en dag på stan med lillebror

Hallå där mina vänner! Gud vad glad jag blir när jag får så många kommentarer! Fortsätt så. 
Idag åkte jag och min lillebror ner till stan för att leta byxor till han och en ny plattång till mig. Vi hittade både en plattång och tre riktigt snygga bralls till brorsan. Ett par chinos och två par jeans. Så både han och jag blev väldigt nöjda. Vi tog även en liten mat paus i letandet då vi hamnade på Jalla där vi beställde en varsin Kebabtallrik. Känns som det var år sen jag åt kebab. Så det var riktigt gott! 

Efter Linus slutade skolan mötte jag upp honom på stan. Vi åkte vidare hem till han där jag just nu befinner mig. Ikväll blir det fredagsmys framför någon bra film. Hoppas ni alla får en trevlig fredagskväll. Puss!

nytt


Balla sjalar, två för 100:- från Lager157


Stickad tröja för 150:- från Lager157
 

Snygg marinblå väst för 299:- från H&M
 

Jeans för 300:- från Lager157
 
 Snygga Vagabond skor för 899:- från Skoaugust 


Trosor för 80:- från Lager157

Blev lite shopping med mamma igår. Love 

dagens





Skjorta Boomerang// Stickad Ginatricot // Jeans Tiger Of Sweden // Klocka Calvin Klein // Armband Thomas Sabo

sjukling



Ligger i soffan helt död och kollar lite på film. Känner mig inte så mycket bättre än.. Fryser som en tok trots den höga febern. Hoppas det vänder snart!

hörs imorgon!



Nu har jag tagit mig en kopp te & kollat lite på tv med mammsen. Underbara mammsen! Sov so gott nu alla fina läsare så hörs vi imorgon!

några av favoriterna just nu


längtar verkligen till hösten




Hej på er alla! Mår ni bra? Själv mår jag inget vidare. Börjar bli sjuk. Hög feber och snuvig. Hoppas det varar så kort tid som möjligt. Vill verkligen inte vara sjuk! Kvällen blir nog mys framför TV:en med mamma samt en kopp te till det. Åh längtar verkligen till hösten då det är kallt och ruggigt så man kan tända brasan samt lite ljus, har tjuvstartat lite som ni ser på bilden ovan. Var tvungen att mysa till det lite i mitt rum.

Hoppas ni får en fortsatt bra måndagskväll!

make up store - 259 :-




sov så sött!



Hallå på er! 
Imorse vaknade jag bredvid min fina Linus. Vi låg och drog oss ett rätt bra tag innan vi gick upp och åt lite frulle samt gjorde oss i ordning för att åka ner på stan. Nere på stan väntades AIK match på All Star med god mat och trevligt folk. Matchen slutade 1-0 till AIK. När matchen väl var slut gick vi vidare på bio, Cockpit som vi hade reserverat. Filmen var faktiskt rätt rolig. Man fick sig ett skratt då och då! Efter bion åkte vi hem till mig där vi var med varandra in i den sista minuten innan Linus var tvungen att åka hem. 

Nu tänkte jag borsta gaddarna och ta bort sminket. Sedan är det läggdags. Är riktigt trött, ska bli riktigt skönt att få sova ut lite imorgon eftersom jag har sovmorgon. Natti natti, sov så sött!

träning i spöregn



God kväll! Idag hade jag tre lektioner och slutade klockan två. Efter skolan blev det en liten runda på stan i min ensamhet. Vid sju hade jag ute träning i regnet. Hade fys och lite spring teknik. Vi hade en gäst tränare vilket var riktigt kul! Nu har jag duschat och samlat mig lite hos killen min. Här som jag även sover inatt. Imorgon är det fredag och sedan helg. ÄÄÄÄÄÄNTLIGEN. Känner att man ser fram emot helgen mer nu när man inte har lov längre. Puss&Kram.

dagens inköp


Två snygga block till skolan för endast 10 kr styck! Blocken finns hos Clas Ohlson 


En höstig vinröd t-shirt från H&M för 99 kr samt en kavajliknande tröja för endast 50 kr, också från H&M. Det var halva priset på reapriset och från början kostade den 399 kr. Vilket kap va?!

lilllördag

Har nyligen tagit en skön dusch. Min dag började bra. Hade sovmorgon, två lektioner och 13.00 var dagen slut. Efter skolan åkte jag ner på stan och träffade min fina prins. Vi tog en mysfika på Årummet. När vi var klara så åkte vi vidare hem till mig. Vi åt lite middag och jag bytte om inför min träning. Gick faktiskt riktigt bra på träningen idag, vilket alltid är kul när det gör! Nu är det dags för att borsta tänderna och sedan vidare till sängen. Hörs imorgon mina vänner! Sov sött!

Tre bilder från min onsdag:




från jeansjacka till jeansväst

Pysslade lite nu på kvällen. Kände att min gamla jeansjacka som är alldeles för liten skulle få göras till en snygg jeansväst!




tisdag 21 augusti




Skärpning skärpning på mig! Har rent ut sagt varit usel på att uppdatera. Men jobbar på att hinna med allt som ska göras osv. Sen funkar inte min inloggning på blogg.se appen så kan inte mobilblogga heller vilket ställer till det en hel del... Men ska försöka fixa det! 

Idag efter skolan åkte jag raka vägen hem till välrdens bästa familj. Har kollat på lite Disney filmer med syskonen och kollat i lite inrednings/modetidningar. Är rätt trött så ska försöka att komma i säng tidigare än vad jag brukar göra. Puuuuuss!

snabba cash II



Hallå där gott folk! Min gårdag var dunder. Hade tre lektioner i skolan och sedan slutade jag. Mötte upp min älskade på stan och sedan for vi hem till mitt place. Vi tog det lite lugnt, käkade middag osv innan det var dags att dra sig ner mot stan för att se Snabba Cash 2. Filmen var helt okej bra. Men tycker att 1:an är betydligt bättre. Men ändå värd att gå och se. Puss&Kram.

& så var man igång igen



God kväll! 
Nu är ju skolan igång igen. Idag var det första dagen för mig på gymnasiet. Kan ju börja med att jag var grymt nervös och lite spänd när jag var på väg.. Men det kan jag lova att jag inte var ensam om bland alla andra nya gymnasie elever. Min första skoldag var helt okej. Lite besviken.. Känns inte riktigt som om jag "hör hemma där" eller vad man ska säga. Men det kommer väl igång snart, I hope!

Nej men nu ska jag borsta gaddarna, ta bort sminket osv. Så hörs vi imorgon. Ska försöka bli bättre på att blogga nu när skolan är igång. Blir nog inte lika "lat" då. Godnatt mina vänner, sov så sött!

det var ett tag sen



Hallå där! Nu var det ett tag sen jag blogga men haft lite fullt upp. Idag var jag hos frissan vid tio tiden och blev klar vid ett ungefär. Blev faktiskt riktigt nöjd! Kanske kan lägga upp en bild lite senare. Efter jag blev klar hos frissan så tog jag och Linus en lunch på Cupido innan vi skulle dra oss hemåt för att vara lite barnvakt åt Molly och Viggo. 

Snart ska jag börja byta om inför min träning och efter träningen åker jag hem till Linus. Hörs antingen ikväll eller imorgon. Puss&Kram.

la la löööööördag!

Hallå där kära läsare! Håller just nu på att packa i ordning samt fixa mig lite inför kvällen. Får se vad som händer om det blir festligheter eller en myskväll framför tv:en med bra filmer. En sak som är säker är att jag blir nattgäst hos Nea ikväll. Saknade underbara Nea. Men nu måste jag skynda mig lite. Ha en kanon bra lördagskväll! 


molly & viggo 3 år!















Som ni säkert ser på bilderna har det varit kalas hos oss idag. Mina syskon Molly och Viggo har blivit hela 3 år! Så då kom släkten över för att fira lite. Trevligt, roligt och mysigt kalas var det! :)

dagens







Haircuff Glitter// Skjorta Boomerang// Jeans Tiger Of Sweden// Klocka Calvin Klein// Skor Depeche

myskväll med familjen ♥


eandernell @instagram


fredagsmys



Efter fikan igår på stan mötte jag upp Linus vid sex tiden. Vi tåg tåget hem till mig. När vi kom hem åt vi lite mat och sedan satte vi igång bastun samt fyllde badkaret med varmt vatten. Hade en mys kväll med pojken min! Idag har vi bara legat inne och kollat på film pga det tråkiga vädret. Bara massa regn...

Ikväll har jag inget planerat. Blir nog fredagsmys med familjen. Puss&Kram.

new in



mysig dag trots vädret



Godkväll! Har haft en urmysig dag på stan tillsammans med två fina vänner trots det tråkiga vädret. Som jag skrev tidigare skulle vi ta en fika och det gjorde vi på Café Årummet. Vi gick även runt i stadens butiker och kollade vad dom hade att erbjuda. Fick faktiskt med mig nått hem. Men det visar jag bild på i ett annat inlägg! Puss&Kram.

in mot stadens gator

Tjenamors! Har precis gjort mig i ordning och fått i mig lite frulle. Så snart ska jag ta tåget in till Uppsala för att ta en mysfika med Michaela och Emma. Hörs mer när jag kommit hem. Puss&Kram.


läggdags

God kväll gott folk. Ska alldeles strax dra mig mot sängen men innan det tänkte jag uppdatera lite. Denna onsdag har jag tillbringat tillsammans med grabben min. Vi har varit ute och åkt lite båt och annat mys. Vid sju tiden knallade jag ner till hallen för säsongens första innebandyträning. Det var en riktigt rolig träning. Känns suveränt att vara igång igen. Men nu ska jag försöka få lite sömn. Sov så sött! Puss&Kram.


long day

Halli hallå! 
Snacka om att det har varit en lång dag. Först vaknade jag upp bredvid min ängel Linus. Vi låg och drog oss ett bra tag innan det var frukost dags. Vid två tiden utbröt en brand/explosion i Knivsta på AGA gas. Alla i Alsike var tvugna att lämna sina hem. Så vi fick vänta enda tills åtta tiden innan vi fick komma hem igen. 

Nu tänkte jag och Linus slå på någon riktigt bra film och sedan sova. Hörs imorgon mina vänner, sleep well! 



öregrund med girlsen!












Hallå där! Blev ingen bloggning igår eftersom jag hade en perfekt sommardag med fullt av roligheter. Först vaknade jag hos Miccis vid halv nio tiden. Sedan vid nio kom Isabelle. Vi gjorde oss redo för att bege oss till Öregrund för en dag med massa sol och bad. Hade en riktigt härlig dag i Öregrund med girlsen! Puss&Kram.

"emilys pastasallad"





Har nyss fått i mig lite middag, "emilys pastasallad". Det smakade väldigt gott. Hehe.. Idag blev det en loppisdag med mammsen och brorsan. Riktigt mysigt faktiskt. Vi fick lite sålt, fast tyckte dock att det va lite dåligt med folk. Hur som helst har jag tjänat ihop en liten slant i alla fall. 

Snart ska jag bege mig hem till Michaela. Vi tänkte ha en liten tjejkväll med massa bra filmer och lite lördagsmys. Får se om det blir lite bloggning hos tösen annars hörs vi imorgon. Puss&Kram.

glass i stora lass



Med denna smarriga glassbild säger jag nu god natt. Imorgon blir det loppis, hoppas på att få mycket sålt satt man slipper kasta massvis. Men sov så sött så hörs vi imorgon mina vänner. Puss&Kram.

dagens inköp




Idag blev det en tripp ner till stan för att träffa min fina, efterlängtade Michaela. Vi hade mycket att prata om! Fick med mig lite smått hem. Trosor som är behövligt. Alltid fräscht med helt nya trosor och dom va så söta så kunde inte låta bli. Samt det snygga Thomas Sabo armbandet. 
Nu ska jag hjälpa mamma att duka lite. Puss&Kram.

tillbaka!

Efter en lång väntan har vi äntligen fått internet i det nya huset. Är så galet glad!!!! Så nu ska jag försöka komma tillbaka och blogga så ofta som det bara går. Men först tänkte jag svara på två frågor jag fått.

Kajsa:
Vart har du flyttat? Är det villa eller lägenhet? :)
Svar: Jag har flyttat in i Alsike till en villa tillsammans med min familj förstås! :)

Anonym:
Du kanska har svarat på den här frågan förut.. Men vilket gymnasium har du valt? Kram :)
Svar: Jag har valt att gå på GUC. Kramis! :)

RSS 2.0