gott nytt år!

God morgon! Har precis tagit mig en dusch och snart ska jag vidare till farmor och farfar med familjen och kusinerna för att äta lite god mat. Sedan vid tre tiden kör pappa in mig till stan för att träffa Julia. Vi ska shoppa lite och äta middag. Blir en bra start på nyårskvällen. För senare på kvällen blir det att träffa massa med fint folk och ha det skoj. 

Antar att jag inte kommer att hinna blogga så mycket mera idag så säger nu Gott Nytt År!
Ha en grym kväll och ta väl hand om varandra. Kram!

två bilder från maxi-cup

Bilderna är tagna av min fina vän Julia. Kolla även in hennes blogg --> http://juliafrank.blogg.se/

hemma från falun

Gud så skönt det har varit att sova i sin egna säng inatt. Har nämligen varit på innebandycup i falun, i tre dagar och två nätter. Har varit riktigt skoj. Dock kom vi 2a.. Vilket är lite surt eftersom vi var så nära att ta hem första platsen. Men men.. Är nöjd ändå. 

Idag skulle jag behöva åka ner på stan för att fixa lite saker. Men får se hur det blir med det. Hörs lite senare för nu ska jag stoppa i mig lite lunch. Tjing!

ha en kanon bra jul alla läsare!


all i want for christmas is you

Imorgon är det Julafton! Det har gått sjukt fort. Förra året ränkna man ner dagarna men nu har man inte hunnit. Hela december har bara runnit iväg. Min Julafton kommer bestå av att släkten kommer hem till oss och firar med tomte, paket och hela faderullan. Så det kommer nog bli urmysigt. Håller nu på med att städa mitt rum som jag måste fortsätta att göra. KRAM

instagram

FÖLJ eandernell på Instagram!
FÖLJ eandernell på Instagram!
FÖLJ eandernell på Instagram!
FÖLJ eandernell på Instagram!


febrig tjej

Tänkte snabbt berätta lite om dagen innan datan slocknar (orkar inte hämta laddaren). Igår sov Sofia hos mig. Vi hade en mysig tjejkväll med godis och Titanic. Vi vaknade vid halv 8 snåret då vi fixade oss inför dodgeball tuneringen som vi har varje år i min skola. Om ni inte vet vad dodgeball är för något så fråga google. Hur som helst klär man ut sig till teman också. Rätt skoj. Jag och några tjejer i min klass bestämda oss för att vara snövit och de sju dvärgarna. Rolig utklädnad men dock gick det inget vidare för oss i tuneringen. Men men..

Hur som helst slutade vi vid kvart i tolv, i allians. Så det var nära och bra hem. När jag kom hem tog jag tempen eftersom jag hade känt mig varm nästan hela dagen. Och då visar det sig att jag har 39,4 grader feber. Buu.. Hur kommer det säg att jag har varit sjuk så mycket det här året..? Inte kul alls. Så jag stoppa ner mig i soffan och kollade på tv. Nej men nu slocknar datan snart, måste även försöka få i mig lite mat. Hörs senare, tjing!

fixar och trixar med julklappar


40 day dream

Nu har jag tagit en dusch och målat naglarna. Så när nagellacket har torkat är det läggdags. Filmen Kyss mig som jag såg med Anna var bättre än vad jag hade trott. Så ta en titt på den vettja! Nej men vi hörs imorgon, natti nattiii!

julgranen är på plats!


igår & idag

Hej på er! Min kväll igår fick spenderas med Sirvan. Vi var och kollade på In Time på bio. Filmen var faktiskt helt okej bra. Hade en grym kväll med massa skratt osv. 

Imorse vaknade jag vid 12 tiden. Skönt att få sova ut. Anna kom över till mig då jag fortfarande bar pyjamas på mig. Så fick fixa mig lite snabbt och sedan knallade vi över till Allianshallen för att kolla när Linus lirade match. Efter matchen gick vi tillbaka hem till mig och slog på en film, Kyss mig var namnet på den filmen. Vi har dock inte kollat klar på den än. Men Anna behövde dra hem för att få i sig lite käk. En slags paus på filmen kan vi kalla det. Men efter hon fått mat i magen så sätts filmen på igen. Hörs senare ikväll!

du kan gråta mitt på gatan

Kom rätt nyligen ut ur duschen och har precis tagit på mig min goa OnePiece. Det är nog det skönaste man kan ha på sig. Hur som helst gick det inte så vidare bra i matchen. Resultatet slutade 2-2. Kände att vi skulle ha vunnit. Men att ha gjort 1 mål av de 2 känns ändå helt ok. 

Kvällen är inte planerad än. Det vinglar mellan lite olika alternativ satt får se hur det slutar! PUSS.

ängeln i rummet


the botten is nådd

God natt allihop! Nu måste jag få en blund eller två för imorgon väntar det en tidig match. Så behöver lite energi satt jag orkar. Hörs mer om morgondagen imorgon! :)

jeffrey campbell


dagens klädsel


Kofta: Bondelid 
Jeans: Levi's

knallar iväg till träningen!


Snart knallar jag iväg till träningen. Hörs när jag kommit hem, eller får se om jag orkar blogga då! PUSS.

svalkar vinden

Sitter i här och försöker att plugga lite matte inför provet imorgon. Det känns faktiskt rätt bra, tror jag kommer klara det. Eller det håller jag tummarna på i alla fall. Ikväll ska jag äntligen få träna igen! Har inte gjort det på en rätt lång tid pga vissa skäl som jag ej kommer att ta upp i bloggen. Men det ska bli riktigt kul att få komma in på planen igen. 

Hörs lite senare! :)


tips på iphoneskal!

Tänkte tipsa er om en sida som har jätte många balla iphoneskal. Finns alla möjliga sorter. Funderar själv på att beställa hem ett men vet dock inte vilket, beslutångest!


Plockade ut några lite snabbt från hemsidan. Det finns nog ett skal för alla. Så gå nu in på http://society6.com/cases och klicka hem något fränt skal! :)

känner du lyckan genom sorgen

YES! Äntligen går det att ladda upp bilder igen. Lycka. Nu har jag precis borstat gaddarna och tänkte bädda ner mig i den lilla sängen jag har. Hörs imorgon, natti natti!


mys onsdag!


14 december

Halloj folket! Har haft världens slappigaste skoldag på väldigt länge! Det började med att vi hade media då vi fick fritt sitta och hålla på med bilder, dvs redigera dom osv. Efter det var det en promenad ner till Ungdomsmottagningen som gällde för min klass. Där var vi en timme kanske. Sedan åt och och Sofia lunch på stan och spanade lite runt i olika butiker. Efter vi blivit mätta och belåtna tog vi bussen tillbaka till skolan där det väntades film i aulan, när filmen var slut var även skoldagen slut. Ruggigt skön skoldag må jag säga!

Nu är jag hemma och tänkte försöka plugga lite matte om jag orkar. Är inte på topp, huvudvärk + förkylning. Jaja vi får se hur det går. Juste idag är det ju endast 10 dagar kvar till julafton! Läääängtar :)

(Kan fortfarande inte ladda upp bilder)



lucia

Idag är det Lucia som alla säkert vet? Tycker faktiskt det är mysigt med Lucia. Håller ni inte med?! Min morgon bestod av ingen stress alls som är väldigt ovanligt för min del. Det började med att jag åkte med familjen och kollade på när Jonte hade Luciatåg. Eftersom det var i min gamla skola så var det många ansikten som kändes igen bland lärarna. Efter det fick jag skjuts till skolan, när jag kom till skolan hade vi håltimme/lunch i sammanlagt 2 timmar så då åkte det lilla tjejgänget ner på stan för en lunch. När vi kom tillbaks till skolan hade jag bara två lektioner för sedan var det bara att dra vidare på nästa Luciatåg eller ja det var lite mer som en samling där man satt och sjöng tillsammans. Ni kan nog gissa att det var på dagis med Molly och Viggo. Efter "sångsamlingen" fikade vi alla tillsammans. 
Och nu är jag hemma heeelt slut. Är nämligen lite halvt sjuk, satt är inte helt på topp. 

Hade en mängd bilder från dagen men eftersom blogg.se inte vill som jag vill så kommer inte bilderna upp på bloggen, väldigt synd!

det hörs på stegen när du går

Halloj allihopa som trots min dåliga uppdatering hänger kvar.
Idag hade jag match som inte gick så värst bra. Förlust + skadad fot. Men som tur är foten på bättringsvägen. Ikväll blir det att träffa massa roligt folk. Bloggar nog mer när jag kommer hem om jag inte är för trött. Kraaaaamisar!

7 december

En helt vanlig Onsdag som faktiskt riktgt rätt snabbt. Efter skolan åkte jag, Sofia och Anna ner på stan för att införskaffa lite mer julklappar. Fick även hem ett paket med posten som jag skickat efter. Så nu ikväll ha rjag lite paket att slå in + lite plugg som måste göras. Skulle även behöva ett varmt bad eller något liknande. Var ett tag sedan jag "tog hand om mig själv" så får se vad det blir. Nej nu är det mat och sedan pluggtime. Hörs!


golden gate

Dags för mig att sova skulle jag tro. Håller på att slockna här framför datorn. God natt på er!

skinny love

Lång skoldag med ett bra slut. För efter skolan träffade jag Linus på stan. Vi gick för att köpa med oss lite käk hem till mig där vi sedan åt. Efter att vi blivit mätta och belåtna drogade vi framför massa filmer. Grabben har nyss dragit hem till sitt och nu sitter jag och gottar i mig en stor låda med Toffifee som pappsen kom hem med till mig efter han varit i Österrike med jobbet. Tack för den goa låden du!

all this way

Amanda Fondell – All This Way

you da one

Helt vanlig Måndag.. Eller nästan. Var tvungen att gå hem från skolan rätt tidigt eftersom jag mådde illa som satan. Gör det rätt ofta nu har jag märkt men det kan nog vara för att jag nästan alltid stressar. Satt får ta att sluta upp med det.

Har även varit hundvakt åt världens sötaste hund. Urmysigt! Nu har jag Linus på andra linjen. Så måste vara lite social och sluta, hörs senare ikväll. Kraaaaaaamis!

vi lever alla med känslan att falla

Godmorgon på er! Vaknade vid tio tiden idag. Det är rätt bra för att vara jag.
Idag blir det nog en slappis dag med plugg och film tittande.
Hörs senare!

god natt!

Klockan bara rinner iväg. Nu är jag sjukt trött satt tänkte bädda ner mig själv i sängen. Efter lite ändrade planer fick min kväll bestå av film mys! Hörs imorgon gott folk. 

the fear

Har haft en mysig kväll framför tv:en med familjen och även farmor, farfar och faster som var på besök. Dom åt även middag hos oss. Mysigt! Snart måste jag sova eftersom jag har en rätt tidig match att orka med och en korre att ta hand om med Felicia som sällskap. Natti natti allihopa! 



fridaaaaaaay

Hade en urmysig dag igår med Julia. Vi kikade runt i lite olika butiker och åt en mycket god ceasarsallad på Panini. Efter allt mys på stan åkte vi vidare hem till mig för att sedan vandra vidare till allians där det var träningsdags. Var inte alls tränings sugen. Var helt slut i kroppen, men jag körde igenom det ändå! 

Idag är det fredag! Hur skönt? Väldigt skönt. Slutade kl ett som vanligt. När jag kom hem gick jag och mamma till GUC för at få en personlig vandring genom skolan. Eftersom jag missade när det var öppethus. Skolan verkar faktiskt väldigt bra.. Hm.. Just nu lutar det mot den. Men vi får se vad det blir i slut ändan. Ikväll blir det hemma mys, så ska väl äta gott och kolla på idol eller liknande.
Gillar dig kompis ♥

allt blir bra, allt är glömt

Kom hem för ett litet tag sen. Har fått i mig en macka och kollat lite på tv. Snart måste jag ta bussen ner på stan för att träffa Julia. Vi ska äta något gott och kolla i stadens affärer. Dock så är det inte så värst mysigt eftersom det just nu spö regnar! Blä. Kan det inte komma snö istället, skulle sitta så mycket bättre.
KRAM! 

RSS 2.0