ner till Anna en liten snabbis innan våran buss skulle gå. Hos Anna var även Tove och Nadia. Vi tog bussen till stan. Mötte upp annat folk, bland annat Julia och Evelina. Sedan satte vi oss på bussen mot Skogsvallen där det vankades fest. Hade hur kul som helst. Bara massa roliga människor och trevliga. Tack för det! Hoppas ni också hade en kanon rolig valborg! :)





RSS 2.0