ge mig vår vår vår!

Uppdateringen har inte varit på topp. Ska verkligen försöka att blogga så bra som möjligt nu. Men har tappat lite motivation till att blogga, vet liksom inte vad jag ska skriva om. Så har ni några tips på vad som kan skrivas här på bloggen så skriv gärna en kommentar. Hur som helst stannade jag hemma från skolan idag pga vissa skäl. Så har verkligen passat på att plugga lite, som jag strax ska fortsätta med. Det har i alla fall varit en riktigt härlig och fin dag idag, så hoppas ni alla har njutit av den fina solen. Pusssss!
 
 
Vårkänslor, hej!
 
 
 
 

fettisdagen!

 
Halli hallå!
 
Haft en helt okej dag. Efter skolan åkte jag, pappsen och lillebror till dagis för att fika med småsyskonen. Det är ju fettisdagen idag, som ni säkert vet! Hoppas ni har unnat er en varsin semla, eller ska. PUSS!

ben and jerry's

 
Har haft en mysig lördag som bestått av kalas och mys med pojkvännen. Han må vara den bästa killen. Helt klart!

svar på fråga!

Anonym:
Var har du köpt halsbandet och skjortan?
 
Svar: Halsbandet har jag köpt på glitter & jeans skjortan har jag köpt på H&M för något år sedan! :)

min nya bikini!

 
Det var alltså bikinin ni ser ovan jag skrev om i ett inlägg igår. Visst är den snygg?!? Var bara tvyngen att slå till, loooove!

torsdagens klädsel


23:12

 
Haft en urmysig skoldag. Endast två lektioner sedan åkte klassen och kollade på när Johan Ståhl trollade. Det var en fantastisk show han bjöd på!! Efter skolan blev det en shoppingtur som ni såg på mitt tidigare inlägg. Fick även med mig en bikini som jag tänkte lägga ut bilder på imorgon. Dog för bikinin direkt när jag såg den. Såååå himla snygg. 
 
Sov så sött, go'natt!
 

shopping shopping shopping


randoms


tiiiiips

 
Tänkte tipsa er om ett super smart klädesplagg! Detta skärpet ovanför. Passar både till vardags som till fest beror helt på vad du matchar det till. Om du har en tråkig enfärgad tröja som du vill göra lite snyggare är det bara att ha detta skärpet till. Det blir hur snyggt som helst! Ska försöka fixa en bild i veckan och visa hur det kan se ut. Puss. 

mysis fredag


nu är det dags för fredagsmys

Hej på er!
Kom hem för ett tag sedan efter att jag letat som en galning på stan efter någon snygg blus eller topp i färgen rosa. Men hittade verkligen ingenting. Och varför jag just ville ha en rosa överdel var för att jag ska på tema fest imorgon där just temat är rosa. Men så som det ser ut nu får jag ta något jag har hemma, dock inte det finaste. Men det får duga! 
 
Idag är det ju fredag! Hur skönt är inte det? Ikväll blir det fredagsmys med familjen. Så ska alldeles strax hoppa ner i min mjukisdress. Hoppas ni får en mysig fredasgväll allesammans! 
 
 
Random bild från i somras!

RSS 2.0