kolmården

Herregud, snacka om att dagen bara rann iväg.
En lyckad dag blev det i alla fall. Hade en urmysig dag med mammsen ute i ulva kvarn där det va loppis för fulla muggar :D. Riktigt roligt att man kan tjäna så mycket också. Kom hem vid 3. Då fick man ett väldans välkomnande av sina syskon som ville måla ute med gatukritor. Så det gjorde vi. Kul kul :)

Senare mot kvällen kikade jag på fotboll. AIK-Elfsborg. Riktigt synd att AIK förlorade.. :( Men så är det. Livet går vidare. Efter matchen var jag tvungen att börja packa lite. För imorgon åker familjen + kusinerna till Kolmården! Där vi kommer stanna i två dagar. Satt vi kommer att sova på hotell. Blir en väldigt tidig uppstigning imorgon. Kl 6. Så måste nog avsluta inlägget nu. Natti natti.

Vi får se om jag bloggar något när jag är där. Annars lovar jag att ni kan räkna med bilder och bloggning när jag kommit hem! PUSS :)



Mobilblogg - ulva kvarn

Sitter nu i bilen på väg mot ulva kvarn. För nu är det dags för loppis med mamma. Kommer bli en urmysig dag! :D Hörs när jag kommer hem. Kramisar :)

natti natti

Dålig uppdatering idag, jag vet. Men nu är det så att jag måste gå och lägga mig. Ska upp halv 8 imorgon. Ni kan säkert gissa varför, för jag har nämt det tidigare i bloggen men aja skriver mera imorgon :D
Natti natti! :)


häftigt drag i plugget

Hej gott folk! Hur mår ni idag? :)

Jag mår bra förutom att jag är rätt seg just nu eftersom jag vaknade vid 1 snåret idag. Såå.. Rätt nyvaken är man ju. 

Igår kollade jag på "Häftigt drag i plugget". Den dära 80-tals filmen jag snackade om att den gick på TV. Den var faktiskt bra. Efter filmen var jag riktigt trött satt drog mig till sängen direkt.

Snart tänkte jag hjälpa mamma med att packa i lite loppis saker i bilen inför imorgon då vi drar på loppis! Vi har rensat hela huset satt det är väldigt mycket saker som ska säljas. Kommer nog bli väldigt myisgt imorgon skulle jag tro. :)

Kvällen är inte klargjord än. Mer om det senare. CIAO :)



en tunnel vid ljusets slut

Som ni säkert kan se har jag gjort en ny header. Inte världens finaste men kände för någon ny :)

Har precis fått i mig lite glass och jordgubbar. Och nu sitter jag och kollar på lite tv. Snart börjar någon film från 80-talet. Så den tror jag att jag ska kika på. Nej men vi får höras imorgon. Tjohej! :)



brorsans gamla kläder på

Tjenixen!

Vilken dag alltså! Känns som om jag och Sofia har cyklat runt hela Uppsala. 
Först åkte vi ner till stan, köpte jeans till henne, lite ärenden osv. Efter det bestämde vi oss för att cykla till Gränby. För vi hade nämligen cyklat ner till stan satt då drog vi vidare dit. Där gick vi runt och spande lite tills vi blev riktigt hungriga. Haha.. Tro det eller ej.. Men vi cyklade till IKEA och käkade. Där vi även spanade runt på lite prylar. Vi fortsatte voran lilla resa till massa andra butiker man orkar inte rabbla upp. Har haft en kanondag, verkligen :)

Nu, snart blir det en liten sen middag. Blir nog att jag stannar hemma ikväll om jag inte hittar på något annat. PEACE!

i hope you don't mind

Halloj!

Fick en fråga angående min klänning vart jag köpt den. Satt börjar inlägget med att svara på frågan. Jag köpte klänningen på VILA. Tror dock att den inte finns kvar för jag köpte den på rean men du kan ju alltid åka och kolla. Kramis! :)

Över till dagen. Igår så drog jag och Sofia ner till stan för att kika på jeans till bruttan. Vi hittade ett par men hon köpte dom inte satt det åker vi ner och gör idag troligtvis. Efter stan drog vi hem till mig och käkade lite, sedan drog vi ut. Efter vi varit ute ett bra tag med roligt folk. Började det bli riktigt kallt och sent. Så vi bestämde oss för att knalla in och kolla på någon mysig film. Det fick bli Vinterviken. Tösen var även min nattgäst. Alltid lika mysigt! :D

Dagen är inte riktigt bestämd satt tar dagen som den kommer. Hajdoooo :)


Några mobilbilder från gårdagen.

dagens klädsel

Dagens enkla. Min frilla ser helt sne ut men det är bara för jag vred huvudet. Jaja, vi hörs när jag kommer hem för nu ska jag knalla till bussen! PUSS :D

mina boys

Hallå där alla läsare!

Hade förväntat mig att jag och Sofia skulle dra iväg och bada någonstans idag. Men om man kollar ut så regnar det.. Eller har gjort. Och det finns ingen sol ute :(. Hur tänker dom nu?! Satt vi får hitta på något annat hel enkelt. Men vi vet inte vad! Ge förslag? Haha.. Känner att min fantasi inte är på topp idag riktigt. Nej men nu ska jag ner och käka lite frulle. Jag hoppas på någon kommenter när jag kommer tillbaks. Kramis :)


Alexis Weak – Mina Boys

natti natti kompisar!


oduschad & hungrig

Kom nyligen hem efter min träning. Det var riktigt skönt att träna men sataaaaaaan vad varmt! Trodde jag skulle dö. Men jag klara mig. Medans jag hade min träning var the family utom Jonte hos mina kusiner i Björklinge. Satt efter min träning trippade jag över och var där en liten stund. Sedan var det dags att åka hem. Satt nu sitter jag här, i mitt rum oduschad och hungrig. Måste göra något åt saken :) 

Här är min necessär jag köpte idag. Gullig va? :D Köpte den på Stickspåret för 295:-



Mobilblogg - mot gottsunda

Sitter nu i bilen på väg till farmor och farfar. Där vi ska vara medans städerskorna städar förfullt hemma hos oss. Jag har haft en otroligt mysig dag på stan med Nea. Det blev shopping och fika på café årummet. Jag fick med mig en ny necessär som verkligen behövs. Min gamla är så äcklig. Spilt smink i den osv. Satt det var behövligt. Bild på det jag köpt kommer sen. Kramis! :)

sena nätter, tomma glas

God morgon :)

Vaknade vid 10 tiden idag. Eller ja.. Belv lättare sagt väckt. Och det tackar ja för. Satt jag inte sov bort dagen som igår. 

Idag blir det stan med Nea. Vi ska ses vid 1 tiden satt innan dess tänkte jag nog gå ut och lägga mig i solen en liten stund och sola lite. Hörs när jag kommer hem! :)

GLÖM INTE ATT SKRIVA HÄR NEDAN VAD NI TYCKER OM BLOGGBYTET!

kommentera kommentera kommentera!

Skulle var urgulligt om alla svarade på detta! 

Tycker ni att jag ska börja blogga via devote.se satt det blir roligare mobilbloggar med bilder osv. Eller ska jag fortsätta med blogg.se då jag inte kan blogga med mobilbilder? 

Skriv en kommentar vad just DU tycker! :)

svar på tal

Cissi om skärpning emily:
Håller du på med någon sport?

Svar: Ja det gör jag. Jag spelar innebandy. Kramis! :)


rebecca & fiona - if she was away

Har ni hört Rebecca & Fionas nya låt? Visst är den bra? :)

ärligt vad har jag kvar nu

Sorryborry för dålig uppdatering.

Dagen blev inte som den var planerad. Men det gjorde inget. Jag och mammsen åkte runt på lite ärenden ist. Min mamma måste vara den bästa. Hon är grym! Massa kärlek till henne. 

Just nu sitter jag inne på mitt rum och bara myser. Älskar när det regnar och man hör att det smattrar på fönsterbrädan. Håller ni inte med? Ljudet är ju underbart. Fast nu tycker jag att det har varit rätt dåligt väder i rätt många dagar. Satt håller tummarna på strålande sol imorgon. Nej nu vankas det middag. PUSS



Suddig bild på dagens.

skärpning emily

VAD ÄR DET SOM HÄNDER?!

Vaknade kl 1 idag. Har ju sovit bort hela dagen nu.. Riktigt tråkigt. Jaja, som tur så var det inte speciellt fint väder ute. 

Om min dag går som den är planerad så blir det en härlig dag. Men innan jag skriver vad som händer så tänkte jag få i min lite käk. Är vrålhungrig. Ciao! :)

svar på tal

Fick en fråga om hur jag sminkar mig nu på sommaren. Satt tänkte dra svaret nu.

Jag använder faktiskt inte smink på sommaren. Isf kör jag på lite mascara men det är det enda. Kramis! :)

hoppas du kan läsa mina tankar

Slarvig dagens bild med kamera bandet hängade över, haha. Men det får duga.

Tunika - MQ
Skärp - Ginatricot
Thigts - Ginatricot
Klocka - JetSet

Sedan kör vi på ett par hel svarta ballerina till.


jag har härjat krig i mig

God morgon?!

Vaknade vi 1 tiden idag. Snacka om att sova ut. Men det var riktigt skönt. Åt frulle och tog en dusch. Snart vid tre tiden ska vi åka till farmor och farfar där lite släkt från Vänersborg väntar. Det ska bli riktigt kul att få träffa dom. Det var som sagt kanske 1 år sedan man träffade dom.

Nej men nu ska jag fixa mig lite. Tror jag kör på en dagens bild idag också. PEACE

god natt gott folk




hela livet blev en helg

Matchen blev ju lyckad. 2-1 till AIK. Skönt att vi tippade hem 3 poäng. 

Igår övernattade Nea hos mig. Vi kollade på två filmer "Date movie" och "The house bunny". När vi såg Date movie satt vi och grät av garv. Så otroligt tråkiga skämt satt dom blir galet roliga! Vid 3 tiden bestämde vi oss för att gå till sängs. Men vi var inte ett dugg trötta satt vi snackade på till 4 tiden, där vi kände att vi behövde lite sömn för att orka med morgondagen.

PUSS!



lite smått från monki


Mobilblogg - bilen

Sitter nu i bilen på väg till Råsunda för att se AIK krossa Kalmar. Vi kör på mera uppdatering när jag kommer hem. Kramisar :)

leave the world behind

Sitter och segar i mitt rum vilket jag inte borde göra. Borde NU istället städa mitt rum. Men har absolut inge ork alls att göra det. Satt tror jag skippart.. Hihi! Vid 9 snåret kommer Nea. Då blir det film och bara mys.

Höres när vi höres!


Lite bra och ha saker som mamma köpte till mig inför Kroatien. Tackar tackar älskade du!

viking line - åland i bilder


kom nyss hem efter en lunch i staden

Kom hem för ett tag sedan efter jag tagit en lunch på stan med en mycket älskad person vid namn Nea. Det var otroligt kul att få träffa henne igen. Hon har ju varit i USA nästan hela sommarn. Riktigt länge i alla fall. Satt henne har man ju saknat lagomt mycket. Snart ska jag och Mamma åka upp till Gränby C för att kolla på en ny resväska och gummistövlar till lillesyrran. Vad som händer ikväll skriver jag senare. Hare!



hemma från viking line

Tjohej!

Nu är man hemma efter en underbar dag! Har haft det otroligt mysigt. Först åkte vi Viking Line till Åland som tog ca 2 timmar. På som två timmarna shoppade vi i taxfree som fanns på båten och spelade på spel maskiner eller vad man kallart. Sedan var vi på Åland där vi bland annat tog en shoppingrunda, badade och käkade god mat ute. Vi stannade även till vid hamnen och tog en varsin drink. Efter en hel dag på Åland väntade bara resan hem. På vägen hem var det shower på båten tex en trollkarl som stod och trollade. Blev riktigt impad faktiskt, han va grym! Sedan när båten kommit in i land så var det bara bussresa hem till Uppsala igen. Kände att jag inte orkade gå in på yterst små detaljer vad som hände under dagen. Men tror ni blev nöjda med detta? Bilder osv kommer sedan, för nu ska jag sjunga ner i soffan. Ciaaaao!


(Sorryborry för rätt suddig bild)


Lite smått från taxfree butiken. 

Strand väska - björnborg
Godis
Nagellack
Svarta converse

Tack mammsen & pappsen!



kryssning till åland

Har precis målat mina naglar och kollart klart på Liar liar. En grymt rolig film! Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Ska nämligen upp tidigt imorgon för att åka på kryssning över till Åland, där vi kommer stanna liten stund och sedan åker vi kryssning hem igen. Kommer bli hur kul som helst! Åker dit med familjen, kusinerna, farmor och farfar. Kameran åker med satt ni kan räkna med några bilder när jag kommer hem. God natt!



glassigt

Har haft en riktigt seg och tråkig dag idag faktiskt. Bara hängt vid datan och fixat med kläderna till tradera. Har även fixat spotify till min lilla mini-pc. Hundra år senare. Men men.. Bättre sent än aldrig. Trots att jag haft en tråkig och seg dag. Har denna Torsdag runnit iväg. Dagen har gått riktigt fort. Brukar man inte säga att tiden går fort när man har kul? Kan väl vara för det regnat och jag hört regnet mot fönstret. Älskar faktiskt det ljudet. Hehe.. Nej men nog om det.


Minns ni glassen Solero Shots?! Det var min favvis glass. Men den tog ju GB bort sen. Tråkigt nog. Men igår när jag och mamma var och handlade på Kvantum såg vi att dom hade fått in Calippo Shots. Om jag minns den rätta smaken från Solero Shots så tyckte jag den var godare än Calippo Shots. Men visst var den nya smaken god. Inte smaka den illa i alla fall!

Nej nu ska jag kollar på Sommar med Ernst med mamma. PUSS :)

lite smått från h&m


coldplay - every teardrop is a waterfall

Vaknade vid 12 tiden då pappa kom in och undrade om jag ville ha lite bruch. För resten av familjen hade ju redan käkat. Satt jag fick i mig några pannkakor. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag. Tänkte städa upp i mitt rum och lägga ut kläder på tradera som jag rensat ur min garderob. Vore skönt att få bort dom kläderna!

Fy bubblan va tråkigt väder det var idag då..Vart har solen tagit vägen- Det har ju inte varit så jätte fin väder på länge nu. Nej men har nog inte så mycket mer att berätta. PUSS.




viktoria 16 år

Grattis fin fina du! Hoppas du får en kanon bra födelsedag. LOVE


en sång för alla dom

Tjohej!

Sitter nu i soffan efter jag tagit en dusch. Det var riktigt skönt att får träna igen. Nu resten av kvällen blir det att bara ta det lugnt och kolla på big brother skulle jag tro. Vi hörs imorgon. Natti natti! :)



h&m

Äntligen har man fått H&Ms höst katalog. Det finns hur mycket höstigt och fint som helst!

den vackraste stunden i livet var den när du kom

Kom rätt nyligen hem från att jag och familjen varit på Thuns. Liten mysig tripp. Nu snart blire lunch och efter det åker vi ut i björklinge för att fira mina kusiners mamma Marie. Grattis! 

Sedan vid sju tiden har jag träning. Mer bloggning då. Det fick bli ett litet snabbt inlägg. PUSS!

bloglovin

Nu tycker jag även att ni ska börja följa mig på Bloglovin. Klicka på länken här nedan!

Följ min blogg med Bloglovin

var ska du gå, vad ska du göra med tiden

Hejsvejs!

Riktigt chill dag fick det bli idag. Jag, Emma och Oliver vaknade vid 12 tiden eftersom vi låg vakna till tre då skräckisen var slut. Vi kollade på "Dead Silence". Någon mer som sett den? Den va rätt obehaglig. Men ändå rätt bra. Imorse drog nästan Oliver direkt. Efter han dragit sig hem till sig så hoppade vi i poolen och njöt av vädret.

Vad kvällen leder till vet jag inte riktigt. Det får vi allt se. Ciao! :)

svar på tal

Anonym om fjäril:
vilken kamera använder du? :)

Svar: Jag använder en D5000 Nikon. Kramis!

jag vill ha dig nu som jag hade dig förut

Tjabba!

Har varit en otroligt mysig dag. Jag och Emma tog en fika på stan och kollade runt i butikerna. Det blev verkligen mycket snack eftersom det var längesen man sågs. Tyvärr fick jag inte med mig något hem. Känner att jag måste tänkta lite smart att spara alla mina pengar till Kroatien. Satt så blev det. Där imot fick Emma med sig lite smått hem. Snart kommer hennes pojk hit och då blir det film och bara umgås. Jag övernattar här ikväll också. Mysigt, mysigt!

Måste även skriva välkommen hem till Nea. Har saknat dig massor! ♥

försöker strida mot rädslan

Godmorgon!

Nu börjar det verkligen likna något i min blogg känns det som. Men är inte riktigt klar. Min nuvarande header är bara tillfällig. Tyckte det såg så tråkigt ut med bara vitt. Satt satte dit den medans.

Jag kom nyligen ut ur duschen och tänkte börja klä på mig osv. För att sedan cykla till Emma. Troligvis kommer vi ta bussen ner på stan för en fika eller liknande. Det var otroligt längesen jag träffade den tösen! Vi hörs!

bloggfix

Förlåt för min röra här i bloggen. Men håller på att fixa om den lite granna. Hade tröttnat på det gamla jag hade.
Och förlåt ännu en gång för min usla uppdatering. Men det tar jag igen snart. Kramis!

fjäril


Titta vilken ball fjäril jag stötte på idag.
Såklart var jag tvungen att fota den :)

jag vet allt om dig för du har varit min

Väldans vad skönt det var med en varmt bad faktiskt. Inte kallt. Även fast det är sommar så tog jag ett varmt med tanke på vädret. Spöregn.. Sitter just nu inne i mitt rum och kollar runt på lite nätshopping. Min magont har inte gått över än :( Är liksom öm på magen, konsigt va? Hm.. Undra vad det kan vara. Blir nog en lugn fredag för mig. Hemmakväll dvs. Med pappa och syskonen. För imorse åkte mamma till Danmark för att kolla på en konser med några kompisar. Lite avis är man väl. Nej, men nu ska jag fortsätta med min lilla nätshopping. Vi får allt se om jag klickar hem något!
PUSS :)
Buhuu..

magont..

Bläää. Bra början på inlägget. Jag har så förbaskat ont i min mage. Fyfan. Funderar på att ta ett bad eller något liknande. Det är ju inte speciellt skönt väder ute heller för den delen. Nej jag behöver nog lite tid för mig själv skulle jag tro.
Hejdoooo

söta syskon & tacos

Vad händer med vädret? Det har inte varit så jätte fint väder dom senaste dagarna tycker jag.. Riktigt tråkigt.
Idag vaknade jag vid elva tiden. Jag hade en riktigt seg dag imorse. Gjorde allt så sakta. Åt typ frukost i ååår kändes det som. Det tog timmar för mig att välja kläder. Jaa, allt gick segt helt enkelt. Efter jag vaknat till gick jag till Anna där vi log och kollade på Tv liten stund. När vi degat klart i soffan gick vi på en promenad med Mimmi (min mormors hund). Det var hur mysigt som helst. Nu har Anna gått hem till sitt och jag till mitt. Snart blir det tacos och sedan träffar jag nog Anna igen skulle jag tro.
L  O  V  E



Söta syskon man har!

saknar dig förbaskat mycket vännen


juste go with it

Har nyss kollat klart på en sjukt rolig film Just go with it, den tycker jag ni kan kika på. Nu är jag väldigt trött
eftersom det blev lite sent igår natt. Satt ska nog gå och lägga mig snart. Natti natti så hörs vi imorgon!





finns det en så finns det flera

Vilken skön dag! Jag och Anna vaknade vid 11 tiden. Då vi bara låg och sega i sängen med varsin dator. Var hur skönt som helst. Efter vi segat till kl ett kanske, så lag vi oss ute i solen. Fast den solen försvann efter ett tag. Så medans lirade vi lite fotboll. Det fick bli en liten sen lunch som bestod av Thai-mat. MUMS. Det satt riktigt bra må jag säga. Dock åt jag lite för mycket skulle jag tro. Kändes som om jag skulle sprängas. Nu väntar vi bara på att maten ska smälta för att vi ska knalla ut på en joggingtur och göra massa fys övningar och sånt. Ja ni vet. En riktig hård träning helt enkelt. Hare gött!


och hundratusen ögon stirrar på oss

God morgon! Tänkte dra min dag igår lite fort.
På dagen rensade jag ur min garderob. Det var jätte mycket kläder som skulle bort. Efter Jag grejat med rummet kom Anna över. Vi gjorde en hel del, drog iväg till IKEA för att kolla på galjar till mig. Men såklart ska dom jag har inte finnas längre satt det blev inga galjar för mig nej. Jag fick även prova köra hennes moppe. Haha! Trodde jag skulle dö när jag körde in i trottoarkanten. Men efter en stund körde jag rätt bra faktiskt. Blev i alla fall godkänd för Annispannis. Efter en stund tyckte vi att det blev lite kallt satt vi gick in. Vi kollade lite på Tv och sånt mys. Hon blev även min nattgäst. Myspys.




kroatien


Den 12 augusti åker jag och Cornelia till Kroatien i staden Split där vi kommer bosätta oss. Och kommer hem den 20 augusti. Känns hur bra som helst att ha något att längta till så jädrans mycket. Det kommer bli hur kul som helst!

hela världen är min

Har precis käkat alldeles för mycket frulle känner jag. Har mega ont i magen :( Hur som helst tänkte jag börja klä på mig lite för snart kommer Anna hit. Mer om min dag skriver jag ikväll. Ciao!



Juste glömde skriva en sak igår som jag tar ikväll. Lääääängtar sååååå!

fix och trix samt aik match

Äntligen har vi börjat fixa och trixa lite med mitt rum. Igår tog vi kort min soffa och lag ut på blocket, samt min matta. Snart åker även sängen ut. Idag har jag rensat bort allt skit i mitt rum satt nu har jag lite mer plats för mina kläder i min garderob. Känns vääääldigt skönt. Istället för att trycka in kläderna hela tin. Efter mycket göra i mitt rum. Åkte jag, pappa och brorsan iväg på AIK-Halmstad. Där var även två av pappsens kompisar och en av deras son. Matchen blev lyckad. 4-0 till AIK. Satt nu har dom klättrat från 6a till 3a. Inte illa. Vet att det vart lite dåligt bloggning för min del. Men har inte hunnit med så mycket, haft andra saker för mig. Sen är det ju också sommarlov!



emily & cornelia


Tre foton från kvällen med denna underbara brud. LOVE

du kanske undrar över mig

Igår drog jag och Cornelia iväg för att bada. Sedan efter badet cyklade vi hem till mig där vi stannade hela kvällen/natten. Hon var nämligen min nattgäst. Vi kollade Step up 3, filmen var väl helt OK. När filmen var slut var klockan vid 2 tiden. Så då bestämde vi oss att gå och snussa. Idag cyklade vi ner på stan och kikade runt lite samt köpte jordgubbar och satte oss vid ån i stadsparken. Fick med mig en ny bikini hem. Rätt bra kap. 98 spänn för både över och underdel. Och just nu sitter vi hemma hos henne. Här stannar jag över middag och sedan far jag mig hemåt. När jag kommer hem tänkte jag lägga upp massa bilder som togs igår. Kika tillbaka till bloggen då. Kramis!


svar på tal

Anonym om livet är en fest:
väldigt fin tröja, vad har du köpt den ? :D

Svar: Jo men visst är den söt! Den köpte jag på weekday. Kramis :)

livet är en fest

Tjabba tjena mitt bena. Det blev inget bad idag för mig och Sofia pga vissa saker. Så jag tog det lugnt på förmiddagen. Senare på kvällen åkte jag och träffade min efterlängtade vän Isak. Vi gick ner till stan och satt vid ån och hade det allmänt mys. Är rätt trött så tänkte att jag kryper ner i soffan och slår på någon mysig film. Hare!

Bild på dagens:



svar på tal

. om stan & dagens:
vart har du köpt tröjan?
kram
Svar: Jag köpte tröjan på cubus. Kramis :)


Det var någon som undrade hur jag fick till fåglarna på min bild är nedanför. Nu är det så att ja suger på att förklar men jag kan ge mig på ett försök.

1. Gå till redigera.
2. Där väljer du en bild som du vill ha. Det kan vara en på dig själv eller jag vilken som helst.
3. Tryck på objekt.
4. Där ser du en bild. Det är typ en sol, himmel osv. Håller du musen där står det även. "Foto. Lägg till foto, urklippsbild och Ikon.
5. När du tryckt in dig där ser du att ansikte, smink, hjärta, penna osv. Men överst står det foto. TRYCK DÄR.
6. Nu kan du välja en bild, vilken du vill. Sedan kan du fixa och trixa lite med din hur du vill.

Klart. Några flera frågor så är det bara att kommentera! Kramis :)

natti natti osv

Det sägs att det ska bli rätt bra väder imorgon. Och det får vi hålla tummarna för. Jo för jag och Sofia hade nämligen tänkt att vi skulle iväg en sväng och bada. Mer om det imorgon. Natti natti :)

sommarplåga, eller?


stan & dagens

Mår betydligt bättre idag än vad jag gjorde igår. Har varit hemma själv med brorsan hela dagen idag. Har varit hur skönt som helst. Kom rätt nyligen hem från stan där jag var med Sofia och brorsan vi kollade på lite kläder till han osv. Vet inte riktigt vad jag hittar på nu ikväll. Om jag drar ut eller nått sånt. Det får vi se. Här får ni i alla fall en bild på dagens val :)

sprider kärlek på en gata med för mycket ensamhet

Fan va surt. Känns väldigt kul att man blivit sjuk nu när man har sommarlov. Hostar som en tok, snorig, halsont osv.. Blää. Har väl inget mer att berätta. Nej men ska nog tänka på refrängen och stuttsa i säng. Ciao


Rätt cool larv va? Hehe..

innan våra ögon slocknar

Just nu sitter vi i Sofias säng med varsina datorer. Datanoobs. Vi börjar känna oss lite trötta satt snart ska vi nog gå och lägga oss. Men innan våra ögon slocknar så ska vi pyssla om Sofias katt Hector som är skadad. Stackars liten.
God natt.

Glöm inte bort att du är värdefull.
Jag älskar dig.


några få bilder från krusenberg herrgård


grips av panik

Uppdaterade inte på hela dagen igår. Jag vet. Har faktiskt inte haft orken till att skriva ett inlägg förns nu. Idag åkte jag ner på stan för att träffa min efterlängtade tös Sofia. Det kändes som om det va år sedan vi träffades. Satt där stod vi och kramades riktigt hårt. Hehe. Vi tog en liten shopping runda och käkade lite på Burger King. Efter ett stund åkte vi hem till mig och bara myste. Snart ska jag käka lite och sedan drar vi vidare till Sofia där jag sover över ikväll. Kommer bli hur mysigt som helst!
LOVE



brand & rea

Har precis fått i mig lite mat. Efter bad i poolen åkte jag och Anna iväg till Gränby för att spana lite. Det är ju otroligt mycket rea just nu satt varför inte passa på. Vi gick till H&M där i samlade ihop oss massa kläder. Sedan gick vi in till provhytten och började prova. Efter en stund började det tjuta. Vi fick PANIK! Vi hör personalen på H&M ropa att det är brandalarm och att alla måste skynda sig att springa ut. Som tur var det ingen brand. Utan något som hade börjat glöda vid byggarna. Där dom håller på att bygga ut Gränby. Satt så var det. Jag fick i alla med mig hem två klänningar från rean såklart. Kaparn.se


Mobilblogg-poolen

God dag. Blev rikitgt sent igår för mig och Annapanna. Satt idag vaknade vi vid 12 slaget. Alltid lika gött att sova ut. När vi vaknat till regält så gjorde vi i ordning lite brunch. Vi tyckte att det var otroligt varmt ute så vi satte oss på cyklarna och drog hem till Anna för att svalka oss lite. Så nu ligger vi två här och solar lite. Vad dagen leder till får ni höra senare. Inget planerat. Kramis :)

kronjuvelerna

Sikken härligt tripp man har varit med om idag. Med mycket trevligt folk (bilder kommer lite senare). Efter vi kom hem träffade jag Anna. Vi bestämde oss för att kolla på bio. Vi bokade på filmen Kronjuvelerna. Den var helt okej faktiskt. Rätt sorlig också för den delen. Vi var faktiskt riktigt duktigt och gick hela vägen hem från stan. STOLT. Det var lite kortfattat om denna dag. Nu ska vi ner och kolla på någon film. Ciao



Den bjussar vi på!

kvavt väder & en liten tripp

Bläää vilket äckligt kvavt väder vi har här i Uppsala idag. Det gillas inte ett dugg. Hur som helst så åker min pappa iväg till götet idag. Han kommer absolut att saknas!
Idag åker mamma, mormor, jag och alla syskonen iväg på en liten tripp. Vi ska till Krusenbergs Herrgård. Det kommer bli hur muysigt som helst. Kameran åker med som vanligt satt något kort kan ni räkna med. Peace



RSS 2.0