äntligen mitt!

Äntligen är dom här fina underkläderna mina! Köpte dom i söndags. Är riktigt nöjd med köpet, det sitter suuuper snyggt på också! (dom ser kanske lite gula ut på bilden pga dåligt ljus men underkläderna är mer rosa i verkligheten)

fråga & svar

Anonym:
Kan inte du visa bilder på ditt rum? Skulle vara kul och se :)
 
Svar: Absolut kan jag göra det. Måste bara ha lite tid, så efter jag kommit hem från Teneriffa får det bli. Kramis! 

hej mitt vinterland

Nu har äntligen snön kommit till min mysiga stad. Så nu håller vi tummarna på att snön ligger kvar så det inte blir slask och tråk!
 
Var ett tag sedan jag skrev här på bloggen. Men mina dagar har varit fullspäckade. Haft/har en hel del skolarbeten att göra inför Teneriffa, föresten är det bara två dagar kvar. Gaaah resfeber på hög nivå!! 
Puss Emily 

nails

Nya naglar!

vill ha, ska ha!

 
Hur sött var inte detta?! Något jag verkligen vill/ska införskaffa mig! 
 

fråga & svar

Anonym:
på vilken affär har du köpt klockan och armbandet? :)
 

Svar: Jag köpte armbandet på Sekund i Uppsala och klockan på Stjärnurmakarna i Forumgallerian som också ligger i Uppsala. Kramis! :)

detaljer ur dagens

 
Halli hallå!
Åh vilken härlig dag. Skoldagen blev kortare än vanligt då naturkunskapen var inställd så denna fredag fick vi bege oss hem en timme tidigare. Sååå himla skönt! Nu ska jag alldeles strax ta en dusch och förbereda mig inför kvällen. Mer om kvällen får bli lite senare. Kramis!! 

Mot skolan

Wiiiiiie! Äntligen är det fredag. Fredagar gör mig alltid så glad. Hur som helst blir det en lång skol-fredag för mig. Slutar 15:55. Men det är bara att kämpa sig igenom dagen. Är extra glad idag eftersom jag vaknade pigg och kände mig inte ett dugg sjuk.
Puss, Emily!


hemma från skolan

Go'dag!
Har precis fått i mig min smarriga lunch. Stannade hemma från skolan idag pga huvudvärk, ont i kroppen och varm som saten. Tyder kanske på feber?! Hur som helst har jag kämpat mig igenom lite plugg satt nu behövde jag en ät samt tv paus. 
Puss, Emily. 

my home


Teneriffa om exakt 16 dagar!

Ja, rubriken stämmer. Det är 16 dagar kvar tills jag och familjer beger oss av till Teneriffa. Ska bli så satans skönt att komma bort en vecka! 

(Bilderna ovanför är då bilder på hotellet där vi ska bo.)


Dröm sött allesammans!


pepparkaksbak!

Tjabba tjena!
Idag hämtade jag och min brorsa våra småsyskon på dagis. Alltid lika mysigt! När vi kom hem satte vi igång med pepparkaksbakning. 
 
Nu är jag tvungen att gå över till lite plugg, om mitt huvud orkar. Har en extrem huvudvärk.. Ha en fortsatt bra kväll, tjing! 

Let's gooooo

Otroligt skönt med en bloggpaus utan en anledning. Men imorgon är det en ny vecka & nya tag som gäller!!
 

RSS 2.0