new white dress

 
I onsdags skrev jag att jag hade shoppat lite och här kommer bilder. Fick med mig hem den vita klänningen som ni ser på bild här ovan + ett par vita jeans. Men dom ligger i tvätten, då jag använde dom och fick en fläck på dom (typiskt mig). Så bild på jeansen kommer inom en snar framtid!

glad påsk!

 
Godmorgon och glad påsk på er läsare!
 
Påskägget som ni ser ovan på bilderna är det jag fick imorse. Som ni ser innehåller det endast tre små chokladkakor. Eftersom det bjuds hej vilt på godis under hela påsken så gav jag ett önskemål om att helst inte få något godis i mitt påskägg så fick detta ist. Är faktiskt jätte nöjd! 
 
Nu ska jag fixa mig för snart åker familjen på ännu en till påsklunch, fast denna gång hemma hos mormor. Ha det så bra, hej! 

långfredagen

Godmorgon!
Vaknade bredvid min prins idag. Alltid lika mysigt! Jag gick upp och gjorde lite frukost på sängen till honom samt ett påskägg. Så det blev en liten suprise. 
 
Idag ska familjen och pojkvännen min åka till farmor och farfar för att äta lite god påsklunch och bara umgås. Hoppas ni alla får en mysig långfredag, puss!

onsdag 27 mars

Tjenamors! Har precis tagit en skön dusch och nu ska jag sätta igång med lite plugg. Det sista innan påsklovet. Ska bli så himla skönt med lov nu, för det är verkligen behövligt för min del! 
 
Idag efter skolan drog jag till gymmet och sprang lite på löpbandet samt några mag och rumpövningar. Känslan är alltid lika skön efteråt man lämnat gymmet. Jag hann även med lite shopping med mammi. Men har inte tagit några bilder på det än och kommer definitivt inte hinna med det ikväll, men det kommer väl mer mot helgen. Kramiiiiiiiisar kåmpiiiiiisar! 
 
 
Gammal outfitbild.

2 cool 4 school


våffeldagen!


3 bilder från dagen

 
Idag startade jag dagen med ett pass på gymmet, skönt att vara igång igen efter att man legat hemma sjuk. När jag kom hem tjatade min lillasyster att vi skulle gå ut och gå en prommis så det gjorde vi, vilket var hur mysigt som helst. Nu har jag precis borstat gaddarna och ska sova. Hörs imorgon, natti natti kompisar! 

nytt

 
Det blev en sväng till Thuns idag. Är otroligt nöjd över mina köp! :)

påskpyssel för fulla muggar

 
Har haft en jätte mysig dag hemma idag och är väldigt glad också då jag känner mig betydligt bättre. Mammi, jag och mina två småsyskon Molly och Viggo passade på att påskpyssla lite idag.
 
Vad tycker ni om resultatet? Söta va? Hihi...

plugg plugg & plugg


 
Tid för lite plugg nu. Höreeeees! 

god morgon!

 
God morgon! 
Hoppas ni alla sovit gott. Själv har man vaknat till och från inatt, så är hur trött som helst. Jag tog min lilla kraft att göra en rejäl god frulle i alla fall. Så nu ligger jag mätt och belåten i soffan framför något program på MTV, men funderar på att slå på en film istället. PUUUUSS!

sjuklingen emily

Hallå alla kompisar! Hoppas ni haft en betydligt bättre onsdag än vad jag har haft. Har nämligen blivit sjuk. Ont i hela kroppen, föskyld, ingen ork, osv osv. Så idag har jag bara slappat i soffan framför Gossip Girl och lite filmer.
Hur som helst tänkte jag få lite sömn nu, så jag kanske blir lite friskare. Natti natti!

motivation


lillebror 13 år

 
Igår den 18 mars blev min finaste lillebror Jonte hela 13 år. Tiden rinner ju bara iväg. Att han redan är tonåring är helt sjukt!!
Han blev firad i helgen som var, då släkten var här och firade med god fika och massa fina presenter till Jonte. Själv gav jag honom en Tommy Hilfiger t-shirt som han blev jätte glad för. Alltid lika kul när man lyckas med presenter sådär extra bra! 

ett godnatt

Tänkte bara kika in på bloggen och säga godnatt. Sov sött allihopa så hörs vi imorgon! :)

frågor & svar

Anonym:
Hej Emily! Underbar blogg! 
Jag minns att för ett tag sen så skrev du om en present du gav till Linus, att ni åkte till stockholm och bodde över. Jag är lite sugen på att överraska min kille med samma sak! Var bodde ni? Var det dyrt, och om ja, var det värt pengarna? :) Kram
 
Svar: Hejsan! Åh tack så mycket, roligt att höra! Vi bodde mitt inne i Stockolm city på ett hotel som heter Scandic Sergel Plaza. Priset minns jag inte exakt, men mallan 800-900 kr, då jag har mecenat kortet som gav upp till 60% rabatt. Och absolut var det värt pengarna. Vi hade det jätte mysigt och det var jätte bra och fint hotell! Kramis :)
 
Anonym:
Var ifrån och vad kostade de? :)
 
Svar: Hej! Dom är ifrån cubus och dom kostade 199 kr. Kram! 

måndag 4 mars

Då var skolveckan igång igen. Trots att det är måndag idag så har det varit en bra dag. Vaknade utvilad och pigg, vilket inte händer ofta. Hur skönt som helst vare i alla fall, skönt är det även att det enda plugg jag har ikväll är några få spanska glosor. Ha en fortsatt bra måndag. Pusssss

new in

 
Fina jeans va? Kommer passa perfekt nu till våren och herre vad jag gillar färgen! 

med min fina pojkvän

God dag gott folk! 
Igår hade jag en så himla mysig kväll med min fina pojkvän. Först åt vi middag ute tillsammans på en jätte mysig restaurang där det var galet god mat dessutom. Där satt vi och pratade om allt möjligt och bara njöt av tiden tillsammans. Efter vi fått i oss god mat var det dags för bio. Vi kollade på Du gör mig galen, filmen var inte super bra men helt okej bra skulle jag säga. Hoppas ni läsare också hade en fin lördagskväll igår! Puss. 

nytt skärp!


RSS 2.0