vi kallade alltid dom för det

Nu tänkte jag att jag skulle sjunka ner i soffan med glass och jordgubbar och kolla på någon mysig film eller så. Detta blir nog mitt sista inlägg för idag. Godnatt



ge mig lite tips nu läsare

Har nu legat ute och solat ett bra tag på framsidan. Hur skönt som helst. (Som vanligt) Klockan är typ bara fem och jag tycker den känns som typ åtta. Har faktiskt kommit på en grej. Jag tycker själv att min blogg inte är den bästa. Känns som jag behöver lite tips av er läsare vad jag ska skriva om. Eller något annat. Det kan ju vara allt mellan himmel och jord, bilder, mera musik osv. Nej men nu ska jag inte babbla på. Hur som helst hoppas jag på att jag får någon kommentar. Annars antar jag att ni är nöjda så som jag bloggar just nu.
LOVE


lampara

Äntligen ska vi börja med att göra om lite i mitt rum. Få en ny säng, bort med min soffa osv. Så idag åkte jag, mamma, Molly, Viggo och mormor iväg till IKEA och kikade lite. Där hittade jag en tvbänk som kommer köpas här fram över. Det jag fick hem var en lampa som jag tycker är rätt söt.
Nu ser den rätt mörk ut efter som den inte är tänd. Men jag tror dom flesta har sätt den tänd på IKEA.

hörs imorgon!

Kom nyligen ut ur duschen. Jag drog faktiskt ut och sprang lite. Väääääldigt skönt må jag säga. Nu tänkte jag kolla lite på TV och sedan gå och lägga mig. Det väntar en ny spännande dag imorgon. Natti natti :)

kom änglar kom älvor det börjar bli kallt

Sitter nu fullproppad med gott fika i magen på balkongen och pustar ut. Funderar på att dra ut och springa lite kanske. Men vi får se hur jag gör med det. Har tagit det lagomt lugnt idag. Vilket har varit så himla skönt. Var dock lite sugen på att åka iväg och ta ett dopp men det får jag spara till någon annan dag. Onödigt inlägg men sånna behövs ibland. Hare!


blir blind när alla lampor lyser

Idag hade jag visst tandläkartid vid 4 tiden. Satt mammsen kom hem och körde mig dit. Det gick super bra där faktiskt. Nu håller jag på att plocka upp i mitt rum satt det är fint till mamma ska ha innerum visning här hemma kl sju. För er som inte vet vad det är kan jag dra det lite snabbt. Vet ni vad lingon och blåbär är för något? Då är det ju någon som kommer hem till en och säljer kläder till mindre barn. Innerum är same shit fast man köper prylar till hemmet istället. Hoppas ni har någon anning som vad det är nu. Tänkte hoppa in och ta en dusch innan också. Bäst att jag gör det nu skulle jag tro. Puess

modell bilder

Minns ni att jag och min kompis Isak va modeller för företaget JM? Nu har i alla fall bilderna kommit. Satt jag har valt ut några som jag tänkte lägga upp.
Här är några få. Sen får vi ju se vilka fotografen väljer ut till JM.

pussgurkor


god morgon

Min dag är inte planerad ett dugg idag. Tror att jag blir hemma och mest tar det lugnt. Det är ju i alla fall riktigt varmt ute. 35 grader. Satt kanske sätter mig i solstolen en liten stund. Jaja, vi får allt se. Nu tänkte jag äta lite frulle! Puss

god natt bloggvärlden

En bild från då jag var ute och fotade.

mini-pc

Efter att pappsen kom hem från jobbet åkte jag och mammsen iväg för att kolla runt på en dator till mig. En mini-PC. Jag hittade en riktigt gullig. En smidig som jag lätt kan ta med mig vart jag än ska. Fick även med mig en liten dataväska till.

cocoo.se


I det lilla paketet låg min efterlängtade halsring. Den beställde jag hem från cocoo.se med ett bra pris och snabb leverans. Halsringen gick på 125:- billigt va?

jag testar nya vägar som aldrig tycks ta slut

Hemma efter en mysig lunch och massa prat vid ån. När jag kom hem hade jag fått hem ett paket. Äntligen må jag säga! Vad som finns i berättar jag sen, för nu ska jag ut och fota lite i det finfina vädret. Kram



dagens val

Brillor: Cubus
Linne: Ginatricot
Skärp: Ginatricot
Shorts: Weekday
Väska: Granit


jag skulle springa efter men trampa snett

Skön dag må jag säga. Har sovit otroligt gott inatt faktiskt. Aldrig sovit så gott kan jag nog säga. Hur som helst så gick jag upp och solade det första jag gjotde, eller ja. Nästan. Käkade lite först. Men sen så. Urskönt att sola. Snart ska jag knalla ner till bussen för att ta en lunch på stan med födelsedags barnet Sirvan. Stort grattis till han!


spring pengar spring

Nu behöver jag lite sömn efter en urmysig dag. Natti natti


jag skratta mig lycklig

Jag och Philip tog beslut att äta lite kebab till middag. Lagomt tjocka. Men man får faktiskt unna sig ibland. Hur som helst var det riktigt gott. Efter maten mötte vi upp Jonte och jag sa hejdå. För dom skulle hem till Jonteponte för att lämna lite av Philips prylar eftersom han ska övernatta där. Dom drog nyligen till ICA och snart kommer dom hit, till mig. Vad vi hittar på, får vi allt se. Adios!



Fäta coola grabbs.

dunkla rum

Vaknade vid nio halv tio tiden. Gick upp och sedan tog en behövlig dusch. Käkade lite frulle och sedan kom Philip hit. Vi gjorde inget speciellt vi hängde mest. Efter en stund gick vi över till Anna och tog ett dopp eller två. Där var även Tove. Myspys. Efter en stund blev vi hemskickade för tösarna skulle på bio. Nej nu ska vi hitta på nått kul. Det är otroligt fint väder ute, eller vad säger ni? PUSS
Härligt folk.

svar på tal

Anonym om jag vill bara ha dig:
vart är kjolen köpt, jätte söt!
Svar: Gud va kul att du tyckte kjolen va söt. Det är nämligen så att jag gjort den själv på slöjden i skolan. Kramis :)

konfirmationsavslutning


konfirmationsinnebandy dag 5,6,7 och 8

(Bilderna är tagna av konfaledare Pernilla)

hjärter dams sista sång

Nu har allt härligt folk åkt hem till sitt. Själv sitter man i mitt rum och är otroligt trött. Tack ännu en gång för alla fina presenter jag fick! Vet inte riktigt vad jag hittar på ikväll det får vi allt se. Peace



Konfirmationsinnebandy dag 4

(Bilderna är tagna av konfaledare Pernilla)

Vet att alla bilder typ har varit suddiga men det får ni leva med.

jag vill bara ha dig

Morn morn!

Har precis städat klart mitt rum och packat upp det sista ur resväskan från Mora. Vid 3 tiden kommer allt folk. Satt fram till dess blir det väl mest chill skulle jag tro. Hare gött, så hörs vi mera mot kvällen! :)
Dagens enkla val.

seven pounds

Seg dag. Har inte gjort speciellt mycket. Farmor och Farfar tittade förbi en snabbis och "firade" mig för att jag konfimerat mig. Fick en liten present som bestod av 500 kr. Tack så mycket! Har precis kollat klart på Seven Pounds som var riktigt bra må jag säga. Imorgon väntas det stor besök av släkten för mera firande eller vad vi ska kalla det. Pussi puss puss!

nytt nytt nytt


konfirmationsinnebandy dag 3

(Bilderna är tagna av konfaledare Pernilla)

madicken

Vaknade vid 11 tiden då jag gick upp och tog en dusch. Och efter det proppade i mig lite frullebulle. Till frukosten kollade jag på Madicken. Filmen är ju bara för gullig, hihi! Just nu ligger jag och bara myser i soffan för mig själv. Funderar på att slå på en film eller nått. Jaja, vi får la se. Kramis! :)

godnatt gott folk

Lugn och skön midsommar. Jonte hänkade på endå och även faster och hennes pöjk. Satt några fler blev vi. Vi begav oss ut till liljekonvaljholmen. Rikitgt mysigt. Efter vi varit där blev det skilda väger för faster och Micke som då hennes kille heter. Dom skulle hem till sitt och vi till vårat. När vi kom hem hade pappsen börjat med maten. Det blev oxfilé med massa gott till. Efterrätten bestod av jordgubbar med glass. Vi hade finbesök av självaste mormor och hennes hund Mimmi. Mer mot kvällen slog vi på en film och hade det bara mys i soffan. Vi kollade på Flipped. Rätt bra film faktiskt. Nu är jag rätt så trött satt ska nog dra mig mot sängen. Vi hörs imorgon. Natti natti!

konfirmationsinnebandy dag 2

(Bilderna är tagna av konfaledare Pernilla)

midsommar outfit


midsommar!

Idag är det ju midsommar. Hur mysigt som helst ju! Vid tre tiden åker jag mamma och Molly iväg på midsommarfirande. Viggo och Jonte är lite halft sjuka satt då får pappsen vara hemma och passa dom. Ikväll blir det grillning och ha det bara mys med familjen. Blir en rätt lugn midsommar för min del. Vilket är rätt skönt eftersom jag är hur trött som helst efter 9 dagar av träning osv. Nej men nu ska jag fixa mig lite. Dagens kommer senare. Ciao!

konfirmationsinnebandy dag 1

(Bilderna är tagna av konfaledare Pernilla)

svar på tal

Anonym om brustna hjärtans höst:
vilket program gjorde du den i ?
Svar: Jag gjorde min header i ett program som heter "PhotoScape" där jag fixar och trixar alla mina bilder. Kram :)

brustna hjärtans höst

NY HEADER! (Ser ni den inte? Tryck F5)



ett stort minne för livet

Halloj!
Satan i gatan va skönt det är att vara hemma. Men såklart var det otroligt sorligt att lämna Mora. Har haft 9 otroligt roliga dagar där uppe. Ett minne för livet. Kommer sakna alla nära och kära kompisar som man skaffat, kommer också sakna konfaledarna/innebandytränarna och assisterande konfa folk. Sorligt. Som tur kommer vi ha en återträff. Och klart att man bestämmer träff med någon av alla underbara innan dess. Idag hade vi uppträdande från allt vi gjort under dessa dagar vi varit på konfa. Då kom Mamma, Pappa, Jonte och Mormor upp och kollade på "avslutningen". Dock kunde inte resten av min familj/släkt komma. Satt det blir mer firande på söndag för min del. Varför Molly och Viggo inte kom var för att Viggo blir så otroligt åksjuk när han åker långt. Satt vi skippart. Massa bilder kommer komma i olika inlägg. Kan börja med att lägga upp lite presenter jag fått hittills. PUSSAR


1. Fotoficka. Det finns 12 olika fickor där man kan sätta in kort. Denna fotoficka sätter man fast på väggen eller vart man vill ha den.

2. Högtalare till min iPhone.

3. En bok med väldigt fina citat.

taxin andernell rullar på

Nu börjar min tripp upp till Mora. Vi hörs när vi hörs.
H a  d e t  b r a  !



god morgon

Helt otroligt att jag är vaken nu.. Men var tvungen. Jag och brorsan va tvungna att ställa upp som barnvakt till syskonen. Medans mamma och pappa är på nån sak på dagis för Molly och Viggo. Jag har inte städat mitt rum klart som jag skulle gjort igår. Blev för trött. Så det blire att göra innan taxin Andernéll drar mot Mora. Ciao!

yes yes yes

Är otroligt glad just nu! Min data funkar, YES YES YES! Har inte haft den på 1 år. Den har inte funkat för det inte funnits någon laddare som passar. Minns hur mycket vi var runt och letade i alla butiker men hittade inte den någonstans. Men idag kom mamma hem med en laddare så nu funkar den. Hur skönt som helst!
Just nu sitter jag i soffan och kollar på tv med mammi. Sista kvällen med henne. Snart ska jag lägga mig i sängen så jag kommer upp imorgon. Natti natti!
(gammal gammal bild på mig och Sofia)

fix & trix

Har precis tagit en dusch och målat mina naglar. Fräscht. Nu ska jag bara packa ihop det sista och städa mitt rum. Lite fix och trix innan resan imorgon helt enkelt. Min dag har varit rätt chill inte gjort alls mycket. Har varit hemma själv hela dagen sen jag kom hem från Nea satt det har varit skönt. Allt jag hade att säga i think. Blir väl ett godnatt inlägg med bild innan jag drar mig mot sängen. Ciao! :)

bättre sent än aldrig

Föööööörlåt. Glömde helt och hållet att jag skulle lägga upp bild på det jag hade på avslutningen. Tog tyvärr inte kort på min frisyr. Men jag hade lockat mitt hår med en locktång några få söta lockar. Så här får ni. Bättre sent än aldrig?

häng vid vaksalaskolan

Blev väl en rätt lyckad kväll igår. Efter ändrade planer hamnade jag och Nea vid Vaksalaskolan och hängde. Sikket liv. Där satt vi och lyssnade på afrikanska låtar och skrattade som aldrig förr. Snart som tanken slog oss drog vi till hemköp och köpta med oss en massa choklad och tog bussen hem till Nea. Vi försökte tanka ner filmer på Neas dator men det gick ju inget vidare satt det fick blir att kolla på Mio min Mio. MYS. Vid cirkus tolv slaget somnade vi skulle jag tro. Kom nyligen hem. Satte på lite musik och snart ska jag börja packa min lilla väska till konfa-lägret som jag åker till imorgon. Får la se hur mycket bloggning det blir men något inlägg blir det väl skulle jag tro :)

måndag 13 juni

Igår var jag och kollade på AIK-malmö. Där AIK tog hem vinsten med 2-0. Sååååå bra! Idag kom Sirvan över en sväng. Vi gjorde inte så mycket pratade mest eller jag umgicks kan man väl säga. Just nu sitter jag död i soffan och kollar på film. Är helt slut. Har väl inte så mycket mer att säga just nu skulle jag tro. Punkt


kladdigt inlägg

Blev inget bloggande igår när vi kom hem. Var alldeles för trötter. Min dag var i alla fall riktigt lyckad. Hade otroligt roligt på Grönalund med Sofia måste jag säga. Har inte så jätte mycket att säga om dagen faktiskt. Kan ju lägga till att vi vann en Marabou. Rätt ballt för att vara oss vi vinner liksom aldrig. Och på första gången också. Haha! Shit vad vi garva när vi vann. Juste, lägger nog upp det jag hade på avslutningen ikväll skulle jag tro. Satt håll utkik!
Idag drar jag och Sofia iväg för att bada lite. Det är ju väldigt skönt väder som ni säkert vet. Såååå vi hörs väl ikväll eller något. Ciiiiiiaaaaaoooo!
Några väldigt få bilder från igår. (bjuuuuuuuuder)

svar på tal

janelle om sång på sång:
ooh... finner knappt ord för hur snyggt det blev! =D vilken färg färgade du med? :)



Svar: Tack så jätte mycket! Nu är det så att jag inte färgade mitt hår med någon färg utan jag slingade det. Har faktiskt aldrig färgat mitt hår för att jag vill skippa utväxt :) Kram!

Mobilblogg-bussen

Sitter sliten på bussen med Sofia, snart hemma satt då blire mer uppdatering. Tänkte bara göra ett inlägg för att visa att jag lever, hehe.. Kramis :)

sommarlov & grönalund

Först vill jag bara tacka för den söta kommentaren angående mitt "nya" hår.

Imorgon är det skolavslutning för dom flesta skolorna i Uppsala. Sen är det sommarlov! Hur skönt är inte det?!? Denna månad har gått riktigt fort. Bara runnit iväg. Efter avslutningen bär det av till Grönalund med Sofia. Bara ha det mysigt hon och jag. Kommer bli fääääta nice. Satt vi får la se hur mycket bloggning det blir imorgon. Såklart kommer jag lägga upp en bild på min avslutningsklädsel. Får se om jag hinner på morgonen annars blir det på kvällen. Allt för mig just nu. Tänkte gå ner och kolla lite på tv tror jag. Ciao! :)

sång på sång

Hemma från frissan nu. Blev sjukt nöjd med håret! Glömde att ta en förbild på mitt hår satt ni får tyvärr bara se hur det blev efter. Är vrålhungrig satt nu ska jag knalla ner och ta nått käk. Puss! :)

Mobilblogg-frissan

Tjenare! Sitter just nu hos frisören och ska fixa och trixa lite med mitt hår... Nejdå, ska inte göra speciellt mycket med det bara fräscha uppt kan man väl säga. Rätt chill dag i skolan. Allt vi gjorde va att städa ur skåpen och i korridoren. Efter det kollade vi på när 9orna mötte alla lärare i fotboll. Medan matchen pågick hade jag och några i min klass vattenkrig och ja, alla blev verkligen skit blöta. Haha! Lite pinsamt att ha vääääldigt blöta shorts i bak satt det såg ut som jag pinkat på mig och sedan gå i stan (till frissan.) Blickar fick man ju, haha. Men men.. Har väl inget mer att säga. Mera uppdatering när jag kommer hem. Tjing!

presentkort & onepiece

Hemma från Jontes avslutningen nu. Va rätt kul faktiskt, så söta! Efter avslutningen blev det fika osv. Inget mer med det.
Minns ni att jag modelljobbade? Hur som helst fick jag en OnePiece och presentkort av JM, företaget jag fottades för. LYCKLIG TJEJ! Satt det kom mamma hem med idag. Blev riktigt glad. Angående alla bilder som togs. Jag kommer lägga upp dom så fort jag får tag i dom. Men vet inte riktigt när bilderna "släpps". Men dom kommer när dom kommer :)

avslutning & fika

Har precis bytt om till lite andra kläder. Och snart ska jag åka och kolla på min brorsas genrep inför sommaravslutningen. Tänkte att jag åker och kollar på den ist för att kolla på den riktiga för då är ju jag själv i skolan. Efter genrepet så blir det fika med hans klass, allas syskon och föräldrar.
H ö r s   i k v ä l l  !

dagens


trodde jag hade sätt det mesta

Tjabba tjena!

"Klassens dag" blev faktiskt riktigt lyckad. Vi spelade minigolf. Hängde i Stadsparken osv. Hade allmänt mys helt enkelt. Det va lite surt att det kom några småskurar lite då och då. Orkar inte riktigt berätta allt som hände. Är rätt trött efter dagen och sen måste jag nog ändå skylla på värmen. Bläää. Kladdigt liksom. Hur som helst får ni nöja några få bilder från dagen :)

allting gick så snabbt

Rätt skön kväll. Drogs med på en tur med mamma bort till IKEA och city gross. Sen dess har jag bara varit hemma. Kom nyligen ut ur duschen. Tänkte väl borsta gaddarna och sedan sova tror jag. Natti natti

dag 15 - favoritlåt

Just nu är det nog denna: Edward Sharpe & The Magnetic Zeros – Home
Har länge gillat den här låten. Den sitter så bra i mitt huvud. Men vem vet, nästa vecka kanske jag har någon annan "favoritlåt". :)

sneak-peak på min avslutnings outfit


chillerill på balkongen

Sitter just nu ute på min balkong och njuter av vädret med Sirvan i luren. Sikket väder, eller vad säger ni? Denna dag hade jag tänkt att bara ta det lugnt. Inget planerat liksom. Imorgon blir det en liten speciell dag, nämligen klassens dag. Då blir det att åka ner till stadsparken med klassen. Det blir allt ifrån grilling och lekar eller något liknande. Kameran åker nog med satt det blir förhoppningsvis massa bilder, men lovar inget. Hörs mera mot kvällen, kramis! :)

sweet dreams bloggers

Dags för mig och Sofia att säga natti natti nu kanske? Klockan är ju ändå rätt så mycket och det är ju som sagt skola imorgon. Hur som helst har jag haft en underbar kväll. Från att vi cyklat runt, spelat tennis med ett fint avslut som bestod att filmtittning med en klassiker jordgubbar och glass. Det är ju trotts allt, eller det var nationaldagen.
Några bilder från kvällen.

kommer få en grym nattgäst

Snart kommer Sofia hit. Och då blir det att unna sig med lite pizza. Efter maten drar vi nog ut för att upptäcka världen. Eller vad vet jag.. Tösen kommer även få vara min fina nattgäst inatt. Kommer bli en grymt mysig kväll. Har saknat henne massvis. Puss! :)
Rätt så gammal bild på oss.

drömmar om att ge sig av

Halloj!

Seg morgon, verkligen. Vaknade vid två tiden. Gick upp käkade lite brunch som fick bestå av lite thai-mat, sedan glodde jag på tv. Kom nyligen ut ur duschen och nu sitter man i sitt stökiga rum. Dagens planer är inte bestämde än. Hur som helst ska jag slå en pling till Sofia och höra hur läget är. Kramis! :)

god natt

Ego.

dag 14 - mina föräldrar

Vart ska man börja? Ehm.. Jag älskar mina föräldrar mest i hela världen. Dom är dom absolut bästa. Dom ställer alltid upp för mig. Vi kan börja med min självaste mamma. Min mamma heter Caroline ibland kallas hon för Carro men det är sällan. Hon är en grym mamma som tar han dom 4 barn. Stark personlighet och alltid glad. Otroligt snäll är hon också. Över till min pappa som heter Mickael fast kallas för Micke eller Mixen. Min pappa är cool. Haha! Han är väldigt rolig. Ska alltid skämta om saker och ting. Han är även väldigt retsam. Men det är bara skoj. Såklart är han också snäll och grym pappa som tar hand om oss alla.


Vet inte vad jag skulle göra utan mina päron. Dom är helt enkelt bara för bra ♥


jag liksom föll över kanten

Är hemma från stan nu. Har haft det riktigt mysigt med mamma faktiskt. Hon är grym hon. Vi var och kollade runt lite i butikerna och sedan tog vi en lunch på Waynes. Det fick bestå av en smoothie och en riktigt god grillad smörgås. Fick även med mig lite smått hem. En tygkasse och ett par urgulliga skor av mamma. Tack mammi!



stadens gator och torg

God morgon!

Nu ska jag bara klä på mig och stoppa i mig lite frullebulle och sedan sticker jag och mamma ner på stan. Hörs igen när jag kommit hem. Ciao :)

vi hörs imorgon!

Nu tänkte jag gå och lägga mig efter en mysig kväll med familjen. Vi kollade på en grymt bra film må jag säga. Vid namn Life as we know It. Tråkigt nog har jag inte så mycket mer att skriva. Satt nu ska jag bädda ner mig själv i sängen så hörs vi imorgon!


Natti natti :)



Rätt så snygg...


länge lever längesen

Har precis proppat i mig lite lunch. Och snart ska jag vidare hem till Anna där även Vikki är. Dom två flickorna sov hos mig inatt. Så mys så. Förlåt för att det inte varit så jätte bra uppdatering ska försöka ändra på det.
Hur som helst, nu innan jag skulle till anna tänke jag hämta en grej som låg ute i garage. Jag letade och letade men hitta den inte. Men där stod en låda med massa kläder som min mamma och pappa hade när som va unga. Haha! Det va riktigt kul att kolla igenom dom kläderna måste jag säga. Där i låg det även jeans som jag klippte till shorts. Liknande som jag hade från förut. Älskar shortsen..



Passar på att svara på en fråga som jag fick förut angående "mina shorts från förr". Kajsa undrade vart jag hade köpt dom.

Jag har köpt dom på weekday. Minns inte riktigt hur mycket dom kostade, runt 400:- skulle jag gissa på. Men inte helt säker :)

raj raj fredagkväll

Hellooo!
Sitter och steker på balkongen min med Anna. Gårdagen var riktigt trevlig. Jag sov över hos Anna där vi var hemma själva. Så mys. Vi kollade på film och tog det allmänt lugnt. Filmen vi kollade på hette Easy A. Den var fakstiskt helt okej måste jag säga. Imorse vaknade vi vid 10 tiden. Väldigt tidigt för att vara mig. Vi gjorde lite frulle och sedan lag vi oss ute och solade i den heta solen. 31 grader! Det var riktigt varmt. Så vi badade även lite i Annas pool. Skönt att ta ett dopp lite då och då. Nej nu ska vi cykla och möta upp Viktoria. Ciao :)

Några få bilder som togs under dom två trevliga dagarna.



ny header!

Som ni säkert ser har jag en ny header. Vad tycks? Kände för att byta.
Skriver mer om vad jag gjort denna kväll osv imorgon. Satt vi hörs. Puss! :)

(Om ni inte kan se den tryck på F5)

2 juni

God morgon eller god dag?
Eftersom jag inte bloggade något igår kväll så drar jag kvällen lite snabbt. Först bestämde jag och Nea att vi skulle ut och ha lite skoj. Och så blev det. Efter någon timme ute så drog vi in och kollade på film med jorgubbar, glass och smält choklad att doppa i. Sommarkänsla. Vi var rätt trötta satt vi lag oss i en rätt bra tid.
Idag fick Nea och jag gå upp rätt tidigt eftersom städerskorna kom och gjorde huset fint. Vi bestämde oss för att lägga oss ute och sola. Men det va ingen bra idé. Det blåste och va inte allt skönt. Så vi tog bussen ner till stan och solade solarium istället. Funkar lika bra det. Nu är jag hemma själv. Snart kommer Anna över, vi tänkte göra lite lunch och bara ta det lugnt. Kramis! :)

ungdomen brinner

Tjenixen!
Rätt konstigt väder idag va? Först imorse när jag skulle gå till bussen spö regnade det. Och sedan när jag lämnar skolan så är det rikitgt skönt väder ute, med en otroligt varm sol. Knasigt. Hur som helst så tog jag en promenad hem till mormor efter skolan där pappsen, mammsen, Molly & Viggo befann sig. Tog en liten fika och hade det allmänt mysigt. Snart ska jag äta lite middag, och sedan vid sex tiden kommer Nea hit. Vi ska ha en otroligt mysig kväll! Mer om det lite senare. Ciao!

RSS 2.0