god natt

Har inget att säga faktiskt. Satt kör på ett god natt, så hörs vi imorgon! :)

dagens + träning

Nu ska jag byta om och sedan knalla iväg för att träna. Hörs när jag kommit hem! :)

Dagens:

Halsduk: Ginatricot
Jeans jacka: H&M
Baslinne: H&M
Blus: H&M
Jeans: Vila
Skor: H&M
Väska: Granit

plugg på g

Har nyligen fått i mig lite mellis. Var grymt hungrig satt mackorna satt som en smäck! :) 

Idag hade vi ju skolfoto. Och jag kan ju varken säga att jag blev nöjd eller missnöjd eftersom jag inte sett fotot än. Jag fick i alla fall stå (som vanligt) på fotot. Nej men nog om det. Nu måste jag plugga lite på kemi-läxan som vi har till imorgon. Puss! :)

i media salen

Halloj! :)

Sitter just nu i Media salen och har lektion. Håller på att Photoshopa bilder. Går väl lite si sådär för mig. Men håller ju på att lära mig ganska bra i alla fall! :) Har väl egentligen inget att skriva. Tänkte bara hålla uppdateringen uppe :)

Kramis :)

allt handlar om dig

Inte hunnit med att blogga idag. Har varit en heldag på stan med min älskade Sofia. Ville ha lite ensam tid med henne, så passade på att njuta :) Nu ska jag sova och imorgon blir det skolfoto.. Tänk att man aldrig blir nöjd med fotot?! Eller håller ni inte med, haha! 

En mycket "seriös" bild på mig och Sofia som togs i veckan. Nu ska jag dra mig mot sängen. Godnatt! :)

set fire to the rain

Var ju som sagt och lämnade mina matchkläder till gamla laget då jag även fick se dom flesta söta tösarna. Riktigt kul att få träffa dom igen. För vissa umgås jag liksom inte med på fritiden. Hur som helst så när jag kom hem lag jag mig i soffan och kikade på tv. Och nu är grymt trött.. Snacka om att man inte är van att vara i skolan. Även fast jag har sovmorgon imorgon så tänkte jag gå och lägga mig nu. Natti natti! :)


fika med siro

Hejsvejs! :)

Skön och normal skoldag. Ännu en vecka på g. Blää.. Idag slutade vi vid 3 tiden och då tog jag bussen ner på stan för att träffa Sirvan. Vi tog en fika, vilket var väldigt mysigt! Han är en riktigt goooo vän han! :) Efter en stund så var vi tvugna att ta skilda vägar för grabben skulle ha träning. 

Och nu sitter jag här och gör ett inlägga till er kära läsare. Vid 8 tiden ska jag åka till mitt gamla lag och lämna min matchtröja. När jag ändå är där tänkte jag passa på att kolla när dom tränar lite. Hörs senare! ;)

Två bilder från dagen + outfitbild! :)

hopp & drömmar

Dags för mig att gå och lägga mig nu. Är grymt trött så jag behöver lite sömn för att orka skoldagen imorgon också.. Natti natti! :)

 


kärleken är borta, ingen kommer ihåg den

Tjenamors! :) Har inte hunnit med att blogga idag satt drar min dag lite snabbt nu.

Det började att jag vaknade med Nea vid min sida. Vilket alltid är lika mysigt. Hon behöve åka hem ganska tidigt eftersom jag hade lovat mammsen att hjälpa henne med hitta några balla skor. Så vi drog ner mot staden och började leta. Efter en stund träffade jag Sirvan. Shit va jag har saknat pojken! Satt det var riktigt härligt att träffa han :) Vi åkte och kollade på när Sirius mötte Sundsvall tror jag det var. Fast jag hann bara se första halvlek. För innan andra så hämtade pappa mig för då var det dags för AIK match. Riktig piss match om jag får tycka. Dommarna sööööööög ju. Usch, hemskt. Men som tur så tog AIK hem 3 poäng ändå. Matchen slutade 1-0, då dom mötte Syrianska. :) 

Jaani, det var väl min dag lite snabbt. Nu ska jag ta en dusch och sedan klunka i mig tea. Minns ni att jag hade ont i halsen för någon dag sedan? Halsonten har inte gått bort än. Och nu har jag blivit snorig. Men det lutar åt det bättre hållet i alla fall. Så hoppas jag blir bättre inför imorgon då jag har match. Nej, men nu såg jag hur inlägget bara rann iväg med mycket bokstäver. 

Hörs senare bloggers! :)

Kroatien bild!

vilsen som en flykting i sitt barndomsland

Hej på er alla! :) Hur mår ni? Själv har jag faktiskt lite hals ont. Inte ett dugg skönt! :( Men hoppas bara att det är något som är under dagen eller liknande. Tänkte nu gå ner och käka lite frulle och sedan om dagen blir som planerad ska jag träffa Tom. 

Det är ju samma värme ute idag som igår om inte varmare. Hur skönt är inte det?! :D Jag gillar det stort i alla fall. Nej men sitter nu med en kurrande mage som måste fyllas på. Ciao! :)

Kroatien bild!

trött tjej

Kom ganska nyss hem. Nu blir det en snabb dusch för mig och sedan sova på direkten. Är hur trött som helst! Natti natti :)

gillar vädret stort

Först måste jag bara lägga en kommentar för vädret! Sommaren är inte över än mina vänner :D As skönt ute, och har även hört att det ska hålla hela helgen. Så håller tummarna för det! :)

En helt vanlig skol dag idag med. Slutade vid ett tiden som jag skrev tidigare, efter skolan åkte jag bara hem. Hjälpte även mammsen att få hem syskonen från dagis. Mys! Vid sex iden kör jag cup till tolv inatt. Satt får se om jag bloggar efter kommit hem. Är lite smått nervös eftersom detta är min första match med det nya laget. Men det kommer nog gå bra :) Allt för mig skulle jag tro. POK :)



Kroatien bild! :)

god morgon!

God morgon! :)

Vaknade vid 7 tiden då syskonen kom och skrek "Vakna emi!". Rätt mysigt sätt att vakna på ist för alarm :) Idag slutar vi tidigt. Vilket känns väldigt bra eftersom det är fredag. Vi slutar vid 1 tiden. Såå skönt! Efter skolan får vi se vad som händer, senare ikväll har jag i alla fall cup. Vi kanske hörs mer under dagen, för nu är det dags för frulle! :) 

Kram!

Såhär ser man ut idag. Till detta har jag ett par höga svarta converse :)

jag ser hur dom kämpar för att hålla oss nere

Har suttit och hängt ett bra tag vid datorn nu. Satt tänkte knalla ner till TV:en nu. Hejdå kompisar, hörs imorgon! :)



new in

Mascara - 169 :-
Halsband - 49,50 :-
Iphone Skal - Kjell & Company 79,90 :- (Skalet ser väldigt mörkt ut, det är mer turkost på riktigt)
Poncho - Åhléns 199 :-
Bas plagg - H&M 99 :-

kan inte lysa upp den vägen du springer

Hallå där! :)

Kom ganska nyligen hem från Gränby C där jag shoppat med Sofia. Mycket skratt och mycket prat. Härligare kan det inte bli! :) 

Skolan har rullat på som vanligt idag. Inte hänt något speciellt. Ikväll blir det nog tv tittande och bara ta det lugnt. Fick en fråga om viken sport jag höll på med satt nu när jag ändå skriver så drar svaret. Den sporten jag håller på med är innebandy. Vilket är en grymt rolig sport! :) Nej men var väl inget mer att berätta. Allt jag shoppat kommer på bild lite senare. Nu får ni nöja er med en bild på dagens! :)

kass uppdatering

Känner att jag är usel på att blogga. Riktig kass uppdatering. Men det ska jag ändra från och med nu! :)

Idag gick jag i skolan som vanligt och sedan var det raka vägen hem. Hann käka lite och sedan var det träning. Det är riktigt skönt att träningarna har kommit igång igen faktiskt. Träna är förbaskat kul :) 

Nu ska jag vara tråkig och sova så hörs vi imorgon. Natti natti på er! ;)

rubrik brist

Hej på er! :D

Nu var det längesen man skrev här i bloggen. Vi kom hem från Kroatien i lördags natt. Det har varit hur kul som helst. Vill tillbaka nuuuuu! Saknar landet massvis. :(

Idag var det ju skola.. *suck* Skolan drar verkligen igång nu. Inte så kul direkt. Det har i alla fall varit en helt ok skoldag. Haft vanliga lektioner men väldigt lugnt. Inte alls jobbigt. 

Hade tänkt att lägga upp en bild på dagens men när jag skulle knalla hem från bussen så blev jag vääääldigt blöt. Det spöregnade verkligen. Satt kläderna var genom blöta, så det fick jag skippa. Nej men har väl inget mer att skriva. Bilder från Kroatien kommer komma med olika inlägg.

Detta fick bli ett kort kladdigt inlägg eftersom jag måste skynda mig lite för snart drar jag på träning. Kramis! :)

Cornelia & jag


Lite smått suddig bild från Kroatien men det får la duga :)

Mobilblogg - i sängen

Dags för mig att sova nu. Vi hörs igen om 8 dagar för inatt drar jag till Kroatien! :D Som jag längtat. Hörs när jag kommit hem. Kramisar :)

grattis molly & viggo i förskott!

Hallå där! :D

Idag var det som sagt kalas. Mina syskon fyller år imorgon, då dom blir hela två år! Herregud vad tiden går fort. Vi beslöt oss för att fira dom idag eftersom jag icke är hemma imorgon. Blev ett ur mysigt kalas :) Nu har alla åkt till sitt förutom kusinerna. Och snart blir det läggdags för min del eftersom jag ska upp vid 3 tiden om inte tidigare då jag far till Arlanda. Kommer verkligen inte kunna sova.. Har sån otrolig resbeber! :D Riktig härlig känsla det. 

Nej men nu ska jag väl mysa med familjen som sista timmarna så gott som möjligt. Hörs lite senare, tror jag kör på ett till inlägg. Pussar :)




Mobilblogg - mot mormor

God morgon alla! Har ni vaknat än? :) Själv fick man gå upp kvart i sju.. :( Inte ett dugg skönt. Men det är det värt. Slipper ju städa mitt rum vilket är jätte skönt! Eftersom jag hatar att städa. Blää på det. Hur som helst sitter jag i bak i bilen med Molly och Viggo och mamma som körare. Vi har precis kört brorsan till hans kompis och nu ska vi vidare till mormor :) Mer om dagen lite senare, tjing!

kolmården del 4

Ser ni vem jag såg på Kolmården?! ;) Kristin Meltzer. Hon är rolig hon! 
Detta var dom sista bilderna från Kolmården men såklart finns det tusentals till nästan. Satt vi får se om det dyker upp i något inlägg eller så. :)

så många frågor utan svar

Nu har jag äntligen fått tillt det! Min dator har inte velat något idag. Internet har krånglat och blää vad irriterad man blir. Haha .. :( Men nu funkar det satt passar på att blogga lite då! :)

Min dag har varit väldigt lugn. Vaknade rätt sent också. Vid 1 tiden. Efter jag steg upp lag jag mig vid tven och bara tog det lugnt. Sedan tog jag med mig brorsan till Allians för att köpa nytt blad till min klubba som jag nämt förut här i bloggen. Det fick dock inte bli ett likadant som förra gången. Men trodde stenhårt på det jag köpte och det hade jag rätt om. För idag hade jag nämligen träning och bladet gick bra! Så det är ju ett plus :)

Nej men nu ska jag ta en dusch sova. Måste upp tidigt imorgon pga att städerskorna kommer hit. Och sedan senare mot kvällen vankas det kalas! :D 
Kramis.

Kapten Röd – Saknade Vänner

kolmården del 3


usel uppdatering

Förlåt, förlåt och ännu en gång förlåt.. Har varit riktigt usel på att blogga på sistone :( Men ska bli ändring. Lovar :)

Hur som helst hade jag en nattgäst i natt vid namn Cornelia. Vi hade det otrolig mysigt. Måste bara säga att bruden har en otroligt gulligt skratt som smittar så otroligt mycket satt man själv sitter där och garvar som en tok! Haha :D Hon åkte hem vid 4 tiden idag och sen dess hon lämnade mitt place för att dra hem till sitt. Har jag bara suttit hemma och degat.. Väldigt skönt måste jag säga. 

Imorgon blir det att åka iväg för att kolla på ett nytt blad till min innebandyklubba eftersom mitt har gått sönder och vill inte ha något annat än mitt förra för det va så bra. Hehe ;) Mer om morgondagen drar jag imorgon. Nu blir det ännu mer deg. PUSSAR

the blind side

Har precis krypit ner i sängen. Efter jag kollat på en film. Otroligt skönt! :) Jag såg filmen "The blind side". Det var en film som var baserad på en sann historia. Riktigt bra film faktiskt :D

Nej men är väldigt trött satt ska få lite sömn nu! Kramisar till er alla ;)


kolmården del 2


blää väder!

Hej kompisar! :)

Vilket piss väder :( Eller vad säger ni?! Inte ett dugg kul... Idag åkte jag och mamma på loppis för att få dom sista sakerna sålda från förra gången. Men vi hade verkligen inte vädret med oss. Så vi packade ihop allt och drog hem. Satt nu sitter jag här med min OnePiece och duntofflorna på. Mys det också men skulle nog hellre välja att ha sol sista dagarna på sommarlovet.. Det är ju snart skola. Usch vad jag inte längtar till skol livet. Men det ska bli kul att få träffa klassen igen i alla fall :)


Igår träffade jag Isak liten snabbis. Det var väldigt trevligt, som vanligt dåra :D När jag kom hem blev det tv tittande och sedan hopp i säng. Nej men har väl inget mer att berätta just nu. Hare! :)

Osminkad tjej.

Mobilblogg - mot uppsala

Sitter nu och väntar på tåget med Sofia, på väg hem till Uppsala. Har haft en kanon bra dag! :D Riktigt roligt. Och det tackar jag för. Blev även lite shopping. Ett vitt baslinne och en vit stickad kofta. Inte så märkvärdigt :) Vi får se vad som hittas på när jag kommer hem, fick en fråga av Isak om vi kunde ses satt får se om jag träffar grabben :) PUSS!

jag gråter bara i regnet

Startar morgonen med att svara på en fråga. Det va någon som undrade vart jag köpt min marinblåa pippikofta, och den är köpt på Lager 157 :) Kramis!
Över till dagen dåra. Idag är det ju pride festivalen som alla säkert vet. Satt nu ska jag bara fixa mig lite och sedan åker jag och Sofia dit. Tror det kommer bli riktigt kul faktiskt. Haha! :D Får se om jag mobilbloggar något annars hörs vi när jag kommt hem! Pusshej :)

Newkid – Jag gråter bara i regnet

kolmården del 1


här kommer jag förbli

Halloj!

Kom nyligen hem efter jag varit och shoppat förfullt med mamma. Hon skulle köpa massa roliga saker till sitt jobb, möbler, dukar osv (då hon jobbar som inredare). Satt jag fick bli hennes sällskap ;) Snart är det middag och efter det tänkte jag lägga upp lite bilder från kolmården :) Satt håll utkik vettja! 



Medans får ni glo på en mobilbild. Ciao! :)

det e livet det

Nu är man hemma! Eller ja.. Kom hem i tisdags. Har haft det dunder i Norrköping/Kolmården. Det har varit riktigt mysigt :) Och många fina kort på alla djur! :D Dock hade jag ju inget obejktiv dvs bra zoom :( Men det funka lite i alla fall. 

I går träffade jag Emma. Det enda vi gjorde vad att sola och bada. Så himla skönt att bara koppla av! Det e livet det. Senare på kvällen träffade vi Pontus och Daniel. Efterlängtade pojkar må jag säga. Vi kollade på film och tjockade oss med cola och godis. Alla vi bestämde oss för att sova över hos Emma, i deras husvagn satt så blev det. Vi bestämde oss även för att dygna.. Fast det gick inget vidare. Vi alla slockna vid fyra - fem tiden. 

Nu är jag hemma och ska snart åka iväg till Rullsand, en strand vid Gävle. Ni kanska har hört talas om den? Det har nämligen spelats in en film där. Vet dock inte vilken film det var men men.. Hur som helst så drar jag dit med familjen och Cornelia. Vi hörs när jag kommer hem, då jag kanske lägger upp bilder från Kolmården. Beror på hur trött jag är.. Haha! Nej nu vankas det frulle! :D 

Måste även säga GRATTIS till Daniel som fyller år idag!



RSS 2.0