vi kan väl andas igen och ägna timmar åt att bejaka glädjen eller begrunda sorgen

Halloj! Igår spenderade jag en mysig kväll med min Nea. Vi kollade på American pie the wedding och åt en god varijant av kladdkaka som vi hade bakat. Vid tolv tiden idag var jag tvugen att åka hem eftersom farmor, farfar, faster + hennes grabb var här för att fira brorsan i efterskott. Blev lite fika och mys med dom. 

Kvällen är inte fullt planerad så det återstår att se vad man hamnar ikväll. Peace 


kärleken växer i magen

Nu tänkte jag gå och lägga mig. Är sjukt trött. Skolan tar verkligen all energi. Men först måste jag packa, ska nämligen till fyrishov med några tjejer i klassen och några i min parallellklass eftersom vi inte åkte med sist pga en viss anledning. Har även sovmorgon imorgon. Kommer bli en skön sista dag innan lovet börjar! 

Juste! Fyller år om en vecka. Wiiiie, längtar!

heartbreak warfare



Har nu precis målat mina naglar i denna fina färg. Ikväll hade jag tänkt att ta det lugnt. Har varken något plugg eller nån träning, den blev inställd pga så få deltagare. Satt tänkte njuta lite av frihet nu. Peace

new in - h&m bikini



drömmen om en högre höjd

Hejsvejs. Har nu pluggat klart på matten och det känns som om det sitter rätt bra, satt ska gå över till att läsa på lite inför HK provet som jag ska ha på fredag. Idag fick vi sluta ca 2 timmar tidigare pga inställda lektioner. Riktigt skönt! Jag bestämde mig för att ta en promenad hem. Men såklart ska det börja spöregna.. När jag väl hade kommit hem såg det ut som om jag hade blivit dränkt i en pool eller nått. Frös som en tok! Så jag fixade en god kopp med varm oboy.


en klocka som står still, här blev jag till

Tung dag. Har hänt mycket och har mycket att göra. Så måste nog sätta lite fart nu. Hörs lite mer mot kvällen! 
Lite hur jag såg ut idag:



Baslinne Ginatricot//Blus Ginatricot//Svarta jeans BikBok//Halsband BikBok//Vita låga converse Thuns

natti natti fina läsare!

Herregud va kul det var att komma igång med träningen igen! Dock var det lite jobbigare än vanligt men det är ju inte så konstigt. Nu tänkte jag borsta gaddarna och sedan lägga mig i sängen och kolla på förra avsnittet av Djungels Drottning som jag missade. Känns skönt att inte behöva gå och lägga sig speciellt tidigt eftersom jag börjar halv elva imorgon, lång och fin sovmorgon! 


helgen som varit

Hallå där! Har inte bloggat under hela helgen eftersom den har varit i full fart. Men tänkte dra den lite snabbt.

Fredag
Sofia kom som sagt till mig. Vi promenerade sedan iväg till allianshallen för att kolla på när Linus hade en slutspelsmatch. Matchen slutade med vinst till Linus lag. När vi väl kom hem. Hamnade vi framför TV:en. Vi kollade på film och hade det så mysigt som det bara gick. Mysvän.

Lördag
Vaknade med Sofia vid min sida. Vi gick upp och gjorde oss i ordning lite men dock var Sofia tvungen att åka hem till sig. Så kvar hemma var jag, helt själv. Så himla skönt att vara hemma själv ibland! Hur som helst så vid fyra tiden tog jag bussen ner till stan och träffade Julia. Vi gick runt lite på stan och spanade läget i butikerna. Stans Jalla bjöd även på en smarrig kebabtallrik. Den satt fint den. Vi satt inne på Jalla i timmar och snackade om allt mellan himmel och jord. Blir så glad av den tjejen! Vi tog bussen hem till henne och började skapa lite planer inför kvällen. Alla planer vi hade slutade i vilket fall som helst med film. Men det var nog bäst så eftersom vi dagen därpå skulle upp tidigt. 

Söndag
När jag och Julia vaknat så gjorde vi oss i ordning sabbt som satan satt vi inte missade bussen. För nu var det dags för ännu fler slutspelsmatcher. Kvällen spenderade jag med en underbar vän vid namn Linus. 

Jani. Min helg har varit skön med fint folk. Men nu måste jag byta om för snart drar jag på min första innebandyträning på en månad. WIIIIIE!!

i will tell your story and keep you alive

Sitter och väntar på min fina vän Sofia som ska vara mitt sällskap nu ikväll/inatt. Kommer bli så mysigt! Det blir massa film, massa gott och massa snack. Får se om jag bloggar något mer under kvällen. Annars så får ni alla ha en kanon bra fredag med fest, bio, familjemys eller vad som nu väntar er! Peace


Bilder från en sommarkväll i Juni med Sofia förra sommaren.

nu säger jag godnatt & tänker njuta av en rejäl sovmorgon!



i'm here to stay

Denna torsdag har varit förbaskat bra! Bra väder, bra vänner osv. Lyxade till det lite med tösarna mina på lunchen med att sitta i vårsolen med en varsin glass. När jag kom hem passade jag på att ta det lugnt nu när jag kan och spara på krafterna inför helgen. Har inget plugg längre heller. Så himla skönt! Nu tänkte jag göra en kopp te och sätta igång Elsas värld. PUSS



kalendern visa måndag men vi lever lördagkväll

Just nu är jag grymt dålig på att blogga men finns en anlednig till det också. Har nämligen otroligt mycket plugg eftersom jag först hade influensan och sedan fick den förbaskade öroninflammationen. Satt finns inte så mycket att göra åt den saken. Är inte på så vidare bra humör idag heller för all jädrans plugg. Blir tokig! 

En grej som är positivt är väl vädret ändå? Det är ju galet varmt ute. Underbart. Fick ett litet ryck idag så jag promenerade hela vägen hem från skolan. Duktigt va? Eftersom jag inte får träna pga penicillinen så får jag köra lite på promenader. Funkar det också. Men har varit träningsugen i flera veckor nu. Längtar verkligen tills jag får börja rör på mig igen! Nej men nu ska jag väl fortsätta att plugga till ett tråkigt biologiprov som jag har imorgon. Fred ut.

Grattis på födelsedagen underbara bror! ❤


när tiden är rätt ska jag plocka upp dig och ta dig långt härifrån

Just nu sitter jag i min säng och inte gör något alls. Imorse gick jag upp ovanligt tidigt för att se min brorsa spela match. Han borde vara stolt över mig.. Vilket fall som helst ska mammsen snart köra ut mig till björklinge för att där ska det kollas innebandy match på laget mitt tillsammans med en väldigt efterlängtad vän, Linus. Efter matchen drar vi hem till han och hittar på något skoj. Vad det blir återstår att se. Nej men nu tänkte jag faktiskt plocka upp lite i mitt rum inför imorgon, det ser ut som en enda röra med kläder. Pusssss


new in - indiska

Idag blev jag hemma från skolan igen. Men känner mig betydligt bättre nu. Hur skönt?! GALET. Kanske äntligen ska man få bli helt frisk. På kvällen så åkte jag och mamma till Gränby Centrum för att köpa dom sista prestenterna till brorsan så nu är allt fixat! Åh, tycker det är så kul att köpa presenter. Men fick även med mig ett snyggt armaband från Indiska till mig själv. Nej nu ska jag fortsätta att ha min lugna kväll som jag påbörjat med lite big brother och film. Hörs imorgon, natti natti! 



pumped up kicks


de ler åt allt och inget

På kvällskvisten här hos familjen Andernéll har det bakats för fulla muggar. För det är nämligen så att min kära bror fyller 12 år på söndag. Så då kommer underbara släkten hit på besök för lite födelsedags firande! Men nu tänkte jag kolla på Elsas värld och sedan sova lite. Avslutar inlägget med en smarrig bild! Natti natti. 


tysta ner musiken, hon kommer aldrig hit igen



Har hunnit få i mig lite lunch och kollat på ett fåtal filmer. Tänkte fortsätta med det tillsvidare jag kommit på något annat vettigt att göra. Men ville bara hålla mig lite uppdaterad. Tjing!

djungelns drottning

Det här med att vara på benen igen, frisk och pigg tror jag vi stryker. För i måndags eller kanske ska säga tisdags så fick jag nämligen öroninflammation.. Så nu ligger jag hemma med världens värk i örat och feber. Trodde inte det skulle göra så här ont att ha öroninflammation men hade fel, känns som om örat ska spricka. Usch.

Hur som helst tänkte jag kolla på Djungelns Drottning nu som jag missade igår. Folk säger att det ska vara riktigt roligt, men det återstår att se. Hörs lite senare!

kyss mig

Svajig uppdatering. I knoooow. Men blev sjuk i fredags (igen). Den där influensan verkar inte vilja försvinna helt.. Så under hela helgen låg jag sjuk. Andra helgen irad nu. Men nu står jag på mina ben igen. Vilket känns superduper skönt! Dock har jag inte fått träna på ca 3 veckor nu. Blir tokig! Vill röra mig! Men icke, det får jag vänta med ett tag till. Nej men nu ska jag väl fortsätta med mina sysslor, dvs massvis med plugg. Mina skolarbeten tar aldrig slut.. PUSS!

fix & trix hos frissan



Idag tillbringade jag lite tid hos frissan. Det behövdes verkligen! Hade så otroligt slitna toppar och äcklig utväxt. Så här har ni resultatet.

alla bör se detta! - kony 2012


ny halsring




En ny halsring som Mamma hade köpt idag. Grymt snygg! Kommer sno det lite då och då av henne kan jag säga..

pang pa och tack för kaffet

Har precis fått i mig lite middagsmat och pluggat klart kemin. Snart ska jag ge mig på en so läxa vi har tills imorgon. Och sedan är jag pluggfri hela kvällen. S-K-Ö-N-T! Har inte gjort så mycket idag faktiskt. Tycker att det är lite synd att vädret just nu suger. Kallt och blåsit.. Vad hände med våren egentligen!? 


En bild från Kroatien.

när man släpper taget tar man steget

Ååååh.. Säger jag bara.. Var beredd på mycket plugg eftersom jag varit sjuk i en vecka. Men absolut inte såhäääär mycket. Har pluggat heeeela tiden sen jag kom hem vid 4 tiden. Inte tagit en enda paus förens nu, vilket jag behövde. Ska försöka öppna So boken lite innan 30 grader i februari börjar också. Men vi får se hur det blir.. Återstår att se helt enkelt. 


Eftersom jag inte orkat fota något skojs idag så får självaste mollsan stå för bilden. En rätt gammal bild dock. Men söt e hon! :)

kvällsmys hos familjen andernéll



känslan att känna sig pigg igen!

Tror jag aldrig längtat så mycket till skolan som jag gör nu! Att ligga hemma i soffan still i en hel vecka suger verkligen. Har saknat ihjäl mig efter vänner och att få röra på mig. Så nu känner jag mig tillräckligt frisk för att orka med att gå till skolan. Dock hostar jag fortfarande, lite halsont och smått snorig men ska inte klaga, har inge feber och känner mig riktigt pigg! 



Lars Winnerbäck får stå för kvällens bild! 

fråga & svar

Fick en fråga om vilket gymnasium jag hade tänkt att välja. Jo det är så att jag har sökt till GUC. Och linje jag valde var Design. Eftersom det är ett stort intresse (har nog fått det av mammsen). Hoppas du fick svar på det du ville. Kram! :)

ligger hemma sjuk med influensan

Riktig kass uppdatering från min sida. Jag vet. Men sen i måndags har jag legat hemma med influensan.. Inget vidare kan jag säga. Dock så kände jag mig mycket bättre igår men idag vände det heeelt och blev sämre igen. Satt imorgon blir det ingen Avicii för min del.. Lite smått ledsen över det. Men men.. Det kommer väl fler sånna roliga tillfällen får man hoppas på! Nu ska jag gå och ta mig ännu en till piggelin. Det är nämligen det enda jag lever på. Får inte i mig något annat. Ska försöka att blogga lite mera trots influensan. 

Puss kompisar!

RSS 2.0