www.emily.forme.se

Nu mina läsare är det så att jag byter från blogg.se till forme.se. Ska testa på hur det är. Så för att följa min vardag kikar ni in på --> www.emily.forme.se 

en tur ute på vattnet

Nu har jag och Linus precis kommit in efter att vi varit ute med lilla båten i björklinge med en god matsäck, som bestod av god lunch och lite tårta. Snart ska vi bege oss hem till mig och fixa oss lite inför ikväll då vi ska träffa lite kompisar. Hörs!
 
 

idag fyller min linus 17 år!

 
Idag är det ingen vanlig dag, idag är det min älsklings födelsedag! Hurra hurra hurraaa :)

idag & igår

Just nu är jag hos Linus, han kollar på fotboll så då passar jag på att blogga lite. Idag har han firats av släkten samt av min familj. Det har varit hur mysigt som helst. Men han är inte 17 år än, imorgon är det hans rikiga födelsedag så då hade vi tänkt hitta på något, vad vet vi inte än. Men det blir nog bra hur vi än gör för vi får ju ändå vara med varandra. 
 
Nej men nu ska jag hämta täcke och kudda och lägga mig i soffan och somna i hans famn. Godnatt & sov så gott!
 
 
Föresten hade jag det hur mysigt som helst med mina fina tjejer Anna, Astrid och Donia igår. Tyvärr blev det endast två bilder som blev bra. Fotade inte så mycket så det kanske inte var så konstigt.
 
 
 

nytt

 
När jag var nere på stan här om dagen för att fixa lite till Linus födelsedag så sprang jag på dessa två söta trosor på H&M. Dom hängde på rean så fick dessa för endast 60 kr. Kap? Ja!

väntar in mina fina tjejer

Ligger just nu i min stora säng med mitt godis (vindruvor) samt lite bra musik medan jag väntar in mina fina vänner som kommer hit för en tjejkväll. 
 
Idag när jag vaknade gjorde jag mig i ordning för att åka ner på stan och köpa det sista till Linus födelsedagspresent. Han fyller nämligen år på måndag. Jag fick en fråga vad jag skulle ge han och eftersom han tittar in på min blogg lite då och då kan jag tyvärr inte skriva det riktigt än. Utan det får bli efter jag firat han!
 
 
 
 
 

fredagsmyser

Myser just nu hemma med familjen framför en bra film och gott fredagsmys. Tänkte bara hålla mig uppdaterad. Ha en fortsatt bra kväll!
 
 

slappis dag

Igår var det avslutning för dom flesta skolor, förutom min då som hade den 4:e, hur som helst firades det med lite festligheter med fint folk vid vattnet i Lyssnaängen. Det var riktigt kul och en minnesvärd kväll. När kvällen led mot sitt slut åkte jag och Linus hem till mig och sov här.
 
Idag vaknade vi vid ett tiden ungefär. Snacka om att det är skönt att sova ut så länge. Just nu är min bror och Linus och köper pizza, så det enda som står inskrivet på schemat idag är att kolla på film samt att äta en fet god pizza.
Ha en jätte bra torsdag, kramisar!
 
 

god natt & ...

 

from zara

 
 

stress stress stress

Min rubrik stämmer hur bra som helst.. Eller ja stämde kan man säga. Har verkligen inte haft tid att blogga, då skolan täckte upp alla mina sista dagar innan jag fick sommarlov, den 4:e. Men när jag fick sommarlov har jag passat på att ta det så lugnt som möjligt. Har varit sjukt stressad. Men nu när jag är lugn och känner att jag har all tid i världen så ska jag sätta igång med bloggandet på riktigt. Puss
 

RSS 2.0