tillbaks imorgon!

Vet att det har varit super dålig uppdatering. Men kommer tillbaka imorgon för nu måste jag sova, god natt gott folk!

take care

Det var en rolig träning med musik och sådär. Blir ju lite extra pepp då! Nu har jag precis duschat och borstat gaddarna. Även fast vi har sovmorgon imorgon så tänkte jag lägga mig nu. Är otroligt trött och behöver lite sömn. Natti natt på er läsare!


28 november

En ny vecka har startat. Det var en vanlig skoldag som det alltid nästan är. Efter skolan så åkte jag och Anna ner på stan för lite julklapps shopping. Riktigt mysigt! Snart är det middag och sedan tänkte jag försöka hinna med lite fysik plugg och efter det bär av till träningen. Hörs senare, puss!


första advent

Nu har jag precis haft lite advent mys med familjen. Och nu måste jag gå över till det tråkiga pluggandet. Har nämligen so prov imorgon. Kramisar!

snööööö


julgodis!

Har precis bakat klart lite julgodis med favoriten Viggo. Spännande att få se resultat! Snart bär det av hem till farmor som ska firas. Så hörs väl mer när jag kommit hem. Tjing! :)


26 november

Seg lördag må jag säga. Vaknade vid ett tiden då jag fick stressa för att sedan rulla vidare ut till grottan där vi mötte mitt gamla lag Saga. Det blev vinst för oss med 6-1. Härligt! För ett tag sedan kom min kära vän Cornelia hit, vi tänkte ha film kväll och bara ha det allmänt mysigt. Liten tjej kväll osv. Om ni har några filmtips får ni ju gärna skriva en kommentar, det skulle inte skada. Nej nu ska vi ner och göra lite smoothies, ciaaao! :)

idolmys med felicia

Nu ska jag käka och sedan bär det av till Felicia där det väntar Idol mys. Blir en slapp, skön och mysig fredag! Hörs mera sen, hadjoooo! :)

pepparkaksbak

Bilderna får tala för sig själva.

24 november

Imorgon är det Fredag. Det må vara den bästa skoldagen! Har fyra lektioner och slutar vid ett tiden. Så galet skönt. Nej nu ska jag bädda ner mig i sängen så hörs vi imorgon, natti nattii!
Om prick en månad är det ju julafton, kan ju inte bara vara jag som längtar?!

love


röda läppar

Jag har kommit på att de är rätt fränt med röda läppar. Nu till vintern är det rätt snyggt. Kanske något man ska börja med lite oftare? :)

man älskar aldrig tillräckligt

Herregud vad jag pluggat engelska. Nu är jag heeelt död men måste ändå ge mig på min matte läxa. Men snart är skiten över.. I alla fall över en helg. Känns som veckan har gått ruggigt fort. Det är redan torsdag imorgon :) Weeeey! Nej men nu måste jag fortsätta, ses! :)

Kolla vilken sjukt söt tjej! Man vill bara käka upp henne..

gjort om

Syns inte så värst tydligt. Men var tvungen att göra om min blogg lite för min meny råkade hamna längst ner när jag höll på och fixa förut sen fick jag inte upp den igen så nu har jag nästan ändrat stilmall helt. Därför är bilderna lite konstiga, man ser bara vissa bilder halva. Men så kommer det inte vara framöver!

(Om det inte syns tryck F5)

the a team

Haaaaalloj! :)

Har pluggat rätt hårt nu nån timme så kände att jag behövede lite paus.. Så då passar det väl perfekt att blogga. Min kväll ser rätt lugn ut. Blir nog att fortsätta med mitt pluggande och sedan bara mysa. Är rätt trött också. Undra om det är för att det är typ svart ute? Nej, jag tycker verkligen att snön bör komma nu, det är ju första advent på Söndag..


från h&m

Tog mig an att åka och hämta ut paketet samtidigt som det skulle handlas mat med pappa. Dock låg inte allt som var på beställning i paketet, restet skulle komma i december. 
Trosor och tröja från H&M :)

Tack mammi! :)

kkkkallt

Fryser galet! Vilket jag gjort typ hela dagen, hoppas absolut inte att jag börjar bli sjuk eller så. Har varit en helt vanlig skoldag då vi slutade vid tjugo i fyra. Lite för sent om jag själv får tycka.. Hehe. Snart blir det käk och efter det måste jag sätta igång med lite plugg. Har även ett paket att hämta. Så får se om jag orkar ge mig iväg eller om jag gör det imorgon. Hörs!

vinst mot arlanda

Rubriken stämmer fint. Det blev vinst mot Arlanda med 5-3. Det lutar mot att jag drar till skolan imorgon. Mår betydligt bättre satt måste nog lägga mig snart, men innan ska jag hinna med att borsta gaddarna. Natti natti :)

fotat lite


årets chokladkalender


21 november

Vaknade av att jag mådde illa imorse. Satt då fick mitt beslut bli att stanna hemma. Har även match ikväll så får se hur det blir med den. Men tänkte prova spela i alla fall. Nej nu ska jag göra något att käka. TJING.

hemma efter en kanon helg!

Nu är man hemma efter en kanon helg faktiskt. Har gjort massa spännande och roliga saker + lite innebandy lir. Har inte sovit så mycket under helgen eftersom det blev sena kvällar och as kallt.. Så går nog och lägger mig lite tidigare idag. Nej nu orkar jag faktiskt inte blogga nå mer. Heeeeeeeeeerrå. 

Fick en fråg om jag hade Instagram. Och ja det har jag. Lägg gärna till mig: eandernell :)



avicii live!

Idag bokades två Avicii biljtter för mig och Nea som drar dit den 2 mars i Globen. Kommer bli galet kul! Tänk att se Avicii live.. Längtan är stor.



lämnar uppsala över helgen

Rubriken stämmer så bra. Ikväll lämnar jag Uppsala för att ha återträff med konfirmationen i Sollentuna. Men återkommer på söndag. Tror att det kommer bli rätt kul, hoppas i alla fall på det bästa! :) Mobilblogg under helgen återstår att se. Annars antar jag att vi hörs på söndag igen. Ciaaaaaaaaao.



tips på nagellack

Jag tipsar om detta fin fina nagellack. Det är välfigt bra kvalité och billigt dessutom. 39:50:- på H&M. Nagellacket finns även i massa fler färger. Själv äger jag den fina färgen på bilden :)

mot träning med klubba och boll

Sticker nu till träningen. När jag kommer hem tänkte jag ge er ett litet tips!
Hajdooo :)

17 november

Halloj! Kom hem till ett ny städat rum idag. Alltid lika skönt att slippa göra det själv. Snart tänkte jag sätta igång med pluggandet. Nu gäller det matte.. Blä. Inte så värst kul men måste göras. Måste även hinna med att packa lite. Vad jag ska packa till säger jag nog lite senare.. :) 

En fråga till er läsare. Ska jag börja med "emily tipsar" eller något liknande? 
Skriv en kommentar vad ni tycker! :)



Just nu

Förlåt för dålig uppdatering. Men har inte haft lust att blogga helt enkelt. Men lovar att det ska bli ändring på det. Sitter just nu med Anna och Sofia på Café Årummet och njuter av alla håltimmar. Hörs senare när jag kommit hem, tjing! :)


mot stenhagen för match

Sitter just nu hos Annis. Hon håller på att byta om lite eftersom hon ska lira match snart som jag tänkte åka med för att kika på. Efter matchen blir Anna min nattgäst. Vi tänkte kirra lite spa med ansiktsmask osv. Blir nog hur mysigt som helst! Hörs mer lite senare, ting bloggers! :)


Då det var sommar.

9 november

Har precis tagit en dusch efter två timmars innebandy. Riktigt kul att få spela igen efter en veckas lov! Nu ska jag plugga lite och sedan sova. Hörs imorgon, natti! :)

Pluggandet tar aldrig slut

Ligger död i sängen men ändå måste jag ta tag i mitt plugg. Pluggade galet igår. Blev klar med båda mina matte läxor + en svenska uppgift samt so som jag hade prov på idag. Det gick bättre än jag hade förväntat mig. Satt det är ju skönt. Men nu måste jag ta tag i fysiken och sedan blir det träning kl åtta. Tjing! :)


silver från weekday


kladdkakedagen

Nu ska jag njuta av kladdkaka. Det är ju trots allt kladdkakedagen. Smarrigt! :)

grattis nadia!

Tjenixen! :) Idag började det tråkiga livet igen.. Dvs skolveckan. Efter skolan stack jag hem till Anna. Vi skulle plugga tillsammans. Men det gick inget vidare. Det blev lättare sagt häng framför TVen. Satt måste ta tag i plugget lite nu. 

Men innan jag stänger ner för att plugga så måste jag säga ännu en gång GRATTIS till Nadia i min klass som fyller år idag. Ha en fortsatt bra dag! :)


****

Imorgon är det skola. Jag oooooorkar inte. Så typiskt att lovet skulle gå så ruggigt fort.. Jaja. Tänkte sova lite nu så hörs vi imorgon.
Natti natti :)

6 november

Vi vaknade vid tolv tiden. Alltid lika skönt att sova ut! Nu har Soffan tagit sitt pick och pack hem till sig. Sitter just nu i sängen och lyssnar på julmusik.. Finns nog ingen mysigare musik! Vid 3 tiden beger sig familjen hem till mormor för att fira henne. Hörs när jag kommit hem.
Kramisar! :)


avicii - levels

Nu tänkte jag klä på mig lite.. Har bara legat i soffan framför TVen med mjukiskläderna på men nu måste jag ta mig upp och göra mig i ordning lite. Har varit hemma själv hela morgonen och det kommer jag fortsätta att vara typ hela natten nästan. Kommer bli riktigt trevligt eftersom jag kommer ha en fin gäst här vid namn Sofia. Vi får se vad som hittas på om vi knallar ut eller bara myser framför massa filmer. Nej men nu ska det fixas och trixas. Ciao

Avicii – Levels - Radio Edit

frulle dax

God morgon på er! 
Gud så skönt det var att få sova i sin egna säng. Den må va den skönaste! :) Nu tänkte jag kirra ihop lite frulle. Tänkte att vi hörs efter jag fått i mig lite käk. Seeee yaaaa :)

hemma efter många härliga dagar i huvudstaden

Det har varit en usel uppdatering på bloggen.. Men det är ju lov. Måste njuta lite av den lediga tiden också. 
I Tisdags åkte jag, mammsen och Jonte till Kista galleria för att shoppa lite. Vi kollade även på 5D film. Det var rätt coolt faktiskt. För er som inte vet vad det är så är det som 3D fast det även är känsel, lukt osv. Efter vi spanat klart i butikerna körde mamma mig till Sofia i Stockholm där jag sovit över tills idag. Då jag kom hem vid 12 tiden. (På dagen alltså). Vi har haft det hur mysigt som helst. Mycket häng i stan med kompisar samt bio, då vi såg Paranormal Activity 3. Usch.. Fatta inte hur jag vågade.. 

Efter jag kom hem från Stockholm drog jag ner på stan för att ta en mysig fika med Siro. Efter en stund kom Umit. Vi skulle kolla på en vinterjacka till grabben och vi hittade en gö snygg! :)  

Nu har jag haft lite mysigt med brorsan framför lite olika filmer. Denna fredag har varit avslappnad och urmysig! Lovar att jag ska bli bättre på att uppdatera. PUSS :)

RSS 2.0