dancing in the dark

Heeeellooo. Mår inte så bra. Lite sjuk osv.. Blä. Har legat inne i mitt rum hela dagen och segat. Så nu tänkte jag försöka ta mig upp och ge mig ut för att fota lite. Rätt längesen jag gjorde det. Blir nog ingen träning för mig ikväll eftersom jag hostar och halsen inte är på topp. Vi får se om jag pallar åka och kika.. HAAAAAAAAJDO.

haha..


söööööööööndag

Känns som det var rätt länge sen jag blogga. Men nu är jag här igen. Det känns förbaskat skönt att få sova ut imorgon med. Lov är för underbart! Idag åker Julia till Thailand. Är gaaaalet svartsjuk.. Vill också utomlands. Kommer sakna tösen mega mycket!

Igår var det match. Vi mötte Hagunda och vann med 10-6. Känns skönt att ta hem en vinst. Idag vet jag inte riktigt vad som står på tur. Få ta dagen som den kommer. PUSS :)


fråga & svar

Anonym:
Är det där boomerang jackan?
Vart har du köpt den? (Även om det inte är den)
Och hur mycket kostar den?

Svar: Jo det är en boomerang jacka. Den köpte jag på Boomerang i Gränby Centrum. Jackan kostar 4900:- :)


bondelid kofta från lager 157


hos jullan

Hallå där! :)
Det var hur mysigt som helst inne i staden. Först käkade vi lite och sedan knallade vi runt och spanade. Nu har vi varit hos Julia ett litet tag och snart drar vi vidare mot träääänigen. Ska bli skönt att röra på sig lite. Hehe.. KRAMISAR :)

Ballare går inte..




++++

Idag hade jag ju ena engelska provet och biologi. Det kändes faktiskt bra efteråt. Hoppas på bra resultat! Snart måste jag knalla ner till bussen för att sedan träffa Julia på stan. Det vankas cupido och sedan iväg på träning. Hörs mer ikväll. Puuuuuuss :)

fråga & svar

Anonym:
Är du modell? Åh vad kul hur blev du det så att säga? :D Har du gjort många jobb? :D

Svar: Jo men det är faktiskt kul. Än så länge har jag bara gjort ett. Men har fler fram för mig. Snart ska jag fotas för en tjej som har en fotosida. Det kommer nog bli hur kul som helst! Hur jag blev det var nog när jag fotades för mammas jobb med min kompis Isak. Kramis :)

plugg plugg osv

Blev en hemma dag från skolan idag med. Jag har faktiskt varit så duktig att jag åkt och hämtat min biologibok i skolan. Eftersom jag bara hade papper hemma om det hemma. Så nu kanske jag kommer fatta lite mera.. Börjar i alla fall känna mig riktigt frisk nu. Lite huvudvärk osv. Men det känns betydligt bättre.

Nej nu måste jag fortsätta med det otroligt roliga. Plugga..

skolan suger

Har nu pluggat intensivt med min engelska och biologi i timmar känns det som men ändå fattar jag inte så värst mycket. Vilket känns sisådär med tanke på att vi har engelskahörprov och biologi på torsdag och skriftligt engelska på fredag. BLÄ. Hatar skolan.. 

(Ny header, om den inte syns. Tryck F5)

sjukling

Haaaaaaaaaallo :)
Ligger i soffan med huvudvärk och illamående. Så det blev ingen skola för mig idag. Har precis kollat klart på en film och funderar på att sätta på en till. Ska även försöka få i mig lite lunch men får se hur det går.
Mollsan på bild! :)

do what you love, love what you do


be the star you are

Heeeello :)
Har precis tagit en dusch, så nu tänkte jag klä på mig och fixa lite. Måste även städa mitt rum. Sedan vankas det 60-års paaaaaarty ute i knivsta. Det var ett bra tag sedan släkten var samlad, satt det kan inte annat än bli mysigt. Får se när jag kommer hem.. Men min kväll kommer nog bli hur bra som heslt. Mer om den lite senare.
Det blir finbesök.




balla bruds

Ganska coolt va? Hittade klippet på min vän Julias blogg :)

fråga + svar

Anonym:
Hej! Hur gör man den nya versionen till iphone? :) kram!

Svar: Ska jag vara helt ärlig så vet jag faktikst inte. Det var pappsen som fixade det åt mig. Men om du söker på google så hittar du säkert svaren du vill ha! Kramis :)

rosa bandet 2011


gymnasiemässan

Hallå där! :)

Idag var det en otrolig skön dag i skolan. Tre lektioner och sedan drog man till gymnasiemässan i fyrishov. Det finns verkligen otroligt mycket man vill.. Satt har ett svårt beslut framför mig. Som tur är så kan man ju få lite hjälp av alla öppethus som kommer här fram över. Så dom tänkte jag dra mig till. 

Efter att jag och Sofia knallat runt på mässan drog vi vidare till stan där vi spanade runt osv. Det fick bli en snabbis för Sofia, så jag knallade runt lite själv. Träffade även på Diana och Daniela. Härliga flickor det! 

Ikväll är det träning satt nu ska jag väl tagga lite till den. Ska bli riktigt kul att träna faktiskt :)

Detta fick bli mitt kap idag på MQ från 500:- till 250:- på rean. Älska rea :)

minns att vi var lyckliga igår

Har varit riktigt usel på blogga. Men har inte haft någon ork alls.. 

Har nyligen fått i mig lite käk och gjort klart matten. Nu ska jag ge mig på lite engelska, medan jag väntar på att mobilen uppdaterar den nya versionen av Iphone. Spännande.. Inget speciellt har hänt idag satt detta var allt tråkigt jag hade att säga. PUUUUUUUSSEEEEN! :)

16 oktober

Nu behövs kroppen vila ut inför en ny skolvecka.. God natt alla! :)

Vill utomlands nuuuu...

fest hos bagge

Idag har jag två matcher fram för mig. Min kära bror som kör ute i storvreta och sedan vidare mot Råsunda där AIK lirar. Hör lite senare! :)

vi hörs imorgon!

Bild på soffan och mig från i somras. Rätt coola..

vinst mot valhall med 3-0

Kom hem med vinst. Galet skönt. Om ca en timme ska jag träffa Adam min vän. Han kulle kolla på någon match i allians. Så var snäll och gjorde grabben lite sällskap. Antar att jag bloggar lite mera när jag kommit hem :)
PUSS!
Världens sötaste Viggo :)

taggaaaaaaa inför match dååååraaa

God morgon :)

Rätt usel bloggning av mig. Men hade inte riktigt tid igår. Hade en suverän kväll. Mer berättar jag inte. Hehe.. :)
Vid ett tiden har jag samling för att sedan dra vidare till Bålsta för att lira match. Hoppas på vinst, verkligen. Åker man ända dit vill man ta dom. Vet inte riktigt när jag kommer hem. Så vi får se när vi hörs. KRAAAAMAR! :)


frågor och svar

Visa bild med jackan på :)
Svar: Visst kan jag kirra fram en bild. Får se när den kommer upp på bloggen, håll utkik! :)

Vilken str hade du på din svea jacka? :)
Svar: Om jag minns rätt så hade jag storlek S. Kramis! :)

13 oktober

Idag efter skolan drog jag direkt till mormor. Vi gjorde min göööö jobbigt engelska läxa tillsammans och hade det mys. Jag må ha den bästa mormorn som finns.

Nu snart ska jag dra vidare på träning. Höööööööööörs gott folk! :)
Det var någon som undrade om Boomerang jackan var ny för i år. Och ja det är den. Förra året hade jag en Svea som jag tyckte om mega mycket. Men den gick tyvärr sönder och dom på butiken sa att det inte var den första jackan som dom hade fått in vid samma fel. Så, ville inte ta risken i år igen. Satt då fick det bli en boomerang :)

Bild från förra vintern.

the worrying kind

Halloj! :)
Lag mig nyss i sängen med datorn min. Tänkte passa på att ta det lilla lugna innan min träning som börjar lite senare. Tråkigt nog har jag absolut inget att blogga om.. Får se om det ploppar upp något kul lite senare. Kramiiiis :)
Maia Hirasawa – The Worrying Kind

god morgon gott folk

God morgon! :)
Eftersom jag inte blogga så mycket igår hann jag ju inte visa dagens. Satt här får ni två bilder på gårdagens dåra :)
Hörs när jag kommit hem från skolan. För nu måste jag knalla till bussen. Haaaajdo :)

minnesvärd kväll

Min kväll var en underbar dröm som blev till verklighet.






lars winnerbäck

Nu är det dags för att gå till sängs. Imorgon har jag sovmorgon. Satt kanske hinner blogga lite innan jag drar mig mot skolan.
I natt kan jag somna med ett leende på läpparna, för imorgon kväll bär det av mot cirkus i Stockholm där Lars Winnerbäck väntar. Kommer bli grymt kul! :D

svar på frågor

Anonym om 10 oktober:
Vad har du för vinter jacka?? Kan man få se? :)

Svar: I år har jag en marinblå boomerang jacka. Kramis :)



Anonym om 10 oktober:
Vart är tröjan från? 

Svar: Blusen är ifrån Ginatricot. Köpte den på rean satt hoppas den finns kvar! :)
Kram

10 oktober

Hej där! :)

Brr.. Det är riktigt kallt ute nu. Ganske dags att ta på sig vinterjackan? Skulle sitta galet fint just nu i alla fall..
Idag har det varit en helt vanlig dag. Igen träning ikväll vilket är rätt skönt. Skulle verkligen inte orkat. Är sjukt trött. 

Längesen jag lag upp en bild på dagens känns det som. Så här får ni en! :)

jag vet vem jag är när jag är hos dig

Fin himmel igår det var ute va? Var bara tvungen att fota lite :)


Över till dagen/gårdagen. 
Igår hade jag match där det tyvärr blev förlust men men.. Det var roligt att spela i alla fall. Efter matchen åkte jag och firade farfar som fyllde år. En stor mängd kärlek till han. Jag var tvungen att åka där ifrån lite tidigare för att jag skulle träffa min kära Cornelia. Vi drog vidare till några polers och hade det trevligt. Vi somnade vid 4 tiden, satt nu är man lagomt trött. 

Nu ska vi fixa oss lite och sedan dra oss mot stan. Hörs mera mot kvällen. KRAAAAAAAAAAAM :)

svar på tal

Anonym om snygga iphoneskal:
Hur mycket kostar dom? :)

Svar: Iphoneskalen kostar 249 kr styck. Kramis! :)

snygga iphoneskal


ger du din sorg till mig så kan jag bära den åt dig

Slutade vid 1 tiden som vanligt idag. Satt har varit hemma en stund nu. Snart ska jag knalla till bussen för att åka och träffa Adam. Hörs senare ikväll! :)



god natt alla kära

Nu ska jag lägga mig i sängen efter en rätt så jobbig träning.. Hörs imorgon då det är Fredag. Wiiiie :)

hitta nyss och blev kär


man måste dö några gången innan man kan leva

Tjaaabbaaaa.. :)

Sitter nu i mitt ny städade rum. Har precis gjort matte läxan som är tills imorgn då det är FREDAG. Shit vad den här veckan har gått fort! Helt sjukt.. Men vääääldigt skönt. Dock är vädret inte på topp.. Eller vad säger ni? Regn, nej vill ha lite mer sol.
Ikväll har jag träning, satt antar att vi hörs efter den :) PUSS!





vi tar oss upp en vacker dag

Hej där! :) Idag har det inte hänt så mycket speciellt. Sååå har inget speciellt att skriva. Nej nu ska jag ta en ducsh.
Kraaaaaaaamis :)



Old bild.

bara tillfälligt

Som ni ser har jag ändrat lite i min blogg. Men detta är bara tillfälligt! Om ni inte kan se det "nya" tryck på F5. 
God natt! :)

kanelbullens dag!

Resten av kvällen blir mys framför TV:en med massa kanelbullar. Det är ju trots allt kanelbullens dag! :)
Varför bullarna är så fula?! Jo, jag har gjort dom heeeelt själv .. :)

4 oktober

Sitter nu och myser på ett café med den bästa. Det har varit en lång skoldag satt detta behövdes verkligen. Bloggar mera när jag kommit hem, kram! :)


sov sött alla!

Matchen gick inget vidare. Vi förlorade med 4-3.. Jaja, livet går vidare. Nu tänkte jag sova och tagga inför skoljoggen som jag absolut inte kommer palla med imorgon. Natti :)



du bad mig ta kärlek lätt som en vind

För ett litet tag sedan kom jag hem från Upplandsuttagningen där vi idag körde dubbelpass. Det gick verkligen inget vidare.. Så vi får väl se hur det går i slut ändan. Nu ska jag fylla på med mat och dricka, sedan bär det av till Rimbo där vi har match. Det blev mycket innebandy idag kan man säga. Hörs när jag kommit hem. 

Kramiiiiiiisaaaaaaaar :)



vid protesfabrikens stängsel

God morgon :)

Min gårdag var bara för mysig. Efter vi kom hem från Stockholm så kom farmor och farfar. Trevligare middagsgäster får man leta efter. Lite senare kom även Sofia. Vi gick till Allians för att kolla på en match. Hagunda-Storvreta. När matchen tog slut knallade vi hem till mig igen. Där vi kollade på lite mysiga filmer. 

Sofia drog nyss hem. Idag vid 3 tiden ska jag jobba i allians med några i laget. Senare på kvällen får jag se vad som hittas på. Blir nog hemmakväll i alla fall. Ska nämligen iväg kl 9 imorgon på träning med Upplandslaget. Nej men nu ska jag peta i mig lite brunch. Peace.


RSS 2.0