new in!

 
Tappade min mobil här om dagen. Och såklart ska jag få en spricka på baksidan. Man kan kalla det vad man vill men jag skulle säga att det var lite tur att jag fick sprickan i bak och inte på framsidan. Hur som helst så ville jag täcka det på något vis och eftersom jag tröttnat på alla mina mobilskal så hittade jag ett snygg iPhone stick hos BIKBOK. Så jag var bara tvugnen att införskaffa mig detta. 59kr fick jag det för! 

smoothie

 
Har precis druckit upp min smarriga smoothie. Riktigt god var den!
 
Har inget plugg ikväll vilket känns hur skönt som helst. Så nu ska jag passa på att bara slappa galet och lite senare ikväll ska jag ta mig iväg till pojken min. Juste! Ska visa en sak som jag nyinskaffat, men det får bli lite senare. PUSS!

how to be a heartbreaker

 
Tjabba tjena!
Har precis landat i min säng efter att ha hunnit med galet mycket. När jag kom hem satte jag mig direkt och pluggade. Efter allt plugg kände jag för ett bad. Var riktigt mysigt! Det är inte ofta jag har tid med att ta ett bad. Hur som helst fick jag ett städrus efter det. Haha.. Har varit i full gång hela eftermiddagen/kvällen som ni hör. Så nu tänkte jag avsluta med lite Top Model Sverige eftersom jag missat två avsnitt. 
 
Hare gött. Kraaaaaaaaam! 

extra pluggkraft

 
Har inte hunnit blogga eftersom jag suttit med lite uppgifter från skolan idag. Så slänger ihop ett litet inlägg nu för att hålla mig uppdaterad. Har i alla fall gottat mig med lite hallon tillsammans med mitt plugg. Som lite extra pluggkraft kan vi kalla det. Nu ska jag sova så jag klarar av den jobbiga tisdagen som väntas imorgon. Usch! 
 
Sov sött!
 

dags för lite sömn

 
Nu är det dags för lilla mig att sova lite, imorgon startar en ny vecka med nya äventyr. Sov så sött allihopa! 

Gossip Girl & Ben and Jerry's

Gårdagen var den mysigaste på länge. Jag och Linus gick och såg Ego på bio. Filmen var helt okej bra. Efter bion åkte vi hem till han. Hade en underbar lördags kväll tack vare min finaste kille!
 
Idag vaknade jag vid halv elva tiden. Hur skönt som helst att sova ut. Jag och Linus gjorde lite frulle sen låg vi och kollade lite på tv. Jag åkte hem rätt tidigt eftersom Linus skulle plugga. När jag väl kom hem kollade jag på Gossip Girl och åt lite B&J. Nu tänkte jag faktiskt städa upp lite i mitt rum. Puss puss!

nytt

 
Har införskaffat mig nya stövlar från Eurosko. Dom var på rean så fick endast betala 600 kr för dom då ord. priset var 1200 kr. Så det var ett rätt bra kap om jag får säga det själv! 

På pendeln

Sitter just nu på pendeln på väg hem. När jag kommer hem blir det plugg & Gossip Girl. Puss!!


onsdag den 23

Go'kväll!
Ber om ursäkt för min dåliga bloggning. Men har verkligen haft fullt upp dom senaste veckorna. Hinner inte med allt förstår ni! 
 
Hur som helst sitter jag i mitt mysiga rum och håller på med en svenska uppgift som jag måste göra klart. Efter det hade jag tänkt att krypa ner i sängen och kolla lite på Gossip Girl. Har ont i kroppen och känner mig allmänt hängig. Hoppas veeeerkligen inte att jag blir sjuk. Passar inte alls bra just nu. Ha en fortsatt bra kväll sötisar! 
 

klocka + armband

Den här snygga guldklockan fick jag av min fina pojkvän Linus i julklapp. Ville så gärna ha en guldklocka så jag kunde byta lite då och då. Så blev överlycklig när jag fick denna. Klockan är riktigt snygg på också!
 
Det här fina armbandet fick jag av Linus föräldrar i julklapp. Det är jätte fint på samt att det blir ännu finare när jag kombinerar med mitt Thomas Sabo armband och min Calvin Klein klocka. Super nöjd!

slappis dag, hej!

God dag!
Idag blir det en riktigt slappis dag för mig, tror jag iaf. Men självklart ska jag kolla på JVM finalen mellan Sverige & USA. Och efter det får man se vart dagen leder. Kanske en dag då jag ägnar mycket tid till bloggen? Funderar på att lägga upp lite mer julklappsbilder samt shopping. Jaja, vi får allt se. Ha en fortsatt bra lördag allesammans! 
 
Förresten längtar jag sönder efter min finaste kille som just nu är i Göteborg på cup, gaaaah!! 
 

två dagar & en natt i sthlm

Har helt glömt bort att berätta en riktigt mysig sak. Jag gav min pojkvän två dagar inklusive en natt på scandic hotell i sthlm under mellandagsrean i julklapp. Vi åt god mat, shoppade och bara hade det allmänt mysigt. Jag fick bland annat detta snygga iPad fodralet (se ovan) med mig hem. Galet nöjd! 
Puss, puss!!

en av julklapparna 2012

 
Här är en av mina julklappar jag fick av familjen. Tycker detta halsband är gö ballt! Passar både till vardags och till fest. Love. 

RSS 2.0