i väntan på en fin vän

Mysfaktorn är hög medan jag väntar på min underbart fina vän Michaela. 
 

inlägg från paddan

 
God dag! 
Har just bakat en smarrig kladdkaka för att överraska mammsen när hon kommer hem från jobbet. Gulligt av lilla mig va? Hur som helst har jag stannat hemma från skolan idag, vaknade med världens huvudvärk och knappt kundet andas pga min täppta näsa. Men nu känns det betydligt bättre med huvudet, dock är förkylningen kvar. Men det är ju höst, så många bär nog på en liten förkylning. PUSS!

photob by me

Var ute och fotade här om dagen tidigt på morgonen. Härliga höst bilder va?

easy come, easy go

Go'kväll!
Denna måndag har gått riktigt snabbt. Efter skolan åkte jag raka vägen hem för plugg time. Har dock inte gått så jätte bra med mitt plugg.. Förstår nästan ingenting (har spanska prov). Men har i alla fall försökt. Snart tänkte jag ta en dusch och måla mina naglar med något snyggt eller enkelt lack, kramis!! 

en höstdag i oktober


måndagens klädsel



Jacka Cubus // Blus H&M // Jeans Tiger Of Sweden // Skor Vagabond // Klocka Calvin Klein // Armband Thomas Sabo

söndags fix och trix

Hej hej på er!

Idag sov jag ut riktigt länge. Vaknade vid nio tiden men bestämde mig för att somna om så steg upp klockan halv två. Åherre så skönt det var! Denna söndag kommer bestå av mycket fix och trix samt plugg. 
Puss & Kram!

dagens

 
Sjal Lager157 // Jacka H&M // Stickad Ginatrickot // Jeans Tiger Of Sweden // Skor Vagabond

shopping

Linne: Ginatricot 49:50 :- (rea)
 
(Fusk) Pälsjacka: Cubus 799:-

trött lördag

Har varit trött nästan hela dagen. Började med att jag vaknade upp och att underbara mormor var här. Myspys! Sedan hade jag match vid fyra som inte gick så jätte bra när det gäller siffror men annars är jag nöjd med lagets insatts. Efter matchen åkte jag och mamma till Gränby för att handla mat och sedan hem. Men så blev det ju inte riktigt, vi stannade på Gränby i ett bra tag och kollade runt i butikerna. Typiskt oss. Hur som helst fick jag med mig ett fint bas linne hem som va på rea, men det tänkte jag visa en bild på imorgon. Införskaffade mig även en jacka här om dagen. Men som sagt bilder kommer imorgon! 
 
Vi kom hem vid halv nio tiden, då jag var heeeelt slut. Så fick bli en skön hemma kväll med familjen ikväll. Gos! Hoppas ni haft/har en bra lördag. För nu ska jag fortsätta med mitt film mys med bror min. Puss!!

Godmorgon läsare!

Mitt goda morgon te!
 
Godmorgon!
Just nu sitter jag i skolan och har naturkunskap. Idag blir det en rätt lång dag. Slutar sista lektionen klockan halv tre och då har jag spanska, mycket seg lektion. Men men... Efter skolan får jag träffa min efterlängtade Linus. Åh vad jag längtar! Hoppas ni får en bra torsdag mina vänner, puss!!

onsdag 17 oktober

Halli hallå!
Det har varit en helt vanligt onsdag. Men att det är onsdag idag och torsdag imorgon är sjukt. Veckan har gått så hiiiiimla snabbt. Hur som helst. Efter skolan stannade jag och Anna kvar i skolan för att plugga in våran sam/natur redovisning som vi har på fredag. Sedan mötte jag upp min lillebror och åkte gemensamt hem. Har gjort klart mitt hemprov i historia och sedan tagit det lite lugnt, snart kommer pappi och då bär det av mot träning. Tjing!! 

dagens

Blus Ginatricot // Stickad Lager157 // Ridbyxor BikBok // Stövlar Vagabond 

Fredag 12 oktober

Hallå där alla läsare!

Haft en härlig fredag som bara bestod av tre lektioner. I vanliga fall brukar vi har fyra, men som tur va så var naturkunskapen inställd. Riktigt skönt! Efter skolan mötte jag upp Linus på stan, vi knallade vidare till bussen som åkte hem till honom. Blir även nattgäst här ikväll, hur mysigt som helst! Hoppas ni får en bra fredag, puss!


stan & en mysig vän

 
Har haft en riktigt härlig torsdag. Har varit på bra humör hela dagen och allt har flytit på så bra. Min svenska redovisning som jag skulle ha idag gick kanon! Har dock inte fått veta vilket betyg jag fick, utan det får jag reda på nästa vecka. Spännande... Efter skolan mötte jag upp min underbara vän Nea på stan. Som jag saknat henne. Vi tog en fika och spanade i butikerna. Riktigt trevligt!
 
Nu väntar jag bara på att Linus ska komma och då kan jag avsluta min torsdag på bästa sätt. PUSS!!
 

torsdagens klädsel

Klocka Calvin Klein // Linne H&M // Kavaj H&M // Jeans Holmlunds (Nudie)

onsdag 10 oktober

Kass uppdatering.. I know. Men har faktiskt pluggat som en galning på sistone och haft fullt upp så har tyvärr inte haft tiden till blogga. Men nu är jag på banan igen och ska försöka att blogga så mycket som möjligt! 
 
Idag var det en vanlig skoldag. När jag kom hem åt jag lite mellis samt målade naglarna. Nu tänkte jag plugga lite svenska. Eftersom jag ska ha en svenska redovisning imorgon. Innan det är dags för mig att åka på träning. Höööööörs!
 
Ballt va?! Hänger så fint på min vägg bland foton i mitt rum emoji

rosa bandet 2012

Som jag gör varje år så har jag nu införskaffat mig rosa bandet. Tycker faktiskt det var riktigt fint i år! 


nytt iphoneskal

Glömde visa mitt nya iphone skal som jag köpte här om dagen på Clas Ohlson för endast 79 spänn! Rätt simpelt men behövde verkligen ett nytt så då fick det bli detta:
 

helt frisk!

Hallå där läsare! Nu kan jag inte smittas längre. Sjukt skönt att äntligen vara helt frisk. Men var ju ändå tvungen att vara hemma från skolan så jag inte smittade på morgonen, så är det ju när man varit magsjuk.
 
Efter fyra tiden då när Linus slutat kommer han hit. Vi tänkte ha en myskväll bara han och jag. Åh vad han är bra! ♥
Puss & kram!

foto & redigering by me - molly


kanelbullensdag!

Mysigt med kanelbullensdag idag nu när jag kan äta utan att det kommer ut direkt. Har äntligen blivit frisk. Hoppas jag inte varit ensam om att proppa i sig massvis med goda kanelbullar!
 
(Bilderna är tagna med min iPad. Riktigt bra kamera på den faktiskt.)

anna dello rosso's kollektion för h&m

Idag kom Anna Dello Rosso's kollektion för H&M ut. Fanns kanske inte så jätte mycket fint men något enstaka fanns det allt. Eller vad tycker ni, har ni köpt något snyggt?

följ mig på bloglovin!

Som rubriken säger här ovanför så börja gärna följa mig på Bloglovin! :))

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2497639/?claim=dav5acsjpwc">Följ min blogg med Bloglovin</a>

en av höstens finaste färger att bära på naglarna - vinrött


dags för lite sömn

Bild på en liten del av mitt mysiga rum.

Skrev ju i ett tidigare inlägg att jag hade feber samt mådde illa osv, vilket kanske inte var så konsigt eftersom jag blivit magsjuk... Usch!! Så blev inte att åka till skolan och skriva provet som planerat. Har istället bara tagit det lugnt här hemma idag. Nu ska jag slå igen datorn och få lite sömn, det tar verkligen på krafterna att vara såhär sjuk. Sov så sött!!

några låtar som spelas i mina hörlurar

 
 
 
 

flugsvamp


sjuk (igen)

God dag!
Imorse vaknade jag bredvid min prins. Det måste vara det bästa sättet att vakna på! Hur som helst så vaknade jag av att jag var helt kallsvettig och varm samt mådde illa. Tro det eller ej men har blivit sjuk IGEN. Blir galen, hur kommer det sig att jag åker på allt?!?! Så Linus pappa var så snäll så han körde hem mig. Sen jag kom hem har jag bara legat framför tv:en, död. Men ska snart bege mig till skolan för att skriva ett prov som jag har idag trots min feber. Puss!
 
Måste även visa ett urballt armband som jag fick av Linus mamma som hade varit i Italien. Så snäll hon är!



På väg mot träningen!


fråga & svar

Fick en fråga om vart den blommiga blusen kom ifrån och vilken storlek jag rekommenderar. Och som jag skrev i mitt inlägg nyss så kommer den blommiga blusen fån H&M och kostar 149:-. Jag har storlek 36 på min blus eftersom jag i vanliga fall brukar ha storlek S på kläder så passar det alldeles utmärkt för mig. Hoppas du fick svar på det du ville, annars är att det bara att hojta till i kommentarsfältet igen. 
Kramis!! 

I skolan

Har precis fått i mig lite lunch. Snart har jag Sam och sedan historia. Efter historia lektionen är min skoldag slut. Då blir det raka vägen hem för att plugga och förbereda sig för träning. Hörs senare ikväll!

 

Liten slarvig bild på hur jag ser ut idag. Bär den nya blommiga blusen från H&M. 


RSS 2.0