dagens

Detta fick bli min outfit idag. Lite simple sådär.


glass med jordgubbar

Hej allihop!

Sikken varm men även blåsig dag det varit. Cyklade till skolan idag faktiskt. Men satan i gatan va jobbigt det var. För när jag skulle cykla hem hade jag motvind nästan hela tiden. Gasch.. Otroligt jobbigt. Hur som helst när jag kom hem, tog jag lite glass med jordgubbar. En favorit måste jag påstå. Nej men nu ska jag städa lite i mitt rum eftersom jag inte gjorde det igår. Peace.

känner värmen från din hud

Det blev ingen springtur för mig. Istället tog jag en varm dusch, gjorde en hårinpackning och plussar på med en ansiktsmask. Satt känner mig lite smått fresch nu må jag säga. Nu tänkte jag dricka upp mitt tea och sen blire hopp i säng för mig. Natti bloggers!

alright

Tjena bloggers!
Anna drog nyligen hem till sitt egna lilla place. Satt nu sitter jag här i mitt stökiga rum. Kankse borde röja upp lite. Vi får la se om jag vill eller orkar lite senare. Tänkte även hinna med en springtur med mamma innan jag går och lägger mig. Är otroligt sugen på att träna. Min dag har varit en vanlig dag. Efter skolan åkte jag hem till anna på dirren där vi glodde film. Och sedan trillade vi över till mig. Osv osv osv.. Nej men har väl inte så mycket mer intressant att berätta, hörs mer ikväll! Ciao :)
Supergrass – Alright

in the ghetto

Haft en riktigt mys kväll med familjen min. Mammsen blev glad över presenterna osv. Satt det kändes ju lyckat. Även hon kom hem med massa fin fina saker till oss. Eftersom hon shoppat loss på Ullared och Lager 157. Tack så himla mycket mamma. Tänkte inte hänga kvar vid datan så mycket mer nu. Satt vi hörs imorgon bloggers. Puss :)

älskar dig mammi

Som nu säkert alla vet är det ju morsdag idag. Och nu är det så att min mamma inte varit hemma idag, igår eller i fredags. För i fredags åkte hon till Ullared med några tjejkompisar för lite skoj. Ni vet den dära mega affären. Hur som helst har dom även varit på spa osv. Lite avis måste jag väl säga att jag är.
Idag har resten av min familj tillbringat våran dag i Gottsunda hos farmor och farfar. Där man käkat sig tjock på massa gott fika. Nej men nu ska jag hjälpa lite här hemma att fixa presenteran till mamma innan hon kommer hem. Tjing! :)
Du är för bra. Älskar dig mamma

Mobilblogg-soffan

Avslappnad och skön lördag tycker jag allt. Som ni vet var jag med Sofia. Åå vi har hunnit mer rätt mycket allt från solning till basta. As skönt! Hur som helst är jag sjukt trött just nu, satt efter jag har kollat klart på BAR-MAR, ja ni vet Champions League. Tänkte jag somna till någon film, får la se om jag gör något inlägg innan jag sover annars hörs vi imorgon. Puss :)

@sofias place

Ingen bloggning igår, sorryborry för det. Nu är jag i alla fall tillbaks på bloggen. Sitter just nu hemma hos Sofia här jag även vaknade imorse. Hinner inte blogga om gårdagen juste nu. Måste packa ihop mina saker för snart hämtar min lilla pappa oss. Hur som helst tänkte vi åka ner på stan för att sola lite, det behövs verkligen för oss två. Mer bloggning bir det nog ikväll. Håll ut bloggers!

dags för att säga natti natti

Dags för mig att köra mitt vanliga lilla inlägg innan jag drar mig vidare till sängen. Hoppas ni läsare haft en bra dag, så hörs vi imorgon! Natti natti :)



det ekar över hela staden

Hemma från en underbar middag med min älskade. Det belv mycket skratt och mycket mat.. Haha! Det fick bli Amazing Thai. Godaste thai-maten, solklart. Resten av kvällen ska jag ta det chillerill som vanligt. Morgondagen spenderas troligtvis med en viss person på S, dvs Sofia. Men ja, vi tar väl med om det imorgon när allt är bestämt.
Puss :)

dancing in the dark

Hej på er!
Sitter och glor på lite TV. Inget speciellt program utan bläddrar runt lite bland kanalerna. Helt normal skoldag förutom att jag hade håltimmer från HK:n. Satt lunchen varade i ca 3 timmar. Rätt lång tid. Så ja och sofia bestämde oss för att åka ner på stan för att spana lite. Hittade faktiskt en kjol på weekday. Lite somrig sådär.
Vid sex tiden kommer jag att möta upp Nea i staden, för att sedan käka lite thai-buffé till middag. Kommer bli riktigt myisgt. Min kamera är med satt bilder kommer upp lite senare när jag kommit hem. Kramis :)
Bruce Springsteen & The E Street Band – Dancing In The Dark

du är min vän och vi lär oss av varan

Här kommer en bild på min jumpsuit som jag sa att jag skulle lägga upp en bild på.
Från H&M för 199 spänn :)


onsdag 25 maj

Har inte hunnit blogga nått alls idag. Men tänkte dra dagen lite snabbt.
Som ni vet skrev jag ju igår att jag skulle gå halva skoldagen idag, eftersom jag skulle bort. Och nu är det såhär att jag och min kära vän Isak var med i ett modelljobb där vi då var modeller och massa andra. Det var faktiskt riktigt kul må jag säga. Vi var modeller för JM. Där vi var med i fotningar tillsammans och var för sig. Satt det var anledningen varför jag bara gick halva min skoldag. Kom nyligen hem från modelljobbet, satt nu ska jag nog ta en dusch, värma en kopp tea och sedan sätta mig i soffan för att kolla på big brother. Puss :)



little lion man

God kväll. Eller nu säger jag lättare sagt natti natti. Dags för mig att krypa ner i min säng. Känner mig rätt stolt idag om man tänker efter allt jag hunnit. När jag kom hem pluggade jag spanska och fysik. Sedan kollade jag lite på någon film. Minns inte va den hette. Men sorlig var den i alla fall. Mer mot kvällen drog jag och anna ut på en joggingtur. Som även bestod av lite fys. Härligt, härligt! 
Fick även hem ett paket från H&M idag, eller ja.. Mamma åkte och hämtade ut det. Snällt. Där i påsen låg min älskade byxdress. Jag provade den och kände mig riktigt nöjd. Lägger nog upp en bild på den imorgon eller liknande. Kanske till och med blir min outfit. Vem vet. Hur som helst kommer jag bara gå havla skoldagen imorgon. Och varför berättar jag imorgon.

Sov så gott alla!
Mumford & Sons – Little Lion Man

Liten uppdatering ba

Tjenixen! Snart börjar spanskan. Usch, gillar verkligen inte språk. Efter spanskan är det engelska. Och därefter är min skoldag slut. Har inte planer än så länge vad som händer efter det, men det kommer väl. Hörs sen :)

kladdkakebak

Ny start. Ny vecka. Min måndag har varit helt OK. Skola som vanligt men dagen gick ruskigt snabbt. När jag kom hem blev jag så sugen på kladdkaka. Så jag satt faktiskt igång med en direkt kan man väl säga. Men när jag väl gjort klart den så var jag inte lika sugen längre satt jag tänkte bjuda på den till the family ikväll. Snällt va? Inge planer fram till kvällen faktiskt. Molly och Viggo är hos farmor och farfar satt det är oerhört tyst här hemma. Snacka om att det va länge sedan man va hemma när det va tyst. Jaja, vi hörs väl ikväll eller nått. Tjing :)
Mobilbild, men det får la duga.

god natt med stora bokstäver

Bild från den tiden man gick i trean då det va skoldisco. Alltid lika roligt.

Mysig kväll förutom att jag brände tungan och halsen pga av mitt tea. Satan i gatan va det gör ont. Klockan börjar rinna iväg och jag sitter fortfarande uppe. Måste nog lägga mig nu om jag ska orka upp. Vi hörs imorgon, natti natti :)

Dag 13 - Den här veckan

Denna vecka har bestått av rätt mycket plugg men å andra sidan rätt mycket kul. Ska jag vara helt ärlig minns jag inte riktigt vad jag gjort denna vecka. Den har i alla fall gått as snabbt. Tycker jag.
Känner mig sämst ju. Minns inte vad som hänt denna vecka. Skandal, nej men ni får nöja er med detta. Stort fail.


Mobilblogg-bilen

Eftersom jag inte bloggade något om kvällen igår så drar jag den nu. Jag mötte Sofia på stan. Vi tog bussen vidare för att träffa Denniz, Robin, Simon och Wille. Vi hamnade hos Denniz där vi kollade på film. Minns inte vad filmen hette men det va lite smått läskig. Eller nu överdrev jag väl. Den var nog mer spännande. Hur som helst tackar jag så mycket dör kvällen gott folk. Minns inte riktigt vad klockan va när vi kom hem till Sofia men rätt sent vare satt vi bestämde oss för att sussa. Det hade liksom redan börjat bli ljust ute. Vi vaknade vid 11 tiden eller jag gjorde det. Nu sitter jag i bilen på väg för att fira min älskade morbror som fyller år. Stort grattis till han!

ikea med mammsen

Sticker till IKEA med mammsen nu. Ska börja göra om mitt rum rejält. Satt ska åka och kolla på lite saker till det. Vaknade typ vid 1 idag. Haha! Snacka om att sova ut. Alltid lika skööönt! Tänker inte säga något om kvällen än för den är inte riktigt bestämd. Bloggar mera när jag kommit hem. Ciaaaao bloggers!

conviction

Är otroligt trött satt tänkte faktiskt tänka på refrängen nu. Dvs sova. Hur som helst kollade vi på en riktigt bra film. Vid namn Conviction, någon mer som sätt den? Kan ju säga att under filmen satt man med en eller två tårar i ögonen. Det värsta med filmen var att den va baserad på en riktigt händelse. Jag tycker att ni ska kolla på den i alla fall, helt klart värt. Nej men nu ska jag nog bädda ner mig. Hörs imorgon. Natti natti folket!

glömsk tjej

Har precis ätit middag. Det blev tacos som jag och pappa stod och laga till familjen medans mamma satt och tog det chill. Hon har nämligen namsdag (caroline) satt vad gör man inte för sin älskade mammi. Efter maten kom jag på att jag även fick med mig hem två st ringar från stan. Satt här får ni se en bild på dom. Nej men nu är det dags för film. Puss! :)

dagens

linne: svea
skärp: ginatricot
byxor: veromoda
+ vita låga converse

(står lite knas, men det får ni allt leva med)

fredag 20 maj

Tjenixen!
Hade mitt engelskaprov idag och jaani.. Tror inte det gick något vidare. Men vi få la se. Efter skolan åkte jag och Sofia ner på stan för att ta en fika. Vi kikade även runt lite i stadens butiker. Jag fick med mig ett linne hem som va på rea. Alltid bra att passa på, eller vad säger ni?
I kväll blir det att vara hemma och mysa med familjen. Blir nog att glo på tv och proppa i mig massa onyttigt. Busigt värre. Nejrå. Tänkte att jag lägger upp dagens lite senare. Satt vi hörs mer ikväll bloggers. Love.



gjsfitisnhjsk bläää...

Har ingen lust att blogga just nu. Har inte lust med något alls. Har ni också kännt att man bara vill bort för en stund? Hur som helst känner jag så. Orkar verkligen med ett piss. Inget går ihop liksom, inget alls. Så nu tänkte jag göra mig en kop vanilj tea och glo på tv.
Nu när jag ändå bloggar tänkte jag passa på att svara på en fråga. Det va någon anonym som undrade vilket lag jag hade bytt till. Och svaret på frågan är björklinge dam. Kram!

Snabb mobilblogg

Sitter nu och har svenska. Blää va tråkigt det kan vara. Hur som helst är detta min sista lektion som slutar 15:20. Då blir det raka vägen hem och plugga innan jag ska på innebndy avslutning med förra laget. Mer om det när jag kommer hem. Puss bloggers :)

natti natti


när alla molnen blev svarta

Kom precis ut ur ducshen. Tänkte plocka lite i mitt rum och plugga lite till. Hade inte med mig alla papper hem satt får ta resten imorgon. Nu gick det att ladda över bilder. Satt nu får ni en bild på dagens. Puss!

Såhär såg jag ut idag


Linne: Vila
Cardigan: ?
Shorts: Weekday
Tights: H&M

Rätt simple outfit.

almost lovers always do

Har precis tagit fram mina papper som jag ska plugga till. Känner att jag bryter ihop. Ska lära mig 200 engelska verb ord tills på fredag. Någon bör ju ge mig en lyckospark eller nått. Känner att jag har lite kris med tid eftersom jag inte kommer vara hemma så mycket imorgon. Och snart nu drar jag iväg på träning. Satt måste nog sätta igång nu. Hade tänkt lägga upp dagens i detta inlägg men datorn vill inte som jag. Så tar det nog ikväll. Hare gött!
du är grym grabben. love.

svart på tal!

Det va en tjej som undrade hur man mobilblogga. Satt tänkte ta det lite snabbt nu.
Du går in på www.blogg.se. Loggar in som vanligt och trycker på nytt inlägg som vanligt. Sedan längst ner i högra hörnet står det ändra redigerare den klickar du på. Och sedan är det bara att blogga. Rätt lätt va? Svårare än så är det inte. Kramis :)

Mobilblogg-skolan

Nu är det lunchtime. Det va rikitgt kass mat i skolan satt jag och Sofia bestämde oss för att knalla iväg till donken. För ibland får man faktiskt unna sig. Efter lunch har jag musik. Det blir att nöta på fix you med coldplay på gitarr skulle jag tro. Skoldagen blir rätt sen, slutar vid halv 4. När jag kommer hem blir det nog att plugga lite till mitt engelskaprov som jag har till på fredag. Annars händer det inte speciellt mycket, lite senare mot kvällen har jag träning. Nej men nu ska jag vara lite social mot mitt härliga gäng. Tjing!

God kväll bloggers

Det va rikitgt skönt med en springtur. När jag kom hem tog jag en dusch och satte mig i soffan med en varm kopp tea med smak av cocos och två skorpor att tugga på. Samtidigt rullade 90210 på teven. Efter duschen målade jag även mina naglar. Det fick bli svarta. Ballt. Just nu, på pricken, sitter jag och kollar på big brother. Nej men säger nog godnatt här, vi hörs imorgon! :)

springtur next!

Har nu pluggat klart det sista & även fått i mig lite middag. Tänkte att jag skippar med "dagens" idag för det jag hade på mig inte va något speciellt. Hade ett vitt baslinne med min nya kofta till och levi's jeans. Det ända smycket jag hade idag fick bli min klocka. Till outfiten tog jag mina låga vita converse. På tal om något helt annat tänkte jag och mammsen dra ut på en springtur. Lite si sådär uppfriskande. Hörs sen, peace!

On the bus

Sitter just nu på bussen med anna som sällskap. Efter skolan tog vi en tripp till solpalatset. Sjukt skönt! När vi kommit hem blir det att plugga. Suck. Orkar verkligen fast det är ett måste. Det blir att plugga so och matte. Hörs väl efter jag pluggat klart och fått i mig mellis eller något gott i magen. Haree!

god natt bloggers

Nu ska jag lägga mig i sängen och sova. Imorgon börjar ju skolan igen. Blä, som tur är det ju inte långt kvar till sommarlovet. Satt tycker att vi blickar framåt nu. Matchen slutade att AIK tog hem tre härliga poäng. Störtskönt! Nu byter jag samtalsämne heeelt, men tänkte att jag ska bli bättre på att mobilblogga tex när jag är i skolan osv. Då blir det mer uppdatering och massvis att läsa. Eller vad säger ni?

AIK-hif

Det är halvlek i matchen AIK-HIF. AIK har ledningen med 2-1. Super skönt. Gäller att hålla i detta nu och ta hem tre härliga poäng. Har snart druckit upp mitt goda tea med smaken av lycka. Mums. Sa tidigare att jag skulle sätta på någon film, fast orkade inte. Haha, lat tjej. Tyckte inte det va filmväder, ehm det där lät rätt konstigt men trodde det skulle fortsätta regna men det ändrades ju helt. Solen sken upp. Men det gör ju absolut ingenting. Istället för filmen kikade jag runt lite på kläder på internet hittade lite smått och gott får se om jag klickar hem något av de. Hörs väl innan det blir natti för mig. Ciiiiiao!

tonight i have to leave it

Kom nyligen hem från Gränby. Fick medmig lite smått hem. Dock hittade jag inte något att ha på avslutningen men det kommer väl. Tänkte kika lite på stan där det dessutom finns mer. Nu fram mot kvällen ska jag ta det mest lugnt, tills kl 19.00 då AIK-Helsingborg börjar. Nu ska jag väl sätta på någon mysig film och kolla på till det omysiga vädret. Kramisar :)

dag 12 - min bästavän

Som ni alla vet är Nea Solander min bästavän. Det är hon som förstår mig mest. Det är hon som får mig att skratta så mycket att tårarna rinner. Vi kan läsa av varandra rakt av. Vi är som en enda person. Bara jag hör hennes röst får mig att le. Nea är en tös jag aldrig kommer att lämna ifrån mig. Behöver nog inte skriva så mycket mera, hon vet att jag älskar henne massvis. Hon betyder verkligen mest. En sak är säker, skulle absolut inte klara mig utan henne.
du är grym. älskar dig ♥

måndag 16 maj

Vaknade vid tio. Gick upp och käkade lite frullebulle. Hamnde framför tv:en och bara glodde. Sen dess har det väl inte hänt så speciellt mycket. Tänkte ta en dusch efter detta inlägg. Sedan efter lunch så tar jag, mammi och twinsen en tripp till gränby och spanar lite. Jag skulle behöva leta lite efter något jag kan ha på skolavslutningen, det är ju faktiskt inte så långt kvar. Men har verkligen ingen aning vad jag ska ha på mig! Någon som har ett förslag? Kanske ska köra på någon gullig klänning? Nej men gud jag vet inte. Haha! Får helt enkelt se vad det blir. Puss!
Anna Maria Espinosa – Girls Just Wanna Have Fun - Radio Version

home sweet home

Halloj! Min helg har varit störtskön. Var lite tveksam i början fast det hade jag absolut inte behövt. Det blev allt från att be böner till bufé/bowling. Det va lite synd att inte alla i gruppen var där under helgen satt man fick lära känna dom med. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, kan nog inte rabbla upp hela helgen. Jag kom hem vid sex ungefär skulle jag tro, kollade inte så mycket på tiden. När jag kom hem blev det mat och sedan hockey. Synd att Svergie förlorade.. men men that's it. Jag körde ju på en blogg paus, vilket var väldigt skönt. Att bara lägga allt bakom sig liksom.
Imorgon är man ledig. Skönt. Alltid lika kul med studiedagar som bara ploppar upp. Morgondagen är inte bestämd än men det får ni höra med om imorgon som vanligt dåra. Kramis :)
Folket man bodde med under helgen.

Snyggare kan man ju inte bli.
(Bild tagen av anna)

Två bilder som togs under helgen. Får se om det dyker upp flera.


behind blue eyes

ingen bloggning igår jag vet. va inte riktigt på blogghumör och sånt händer ju. igår tog jag i alla fall mitt första dopp. as ballt.. fast ändå inte. hur som helst kommer jag ta en bloggpaus under hela helgen för ska på mora konfaläger. eller lägret är i sommar fast vi ska lära känna alla i helgen satt då blir det tågresa upp till mora med ett riktigt härligt gäng flickor. ser fram imot det, kommer nog bli hur bra som helst! jag kanske kanske kanske kör en mobilblogg när jag är där om jag verkligen är sugen på att blogga annars håller jag mig till min paus. vi hörs på söndag. puss på er! :)

världen är elak, jag ser det varje dag

tjena! läget? haha.. aa ni som sett videon fattar. har precis tagit mig en behövlig dusch. känns väldigt fräscht. hockeyn rullar på tv:en och det ser ju ljust ut. sverige leder. wiiie! hur som helst tänkte jag tanka ner några stycke låtar och sedan bara ta't lugnt. är ledig imorgon. eller jaa.. man kan väl inte kalla det ledighet. har operations dagsverke med skolan. och för er som inte vet vad det är kan jag dra de lite kort. man jobbar in pengar för att sedan skänka dom till hemlösa osv. i år skänks pengarna till utbildningsprojekt i himalayaregionen, i samarbete med individuell människohjälp. satt nu vet ni det. jag kommer i alla fall jobba hemma som var ett av alternativen att göra. blir nog att städa mitt rum eller något liknande. adios amigos!

ny duschad tjej, som käkar äpple. ballt..


sommartider hej hej

har varit en helt vanlig skoldag för min del. slutade halv 4 satt rätt sent. tycker jag. as skönt väder har det i alla fall varit idag. och det älskar vi! just nu är det 25 grader i skuggan. så skööönt! har börjat cykla till skolan osv. rätt bra faktiskt. annars brukar man ju få stressa till bussen. ikväll blir det träning. vilket känns riktigt bra. är så sugen på att träna ikväll på något sätt. skönt att röra på sig kanske? jaja nått är det. hörs väl mera ikväll då. tjing!
 
såhär såg jag ut idag. mobil bild funkar också!

det nya halsbandet: veromoda
tub-bh: monki
linne: H&M
shorts: weekday
väska: holmlunds
frisyr: inbakad fläta

hade även mina låga vita converse till detta och såklart min jetset klocka.


kommer aldrig kalla dig för min

idag fick jag reda på vad jag fick på mitt HK prov. där jag fick VG. satt det känns ju bra. efter skolan cyklade anna nadia och jag upp till gränby för att hjälpa anna att hitta en bikini. som hon också hittade. även jag fick med mig något hem. ett halsband. som kändes så sommrigt satt va tvungen att slå till. juste nu ligger jag och kollar på 90210. har inget mer plugg denna vecka satt ska njuta resten av kvällen.


är inte helt hundra på om den kostade 199 kr men orkar inte kolla men är nästan helt säker. haha.


du har sönder mig fast du gör mig hel

hemma efter sista träningen med is saga f96. för nu är det så att jag ska byta till björklinge damlag. kommer såklart att sakna alla underbara i saga. riktiga härliga flickor. anyway. nu är jag hemma från träningen. va riktigt skönt att cykla faktiskt. på träningen gjorde vi bland annat beep-test. gaaaaaash! det är sjukt jobbigt alltså. men jag har förbättras. dvs bättre resultat än mitt förra. så det är ju ett plus. nu ska jag äta lite pastasallad, ta en dusch och plugga som en galning. hare gött bloggers.


dag 11 - mina vänner

behöver inte berätta så mycket om mina vänner. dom är underbara, dom betyder allt! massvis med kärlek till dom.


dagens


linne: vila
jeans: weekday
klocka: jetset
armband: H&M och sisters
jacka: H&M
väska: mango
skor: converse (thun's)


suspicious minds

det har varit något tok med min blogg. man har inte kunnat se mina inlägg. har ni också varit med om det, att ni inte sätt vad som funnits i min blogg? hoppas i alla fall att detta kommer synas.

har precis proppat i mig mellis och ska snart sätta mig och plugga. senare ikväll blir det träning. jag och anna tänkte faktiskt ta våran ork och cykla dit. det är ju så underbart väder. satt, why not? tänkte lägga upp min outfit senare eller ja snart. på väg hem från skolan körde anna hem mig. fick sitta i bak på hennes cykel och få lite si sådär ont i rumpen. vi stannade vi årstahallen för att hon skulle köpa något. då jag såg att en ny loka smak hade kommit in. och jag som älskar loka va såklart tvungen att prova. satt jag köpte den och shiiiiiiiiiiiiiiiit va den var god. nya favoriten kommer det nog bli. smaken va cocos. någon mer som smakat den? isf föredrar jag den mega stort!


du bad mig gå men jag stanna

dagen har varit riktigt chill. anna kom över. vi dunkade musik och låg ute i solen och njöööt som bara den! mera mot kvällen drog jag hem till emma. det va riktigt längesen man träffa henne. satt det va ju kul. vi gjorde inte något speciellt. några bilder blev det men får se om någon av alla kommer ut imorgon eller liknande. eftersom jag bara fick två timmar sömn inatt så orkar jag inte lägga ut dagens. tänkte faktiskt gå och lägga mig nu. så jag orkar med dagen imorgon. godnatt gott folk!


det va han som ville kyssa mig

dagens kompis får jag kalla för solen. sofia drog för ett tag sedan. det enda vi gjorde var att ligga i solen och njuta av värmen. vilket jag ska fortsätta med efter jag och jonte gjort våran lunch. får se vad vi lagar. dagn blir chill. tänkte plugga lite eftersom vi har prov på tisdag. nu innan sommarlovet är det så jäkla mycket prov. man pallar inte. aja det är bara att göra't. lägger nog upp dagens mer mot kvällen. det va riktigt längesen nu. kramis!


dag 10 - mina rädslor

tro det eller ej. men är mörkrädd. jag sover inte direkt med en lampa tänd men sånt klara jag av lätt. menar mera ute på kvällarna. så tycker jag det är lite obehagligt att gå ute när det är mörkt. nea har nog märkt det rätt mycket..haha! satt det är väl en av mina rädslor. över till djur kanske. getingar. usch! insekten är så hemsk. får paaaaaanik när jag ser en geting. rätt konstiga rädslor. men aja. alla är olika.. puss :)


Mobilblogg

Godmorgon nära & kära! Eller jag ska nog inte säga godmorgon, för jag vaknade nämligen ca 3 på natten av att Sofia snarka. Haha, så söt! Hur som helst provade jag att lyssna på musik i hörlurar och försöka somna om men det gick verkligen inte, så knallade över till brorsan och tog in madrass ååå hela faderullan men det är så himla svårt att försöka somna om när man är sjukt pigg. Så jag gick ner till vardagsrummet och satte på två filmer. Sofia vaknade vid 7 slaget så nu är vi båda vakna. Jag är mega trött, har fått in ca 2 timmar sömn. Inte sååå bra. Men vad gör det om hundra år. Nej nu tänkte vi stoppa i oss lite frulle, tjing!

God natt

Nu ligger Sofia och jag helt döda i sängen. Kvällen blev inte riktigt som vi tänkt oss men ändå lyckad. Vi har bara myst och kollat på film och gottat oss. Vi kollade på filmen fame. Någon som sett den? Okej jag vet att ingen kommer svara satt det var en rätt onödig fråga, tycker väl att filmen var helt ok. Hur som helst har jag inget mer att säga satt vi hörs väl imorgon när jag vaknat, får be Sofia väcka mig så jag inte sover bort hela dagen. Natti natti!

innan vägen tar slut

tog dagen som den kom och det blev riktigt bra. åkte ner på stan och träffade sofia. vi spanade runt och snackade turen bestod även av skratt. nu är vi hemma och gör absoooolut inget. får se vad vi ska hitta på. men något kul blir det alltid. om kvällen blir som vi planerat blir den såååå bra. men mer om den efter maten eller liknande. ciao!



detta fick jag med mig hem från stan dåra. linnet ser inte så jätte snyggt ut på bilden men det är riktigt fräscht på :)


I follow rivers

Ligger ute och solar i det ursköna vädret. Sommar.. dagen är inte riktigt planerad tar den mer som den kommer skulle jag tro. Vaknade ungefär vid 12 tiden satt fick sova ut rätt mycket. Mormor är här och hälsar på, alltid lika mysigt! Hon är för bra hon. Men nu ska jag fortsätta att sola till underbar musik! Puss :)

dag 9 - komplex

mitt största komplex är nog mina lår. dom skulle ju kunna varit en gnutta smalare. annars finns det nog inget. jag är inte perfekt nej. men skulle jag sitta och klaga på allt jag inte va nöjd över skulle ju livet rasa. nej men haha. ni fattar. man ska vara nöjd med sig själv. herregud va jag är positiv. hihi! nej men som sagt låren. tror jag inte är ensam om det komplexet. vad jag har hört och vet är det många unga tjejer som klagar över sina lår. jaja. that's it. :)


mental istid

har precis krypit ner i sängen. mm varmt! det fick bli utegång med nea denna kväll. och rätt lyckad blev den väl. först tog vi en trip ut till sävja med massa folk. och sedan lite senare drog vi in till årsta för att träffa andra. kul kul vare. är sjukt trött satt orkar nog inte gå in på detaljer.. satt snart blir det att unna sig med en stor dos sömn. natti natti så hörs vi imorgon!



glömmer aldrig bort vad du gjort

kom nyligen hem från stan med nea. vi tog en fika på storken och sedan kollade runt lite. fick med mig hem en ear cuff. åååå de var det enda. billig var den också för den delen. snart blir det en god middag som består av grillat. sitter väldigt fint idag. har varit sugen på't hela dagen. jaja nog med det. innan maten serveras tänkte jag spana runt på lite nätshopping. får se om jag klickar hem något. peace!


ear cuff: glitter 29,90 :-


grattis min underbara ♥


grattis min skatt. hoppas du får en toppen dag! älskar dig så otroligt.

en bättre vän får man leta efter


bläääää, usch, trååååk osv

plugg plugg plugg.. det är det enda som min kväll kommer bestå av. vilket liv. aja något som måste göras. hörs väl mer mot kvällen som vanligt dåra. blääääääääääää!


dag 8 - en favoritplats

thailand är en av mina favortiplatser. har rätt många men eftersom jag skulle skriva en favoritplats fick det blir det underbara landet. för det första är det så himla fint där, för det andra så är det härligt väder snällt folk osv. man trivs där helt enkelt. får ju inte glöma deras gudomliga mat! den gillar man stort.


Satan i gatan

Har haft en rätt tråkig dag. Finns liksom inte så mycket att skriva. Har pluggat som en galning, och det gick extra bra när man hade veronica maggios nya album i bakgrunden. Hennes nya låtar knäcker. Imorgon blir det sovmorgon, grymt skönt! Klassen ska träffas på stan runt kvart över 9 för vi ska på någon sak vid UNT sedan blir set käk på stan, troligtvis cupido. Alltid lika gott. Allt jag hade att säga, nu ska jag sova, natti natti!

Mobilblogg

Är mitt uppe i mitt pluggande men behövde ta en liten paus så jag passade på att skiva lite i bloggen. Dagen har varit sjukt lång. Allt har gått så himla segt. Hur som helst åkte jag raka vägen hem för att plugga som jag nu gör. Duktig Emily. Har so och matte prov till fredag. Vi har alltid prov på samma dag, vilket är väldigt jobbigt. Hur som helst har min magvärk gått över lite, fick lite ont under dagen men inte alls som igår kväll satt det är ju ett plus. Har väl inte så mycket mer att skriva, vi hörs mera mot kvällen, tjing!

dag 7 - hur jag sminkar mig

använder inte alls lika mycket smink längre som förr. nu består min sminkning bara av mascara. ibland kan det hända att jag kör på ögonbrynspenna också. that's it! om jag ska iväg på fest eller liknande sminkar jag nog mig lite mer men annars består det bara av mascara. enkelt och si sådär gulligt. kramis!


kärlek är själva drogen

som ni säkert märkte var jag med simon idag. han gjorde sig lite tydlig med sin gästblogg. efter skolan mötte jag upp han inne i staden och sedan tog vi bussen hem till mig. båda vi hade verkligen torr humor.. vi var så trötta satt vi skrattade väl nästan åt allt kan man säga. aja. det var en kul stund. snart blir det att kolla på big brother och sedan sova. har en otrolig magvärk. usch absolut inte skönt..


Tjeeeeeeenare bloggen!!

Detta är simon som pratar! Just nu sitter vi o degar... Det var allt för mig, vi ses!


dag 6 - det här får mig att gråta

när en nära somnar in. ett annat ord för det är dör. usch! riktigt hemskt.. sen kan jag även börja gråta när man bråkar med någon person som står en väldigt nära för man är så rädd för att förlora den. tredje saken är väl att förlora. jag är en otroligt dålig förlorare. så när man förlorar någon cup osv, kan faktiskt tårarna komma.. låter säkert hur töntigt som helst men så är jag haha.


natten är ung och jag ligger vaken

har varit hemma ett tag efter en riktigt blåsig cykletur. herregud vad det blåste när jag skulle cykla hem. blåste ju nästan iväg.. och det va riktigt jobbigt att cykla i motvind. hur som helst är jag lite barnvakt år syskonen nu. det blir bara en snabbis medans mamma körde brorsan till golfen. lite senare ikväll blir det träning för min del + massa plugg. blä på det. och nej inte träningen utan all plugg.. hörs mera ikväll!


humorgalan

god kväll! humorgalen rullar på tv:en och jag är bara allmänt jävla sjukt extremt häftigt glad. varför vet jag inte. jag bara är. jag bara gör. osv. herregud va knas det låter men så är det. imorgon börjar skolan igen. *suck* morgondagen är inte planerad satt kör på det som kommer. snart, när mamma sanckat klart i luren ska vi skriva om mitt dop och sedan skicka det vidare till personen som håller konfalägret i mora. ja ni läste rätt. ska på konfaläger uppe i mora. man är där i en vecka alltså 7 dagar på läger. där det är allt från gudtjänster till innebandyspel. men innan man drar upp på lägret är man där en helg och lär känna alla osv. ser faktiskt imot det.





tre bilder från gårdagen som jag fiskade fram av fanny. sikka snygga cowboys / indianer!


dag 5 - det här upprör mig

rykten är något som upprör mig väldigt mycket. ett falskt ryckte som sedans sprids fort som satan. det är nog det enda som upprör mig, eller ja det enda jag kommer på. sedan finns det väl inte så mycket mer skulle jag tro. satt ni får nöja er med detta svar. puuuuuuuuuuuuuuuuuuuueeess!


surfin' bird

dagen igår var så grym! tänkte ta dagen lite snabbt bara. vaknade och tog en dusch. sedan åkte jag ner på stan lite snabbt med mamma och sedan hem igen. åt middag med familjen blev oxfilé riktigt gott. vid 8 tiden började min kväll. satan va grym den var då. jag och nea tog bussen till fanny där massa roligt folk befann sig. hos fanny var det cowboy tema satt det gjorde saken ännu lite mera roligt. tyvärr hade jag inte med mig min kamera så har inga bilder att lägga upp men kan kolla om jag kan fiska fram några från nåns mobil eller liknande. hur som helst, kvällen bestod av mycket dans och skratt. min valborg blev riktigt lyckad. tack allt folk som gjorde kvälllen så värd!
söndagen blir nog mest chill. snart får vi gäster satt måste plocka upp lite i mitt rum osv. hörs nog mera ikväll. ciaaaao!

The Trashmen – Surfin' Bird


RSS 2.0