himlen är oskyldigt blå

har precis kollat klart på himlen är oskyldigt blå. den va faktiskt rätt bra. någon mer som sätt den? hur som helst blir det läggdags för min del. morgon dagen är inte bestämd tar den som den kommer liksom. därimot är kvällen bestämd men mer om den imorgon tycker jag nog. natti natti!


rolling in the deep

har varit upptagen heeeeeeeela dagen tills nu. satt har inte kunnat blogga faktiskt. började skolan halv nio och slutade klockan två. dagen bestod bara av 4 lektioner som vanligt dåra. skönt, skönt. efter skolan åkte jag hem käkade lite mellanmål osv. vid fyra tiden åkte jag ner på stan med nea vi tog en mysiga fika och snackade ut. sånt som behövs ibland. efter jag kom hem från stan käkade jag middag det fick bli pizza. har även hunnit med att puttsa alla fönster här hemma, så nu satt mamma nyss in 700 spänn på kortet. sooooooftish. nej men nu blir det film med jordgubbar och glass. kramis!


dag 4 - det här får mig att må bra

alla vänner gör mig glad. även min familj/släkt. det är dom som gör att livet är så värt att leva. dom får mig alltid på glatt humör. allt deras tok dom hittar på och deras humor sitter så bra! sedan musik. vissa låtar kan få en på riktigt bra humör. låter kanske konstigt, men så äre! :)


nytt skal

blev som sagt inte så bra uppdatering igår eftersom jag pluggade heeeeeeela dagen. si sådär stolt över mig själv. hur som helst hade jag ju proven idag och det gick som rinnande vatten. satt, känns skönt. dagen har inte varit så speciell. varit riktigt skön faktiskt. efter skolan så åkte jag och mamma iväg för att köpa ett iphone skal till luren. det fick bli ett hel vitt. ni vet, fräscht. fram mot kvällen händer inte så mycket. blir mest att ta det lugnt. men nu ropas det från köket att maten är klar. kramis!


Mobilblogg

Ligger just nu i sängen och är sjukt trött! Som ni ser har jag inte bloggat på hela dagen. Varför? Jo nu ska ni få höra, jag har två prov tills imorgon och ett läxförhör satt har pluggat som en tok till all den skiten. Får jag inget bra resultat vet jag inte riktigt vad jag gör.. Efter skolan hände det inget speciellt. Jag cyklade faktiskt till och från skolan idag, rikitgt skönt! Nej men nu måste jag sova så jag orkar med skoldagen imorgon. Det fick bli ett lite kort inlägg, men vad säger ni bättre det än inget? Natti natti :)

dag 3 - vad är kärlek

vad är nu kärlek för mig? rätt svår fråga. kärlek kan vara mycket. otroligt mycket. te.x att dela sin kärlek till familj, vänner, pojkvännen osv. kärlek är i alla fall något otroligt vackert. kärlek kan även vara underbart och hemskt. alltså, kärlek kan vara otroligt mycket. i alla fall tycker jag alla är värda lite kärlek. hihi! aja, tror det va allt jag hade att säga om kärlek. inte så värst mycket men det får duga tycker jag allt. PUSS


en hand i himlen

seeeeeeg dag. usch va trött jag är! började skolan halv 9 som vanligt. och slutade 5 i 3. rätt skön skoldag när det gäller lektioner. dock kommer nog inte min kväll bli så rolig. måste plugga svenska och hk. har nämligen prov i båda ämnerna på torsdag, två prov till samma dag. blää vad jag inte orkar. blir väl bara att bita ihop. ciaaaaao.


sounds like a melody

just nu sitter jag och glor på big brother (som vanligt). när det har slutat så blir det sova för mig. imorgon börjar ju skolan igen. inget jag har sätt fram imot. har i alla fall haft ett underbart lov. tack till alla som gjorde det så klockrent. vad som händer efter skolan imorgon är inte bestämt. vi får ta dagen som den kommer. ni får fortsätta ha en bra kväll allesammans! natti natti.

 
bild som togs hos farmor & farfar


dag 2 - min drömkille

har ingen speciell drömkille. han ska väl ha ett bra utseende och fin på insidan, snäll, rolig osv. att han ska vara vältränad är väl ett plus. killen ska finnas för mig och behandla mig på ett bra sätt. han ska nog inte vara perfekt. han måste ha sina dåliga sidor tycker jag. jag menar alla har ju sina brister? nu menar jag inte att han ska hålla på med andra, men jag tror ni fattar. vet inte riktigt vad jag ska skriva mer. det va väl allt om min drömkille. får väl hoppas på att grabben dyker upp någon vacker dag. puss!


jag får liksom ingen ordning

dåligt med uppdatering. hur som helst va ju jag och nea i kyrkan idag i en och en halv timme. herregud, inga kommentarer om det må jag säga. efter vi varit där köpte vi cupido sallad och käkade det på bussen hem till mig. hos mig böt jag om till shorts, det var ju otroligt varmt idag igen. älskar vädret! efter jag hade bytt från byxor till shorts tog vi bussen till graneberg för att träffa simon, oskar och anton. efter en stund som joel och edvard. vi lirade lite fotboll med mycket skratt. sikket härligt gäng! nu har jag precis ätit middag och tänkte lägga mig ute i solen och bara njuta eller något sånt. lägga till mer bränna kanske? aja, vi hörs imorgon om inte lite senare ikväll. kramisar!


kärlek till nea

gud! vet inte vart jag ska börja. kvällen har varit grymt bra! det va fint folk och mys med grillning. tack för en sådan underbar kväll/natt. det börja med att mamma körde mig hem till nea. vi tog cykeln till hågadalen. när jag och nea kom dit satt amanda, sandra, lisa, hanna, julia, lovisa och daisy vid en mysig brasa. minut på minut kom det mer folk. bl.a. jacob, emil, johan, viktor, anton, erik, gustav osv få av några som var där. kärlek till alla som var där asso. det som dock är lite surt är att jag och nea måste upp rätt tidigt imorgon för att vi ska till kyrkan eftersom vi ska på konfaläger i mora. det är med innebandy osv. kan förklara mer om det i ett annat inlägg när det närmar sig. nej nu ska jag och nea mysa lite. hihi!


angående mitt efternamn

Anonym om dag 1 - om mig:

Vadå emily hanéll? :o

svar: jo såhär var det. när jag föddes hette min mamma hanéll och pappa andersson. och jag fick ta mammsens efternamn. sedan en vacker dag gite sig mina föräldrar. dom kunde inte bestäma sig vilkte efternamn dom skulle ta satt dom slog ihop varandras. och resultatet blev andernéll. då tog dom alltså ander från andersson och néll från hanéll. rätt coolt va? och det är nämligen så att min familj är dom ända i sverige som heter det efternamnet. jaja det va allt. kramisar!


påskkäk på g

sitter just nu hos farmor och farfar. kusinernä är här osv. det blir påskkäk här. mys, mys! över till gårdagen, nea och jag träffade daniel, daniel och pontus. efter vi varit med dom drog vi hem och kollade på nån film. minns inte vad den hette. hur som helst så somnade nea som vanligt till filmen. haha! såå söt. efter filmen va vi så trötta eller jag dåra efter som tösen redan sov. vaknade vid 11 tiden då nea redan va påklädd typ. hon skulle iväg för att kolla på sommarstuga, tror jag det va. efter jag fixat mig åkte mamma brorsan och jag iväg för att göra lite ärenden. och nu sitter jag här. det är ju otroligt varmt idag. tog faktiskt på mig en kjol. snacka om sommarkänsla!


dagens


vi stog frusna mot varann

det var urmysigt hos mormor. riktigt god mat. hon är ju grym på att laga må jag säga. sen måste jag också säga att hon har så fint hos sig. riktigt fräsch lägenhet! kvällen kommer också bli urmysigt skulle jag tro. ska nämligen vara med nea pontus och daniel. sedan övernattar bruden hos mig. det va riktigt längesen jag träffa pojkarna satt det ska bli kul. får se vad vi hittar på för skoj. hörs väl mera mot natten skulle jag tro. kramisar!



bild som togs hos mormor


dag 1 - om mig

1996 den 5 april föddes en flicka vid namn emily hanéll. då på den tiden va 5 april en långfredag. det som va speciellt med mig enligt personalen på BB va att jag hade så söta rosiga små kinder direkt när jag kom ut ur mammas mage. jag föddes inte blond som jag är nu, utan va nästa svart hårig. eller ja, väldigt mörkbrunt. men det försvann rätt fort. idag är jag 15 år med grön/blåa ögon och hårfärgen blond som sagt. är en väldigt sprallig tjej som jag har varit ända sen jag var en liten flicka. envis är jag också för den delen. jag är en sån person som tänker väldigt mycket på mina vänner/släktningar. att dom ska må bra osv. gillar att röra på mig, tex ut och springa, gymma och spela innebandy. shopping och vara med vännerna är också ett väldigt stort intresse. spela gitarr är även en sak jag tycker om. plusar på lite sång på det också. vet inte riktigt vad jag ska skriva mer. hoppas ni har fått reda lite mer om mig. puss!


wouldn't it be good

det va verkligen riktigt skönt med en springtur och en kall skön dusch. känner mig riktigt fräsh nu. har precis klätt på mig och gjort mig i ordning. kameran är med som vanligt satt bilder kan ni räkna med. puss!


 
dagens


kör på denna

Dag 1 - Om mig
Dag 2 - Min drömkille
Dag 3 - Vad är kärlek
Dag 4 - Det här får mig att må bra
Dag 5 - Det här upprör mig
Dag 6 - Det här får mig att gråta
Dag 7 - Hur jag sminkar mig
Dag 8 - En favoritplats
Dag 9 - Komplex
Dag 10 - Mina rädslor
Dag 11 - Mina vänner
Dag 12 - Min bästavän
Dag 13 - Den här veckan
Dag 14 - Mina föräldrar
Dag 15 - Favoritlåt
Dag 16 - Favorit smycke
Dag 17 - Förebild
Dag 18 - Hur tror jag att andra ser mig
Dag 19 - Någonting jag älskar
Dag 20 - Mina syskon
Dag 21 - Mitt rum
Dag 22 - Något jag är stolt över

det här är tydligen poppis att ha på sina bloggar. satt på tid att jag kör en sådan jag med!

glad påsk

godmorgon! är uppe rätt tidigt för att vara jag. hur som helst tänkte jag dra ut och spring lite innan jag med familjen åker till mormor för att äta lite påskmat. där kommer även lite annat folk vara som kusinerna osv. efter jag varit där blir det att träffa den underbara tjejen nea. mer om vad som händer på kvällen eller ja lättare sagt vad vi ska hitta på skriver jag då. dags för lite frulle. tjing!


god natt

sitter och kollar på film med brorsan. ska snart dra mig mot sängen. god natt!


älskar dig nea solander.


you've got the love

snart blire middag. det var riktigt mysigt hos kussen idag. mycket trevligt folk. som vanligt dåra. blev inte att träffa nea idag. för tajt med tid osv. satt vi kör på't imorgon isället. kvällen kommer väl inte blir så speciell, bara ta det lugnt och sånt soft. får se om jag kanske drar ut och springer lite senare mot kvällen. hare gött!



några bilder som togs hos kusinen.


shout it out loud

det blev inget bloggande igår när jag kom hem från matchen. va helt slut. satt det blev att kolla på big brother direkt och sedan sova. hur som helst blev det vinst till AIK med 2-0. tre viktiga poäng. idag fyller min lilla kusse freddy 1 år. så snart ska vi åka och fira han. tar med kameran satt några bilder blir det väl. vi hörs mer när jag kommer hem. måste skynda mig lite nu. tjing!


allmäna idrottsklubben aik



har precis stoppat i mig lite käk. snart har pappsen slutat jobbet, när han kommer hem hämtar han upp mig och brorsan för vidare till AIK-göteborg. även pappas två kompisar ska med. hoppas på en bra och rolig match att kolla på. och en vinst åt aik såklart. hörs när jag kommit hem. puss!


dagens köp



randig blus: MQ 499:-
ljusrosa blus: MQ 399:-
väska: thun's (vila) 299:- ord pris. 399:-


Direkt från bilen

Sitter just nu i bilen påväg hem. Dagen har varit mysig. Det börja med att jag vakna och klädde på mig, ja ni vet. Vi fick åka ganska tidigt, mamma, syskonen och jag eftersom städerskorna va hos oss. Vi började med att åka ner på stan för att kolla runt lite sedan blev det lunch. Efter vi knallat runt i stadens gator så lämnade vi brorsan för han skulle lira fotboll. Medan vi drog vidare till thun's. Har fått med mig en del hem idag som jag lägger upp bilder på senare när jag kommer hem. Kramis!

saknar dig enormt. kom hem!


flickan på drift

riktigt god mat, det fick bli grillat. sommarkänslan kom direkt. resten av kvällen blir nog mest att ta det lugnt. måste komma i säng, i en rätt så bra tid ikväll. måste upp rätt tidigt imorgon när städerskorna kommer hit. medans dom är här tänkte jag och mamma ha en liten tid för oss själva. riktigt mysigt. vad vi hittar på får vi se. nu snart tänkte jag kolla lite på big brother och tjocka mig med godis och cola. ciao!


shortsen



från: weekday
pris: 300 :-


romans för timmen

jag tog bussen ner till stan vid 1 snåret. jag mötte upp nea och vi började med att shoppa lite. jag fick med mig ett par shorts hem som jag tänkte lägga upp bild på lite senare. efter lite shopping bestämde vi oss att ta en lunch istället för middag. lunchen mestod av en sallad på cupido. lika gott som vanligt. efter vi käkat fortsatte våran shopping runda. ungefär vi 4 tiden tog jag bussen hem. och nu sitter en hungrig brud och väntar på mat. haha, nejrå. men lite smått hungrig är man väl. hörs efter maten eller något. tjing!


suspicious minds

har precis tagit en skön dusch. nu ska jag fixa till mig lite och sedan ta bussen ner på stan för att träffa nea. vi tänkte shoppa lite och senare på kvällen äta middag ute. riktigt mysigt! hoppas faktiskt på lite finare väder. men men. fick en kommentar om att jag ska lägga ut mera bilder så jag får väl tänka lite på det. får se om jag bloggar något mer under dagen. har inte så mycket mer intressant att berätta just nu. puss!


bio kväll

kom ganska nyligen hem. min dag blev inte som jag tänkt mig. vi börjar på morgonen. jag lag mig ute och solade lite medans jag läste elsas mode. sedan drog jag ner på stan för att träffa sofia. vi satt vid ån och njöt av solen och värmen. vi bestämde att vi skulle kolla på bio mera mot kvällen och så blev det, och även att bruden skulle sova hos mig. vi drog hem till henne och hämtar lite saker samtidigt som vi reserverade bion. det fick bli scream 4. har man väl sätt alla andra tre var det nog dags att kolla på 4an. den va väl okej. eller aa som dom andra kan jag väl säga. när väl filmen tog slut satt vi och väntade på bussen i ca 20 min, i kylan. men det klarade vi allt. nu sitter vi hemma och kollar lite på tv. vi är rätt trötta satt det blir väl att dra sig mot sängen snart. god natt!


the police

godmorgon. vaknade vid halv 10 tiden kanske. som jag skrev förut skulle jag träffat nea idag. men planer ändrats satt vi tar det imorgon istället. tänkte plocka upp i mitt rum och sedan ta en dusch. det är ju väldans fint väder ute så får se vad jag hittar på om jag lägger mig ute i värmen med skön musik till eller något. man vet ju aldrig om det flyger in något i schemat. hur som helst känns det faktiskt riktigt skönt att vara hemma på nått sätt. tror jag har saknat det underbara huset. nej men hörre ni, om jag fortsätter skriva blir det väl massa onödigt, och onödigt långt. så, punkt! kramis.


The Police – Every Breath You Take


när alla vännerna gått hem

är verkligen skit trött. tror inte kan vara tröttare än mig i denna stund. kvällen blev inte så som jag tänkt mig. det va nämligen så att jag och mamma bestämde oss för att ta en promenad ner till stan för att sola och sedan promenera tillbaks hem. det va riktigt skönt att gå må jag säga. dock blev det ju lite kallare när vi skulle hem. man känner att det fortfarande är kalla nätter. när jag kom hem satte jag mig vid tv:en för att kolla på big brother. när väl det va slut gick jag upp på mitt rum och fixade lite med låtar och andra saker på datorn. och nu är jag som sagt SKIT trött. satt tänkte lägga mig i min säng nu. har faktiskt saknat den en del. hihi! god natt.


bilder från sthlm


heart of glass

nu har man kommit hem från stockholm. det blev verkligen 4 underbara dagar där med sofia. bilder osv läggs nog upp i ett eget inlägg. har liksom inte fört över dom än. satt dom kommer väl senare mot kvällen. blev faktiskt inte speciellt mycket shopping för min del. jaja. den som spar han har. min kväll blir nog bara att vara hemma och ta det lugnt. imorgon ska jag träffa min underbara vän nea. men mer om morgondagen tar jag imorgon. finns väl inte något mer att berätta just nu, tjing!



kjol- MQ 399:-
kavaj- MQ 499:-


send me an angel

sofia och jag har precis stoppat i oss lite mat. man får riktigt sommarkänslor av vädret tycker ja. satt vi hade tänkt oss att dra ut. vad vi hittar på vet jag inte riktigt. ska packa min lilla väska också. blir ju hemgång för min del imorgon. hur som helst har jag haft riktigt kul här i sthlm med sofia dom här få dagarna. och det tackar jag stort för. har väl inget mer att säga. hörs när vi hörs, peace.
titta vad man kan hitta på sofias dator. två bilder på oss från sommaren 2010..

nothing is stronger than love

uppdateringen har inte varit på min sida, jag vet. men har knappt varit hemma. inläggen är nog inte heller så speciellt roliga att läsa. bilder osv lägger jag upp när jag kommit hem. satt då har ni ju något att se fram imot. idag drar vi ner på stan för att spana lite. det är sjukt fint väder här. galet! inte ett enda moln och sjukt varmt. som det ser ut nu så stannar jag här tills på måndag. och åker hem mera mot kvällen. nej men nu ska vi fixa lite frulle, fixa oss och sedan åka in mot stan så hörs vi kanske under dagen annars slänger jag in ett inlägg på kvällen. puss!
sofia <3 emily

dry your eyes

förlåt för jag inte bloggat den här dagen men that's it. dagen har varit rätt stressig. efter skolan hämtade mamma upp mig och sofia, vi åkte till thun's för att köpa nya låga converse till mig. det fick bli vita. efter det körde hon oss till stationen för att vi skulle ta tåget till sthlm. där vi är nu hos sofia. vi knallade en snabbis på stan och sedan drog vi hem. käkade tacos och nu sitter jag här. kvällen blir sköööön. vi ska kolla på film snart, vilken har vi inte riktigt bestämt men men. kramisar från oss!

levi's


typ as suddig bild. men aja. det får duga.
detta är då jeansen jag fick med mig hem. dom är köpta från solo för 1000 spänn. märket är levi's.

kommer nog inte hinna att blogga så värst mycket, eller aa om jag inte slänger in ett inlägg från mobilen. åker ju iväg efter skolan imorgon. ska nämligen till sthlm på shoppingrunda och sedan övernatta hos sofia. vet inte hur länge jag stannar i sthlm. men ska såklart försöka att skriva ett inlägg lite då och då. ha en bra kväll nu alllihop!


när jag va som svagast

home sweet home. min sitts nu är inte så bra. mår riktigt illa. men det kan ju bero på att jag tröck i mig en cheese och mcflurry innan min träning. smart va? så fick ta en liten smäll, och den smällen blev att sitta hemma och må illa dåra. hur som helst hittade jag ett par jeans. är riktigt nöjd med dom faktiskt. lägger nog upp bild på dom senare, har inte fotat dom än nämligen. på lördag åker thula till new york, den turungen! och jag ogillar det starkt. kommer sakna henne enormt. skulle sagt "hejdå" idag för jag åker ju iväg imorgon. men det kunde jag inte heller. satt hennes avskedgrej fick bli utan mig. så hoppas att nea och fille pussar och kramar bruden massor från mig. nu tänkte jag faktiskt ta en kall dusch. inte ofta. men är otroligt varm osv.

Ulf Lundell – (Oh La La) Jag Vill Ha Dej


Du river muren som jag byggt upp

Sitter ute på skolgården vi trappen och njuter av solen med Sofia. Det är riktigt varmt, skönt! Snart ska vi knalla iväg för att ha hk. Efter hk:n blir det svenska och där efter är skoldagen slut. Efter skolan ska jag hem och packa mina innebandysaker, drar sedan vidare till stan med Mammi för att kolla på jeans. Direkt efter stan åker jag till träningen. Ser fram imot morgondagen väldigt mycket, vad jag ska göra säger jag imorgon. Satt håll utkik så hörs vi, puss!

almost lover

tänkte knalla till toan för att borsta gaddarna och ta bort mitt smink. sedan blire hopp i säng. imorgon blir det skola som vanligt. efter skolan åker jag och mammsen ner på stan för att kolla lite på jeans. vad det blir får vi se. mer mot kvällen så drar jag nog på träning. mer om morgondagen drar jag imorgon.
fick en fråga om vart jag köpt min NY-kepa. den köpte jag på stadium för ett tag sedan. för 150 spänn. satt nu vet du det. god natt gott folk! :)

A Fine Frenzy – Almost Lover


underbar


du sitter som en fjäril i natten

har precis varit ute och fotat lite. blev inte att åka ner på stan för att kolla på jeans. det tar jag någon annan dag. snart är det påsklov. veckan har gått så fort. det är liksom torsdag imorgon. redan! här om dagen skrev jag att jag skulle plocka upp lite i mitt rum. men det har jag faktiskt inte gjort än. satt det måste jag ta tag i. ha en fortsatt bra dag så hörs vi ikväll. kramis!


Det gåtfulla folket

Lunchtid nu. Maten idag va riktigt äcklig. Satt jag och Sofia har bestämt att gå till Ica och köpa något att få i oss. Efter lunchen står musik, so och slöjd på schemat. Tänkte åka ner på stan för att kolla på nya jeans men får se om jag orkar. Lat tjej på hög nivå. Hörs när jag kommer hem. Puss!

forever on your team

dags för mig att säga godnatt nu kanske? börjar bli riktigt trött. känner att jag behöver lite sömn. imorgon blir det en rätt lång skoldag. slutar vid halv 4 tiden. usch! onsdagar är den jobbigaste dagen på hela veckan. det är ju inte speciellt sköna lektioner heller för den delen. men det är bara att bita ihop ba. inga planer vad som händer efter skolan hittils. får se vad dagen leder till. sov sött alla!

kärlek


tyck till!

tänkte köra en liten fråga till er läsare vad ni vill ska finnas i en blogg. så jag gör en bra start på min lilla egna sak. mer outfits? bilder? tyck till och säg exakt vad ni vill ha. skulle uppskattas enormt.


Himlen är gjord av sten

Sitter på bussen på väg hem. Har haft en underbar dag med Sofia på stan. Bruden gör en så glad! Fick inte med mig något hem tyvärr fast å andra sidan känns det rätt skönt. När jag kommer hem tänkte jag plocka upp lite i mitt rum och sen får vi väl se. Känns sjukt skönt att jag inte har någon läxa eller plugg denna vecka. Behöver vara lite ledig från det. Juste som jag skrev tidigare ville jag ju ha tillbaka mitt spanskaprov men det fick jag inte. *suck*. Nej men vi hörs när vi hörs, fortsätt ha en bra dag. Peace.

När alla vännerna har gått hem

Tjenamors! Ändrade planer för min del idag. Det blir inte att ta en fika med Thula pga sjuka. Så tar med min fina vän Sofia istället. Inget mer med det, just nu har vi lunch och sedan lite spanska. Hoppas att vi får tillbaka våra prov idag, hoppas även på något bra resultat. Vädret är ju inte det skönaste direkt, riktigt grått. Får väl se om solen tittar fram på eftermiddagen. Har väl inget att skriva, tänkte bara höja ribban på min uppdatering. Kramis :)

are you leaving

har suttit vid datan ett bra tag nu. tänkte ta en dusch och sedan glo tv resten av kvällen. morgondagen ser jag stort fram imot! det blir att träffa thula efter skolan. vi tar nog en fika eller något liknande. blir i alla fall mysigt vad vi än hittar på. hade väl inte så mycket mer att skriva om. någon undrade om nea också hade startat en egen blogg och det har hon. hon la upp ett inlägg på våran förra blogg som vi hade tillsammans. satt där hittar ni hennes. sätter nog punkt här så hörs vi imorgon. natti natti!
en liten bild jag tog idag på rasten. diggade vädret som bara den!


dagens:


Kör på en mobilblogg

Kom nyligen hem. Har precis gjort lite mellis dom jag tänkte käka. Dagens väder har ju varit helt underbart! Soligt och varmt, som det ska vara. Dagens planer är inte så speciella, blir nog att ta det mest lugnt. Min kropp är rätt slut efter cupen. Dagen klädsel tänkte jag lägga upp lite senare, så håll lite utkik. Nej men nu ska jag börja äta på mitt lilla mellanmål, är rätt hungrig eftersom skolmaten inte direkt var dagens höjdpunkt. Puss!

kör mitt lilla egna

såja. nu kör jag på egen blogg. har varit i örebro i helgen på cup som en del vet. satt är helt slut. så nu blir det är kort inlägg om min nya blogg som jag har själv. vi får se hur länge den håller och om det blir mycket uppdatering. för att ha nått att skriva om kan jag ju berätta hur det gick. vi vann i våran grupp. sedan kom vi vidare till A-slutspel där i åkte ut i kvartsfinal. ska man säga någon kommentar om matchen så kan man ju säga att det va en skit match. deras mål va bara tur. jaja. livet går vidare. nu tänkte jag få i mig lite käk i magen och sedan bara ta det lugnt. som jag sa är jag heeeelt slut. kramis!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0