belle

Detta fick jag med mig hem från butiken Belle :)


Våra tider är över

Sitter nu i bilen mätt och belåten efter att jag ätit en Bea lovers på Pizza Hut. Jag och familjen åkte till Stockholm Quality Outlet där det blev lite shopping och mat. Nu är vi på vägarna hem. När jag kommer hem ska jag träffa Sofia. Vad vi ska hitta på får ni se sen. Kramiiis! :)


väldigt kär/obegripligt ensam

Skön träning med go'fika och gud vet vad. Nu blir det hopp i säng för mig. Imorgon är vi lediga. Sataaaan vad skönt! Mer om dagen imorgon. 
Natti natti :)



i wish nothing but the best for you

Tjenamors! :)

Vilket väder! Hur skönt som helst ju :) Me love... Tänkte faktiskt dra ut och foto lite i det sköna vädret. Har redan påbörjat fota lite på systeryster. 

Senare ikväll har jag träning. Känns som om jag inte tränat med laget på ååår. Men riktigt så mycket är det ju inte. Jaja.. antar att vi hörs mer mot kvällen.
Tre bilder jag tog på sötaste syster :)

Mot 72an

Hej på er!
Har precis gjort klart mitt matteprov. Det kändes bra, så hoppas på ett bra resultat! :) snart är det engelska och sedan lunch. Humöret är på topp idag, för imorgon är det ju ingen skola. Hur skönt? Väldigt skönt! Nej men nu ska vi knalla upp till 72an.

KRAAAAM!


Myspys

Har precis bytt om till min OnePiece och sitter nu och myser med en tea kopp i soffan. Det gick helt okej att följa kartan och kompassen. Men det var väldigt jobbigt.. Haha! Men nu är det över. Tänkte även passa på att plugga lite matte när jag ändå slutat så tidigt. Hörs senare. Puuuss! :)


tagga!

Helloooo :)
Nu är vi redo för att bestiga en blöt skog. Hur detta kommer gå får vi se... Orientering är inte våran grej direkt. Men man kan ju alltid hoppas på det bästa. Har inte direkt något mer att säga just nu. Men snart måste vi knalla iväg. HAJDO!
Taggade flickor!

drag i vedyxa skogen

Nu är det läggdags för mig och Sofia. Våran kväll spenderades framför Jeresy shore. Bra taggning inför orienteringen imorgon. Då blir det drag ute i Vedyxa skogen :) 

Natti natti!

överlycklig!

Är typ överlycklig! :D Nu, äääääntligen har blogg.se inskaffat sig en app. Så nu kan jag mobilblogga med bilder osv. Mycket roligare än tidigare! Satt vi får väl se när jag provar det. Och om det funkar bra.

Idag har det varit en helt OK dag. Hade NO och Musik sedan gick min kära klass ner på stan för att besöka Hälsoäventyret. Där vi pratade om relationer och sex. Vi slutade vid 20 i 3 tiden. Satt det var en timme innan vanliga fall. Soft! Nu hade jag tänkt att plugga matte.. Surt. Och sedan kommer Sofia hit. Hon ska även sova hos mig i natt. Mysigt. Varför, skriver jag lite senare. KRAM! :)
Bild från i somras på Sofia och mig då vi var på en tur på Grönan :)

inga kan ta fel på varan som vi

God morgon! :)

Idag har jag sovmorgon som jag kom på när jag ställde alarmet till kl 7 imorse.. Surt. Men nu är jag på benen och ska snart kila ner för att käka lite frulle. Innan det tänkte jag lägga upp en bild på dagens som var väldigt längesen jag gjorde :) 

Linne: H&M
Blus: Ginatricot
Jeans: Levi's (MQ)

26 september

Har nu byggt lite lego med syskonen och pluggat matte som jag snart ska fortsätta med. Tog en paus, så jag passade på att blogga lite. Idag slutade vi 10 över 3. Då mammi kom och hämta mig efter skolan. Ovanligt men skönt att slippa ta bussen. Vi åkte iväg för att kolla på nya innebandyskor fast hittade tyvärr inga.. Så vi tänkte åka iväg efter maten för att spana vidare. Istället fick jag med mig hem detta:
Stadium
299:-
Stadium 
499:-


fribiljett mot himlen

Träningen idag gick bättre än igår tycker jag nog. Satt det är ju ett plus :) Men nästa helg kör vi igen! 

Snart är det middag och sedan blir det bara mys framför TV:en. Tänkte även att mina naglar skulle få en ny färg. 
Hörs sedan! :)

sofis mode

God morgon!

Vaknade vid 10 tiden. Då jag gick ner och käkade lite frulle. Just nu ligger jag i sängen och läser Sofis mode. Som jag skrev igår har jag träning med upplandslaget idag igen. Hoppas det går bättre idag än vad det gick igår.. Jaja nog om det. Allt jag hade att säga nu faktiskt. Kramisar! :)

Mobilblogg-sängen

Ligger nu död i sängen pga att jag käkat alldeles för mycket godis. Blä. Kvällen min slutade i alla fall bra. Det blev film tittande hos emma. Mysigt! :) Nu ska jag sova för imorgon väntar ännu en till träning med upplandslaget :) juste, skrev ju här om dagen en fråga om vad som skulle bättras i min blogg där jag bland annat fick en kommentar om att jag sms fixa en ny header, lite mer höstig. Och svaret på det är jag faktist håller på med en förfullt. Den jag har nu är faktiskt bara en tillfällig. Satt lugn det kommer en :) nej men det var allt, natti natti kompisar!

friends with benefits

Hade en otrolig mysig dag med Sofia igår. Efter skolan tog vi en runda på stan föra att hitta ett par snygga jeans till henne och en snygg hårfärg. Så efter stan åkte vi hem till henne och färgade håret på bruden. Blev en höstig fin brun färg! :)

Senare på kvällen åkte vi ner på stan igen för att äta middag och efter det var det bio. Vi såg filmen Friends With Benefits. Den var faktiskt välditgt bra och rolig! :)
Nu ska jag äta lite lunch och sedan vid två tiden ska jag iväg för att träna med upplandslaget. Är riktigt nervös! Men det går nog bra.. Hörs när jag kommit hem! PUSS :)

nya jeans

Har kommit ut ur duschen och nu är det dags att sova. Imorgon är det äntligen fredag! Slutar 1 som vanligt. Härligt de :) 

Över till vad som fanns i MQ påsen. Jag köpte nämligen ett par nya jeans idag. Märket var Levi's. Poppis jeans hos mig. Dom är otroligt sköna och inte speciellt dyra. 899 kr gick dom för :)


Natti natti! :)

sticker till träningen nu

Det blev inte så värst mycket shopping för min del.. Men en grej fick jag allt med mig. Det visar jag efter min träning som jag måste sticka till nuuuu :)

skriv vad ni tycker!

Förlåt, förlåt, förlåt..

Det har varit usel uppdatering. Men från och med nu lovar jag med en stor bättring. Men det skulle vara kul om ni sa vad som ska bättras i min blogg. Vad som saknas eller vad jag ska ta bort eller om den är bra som den är. KOMMENTERA PÅ :D

En helt vanlig skoldag. Inte så kul att skriva om direkt. Snart kommer mamma hem och då ska vi på en liten shoppingtur innan jag har träning ikväll. Iofs är den rätt sen. Kl 9 är det dags. Struntar faktiskt i att lägga upp en bild på dagens. Den är inte så speciell. Jeans, blus linne och gardigan. Höres! :)

En bild från i somras.

20 september

Ingen vidare bra bloggning igår. Hade så ont i nacken satt låg bara i soffan och drogade tusentals filmer. Senare på kvällen så fick jag behandling mot min nackspärr. Fick massage osv. Det var otroligt skönt! :) Och idag känns det knappt att jag haft nackspärr. Visst är jag lite stel fortfarande med det skulle försvinna om ca 2 dagar eller något sånt.

Men idag gick jag till skolan. Det var en helt vanlig skoldag. Hade kemiprov som gick utmärkt! :) Snart är det mat och sedan ska jag plugga lite Historia. Blä. Aja, vi hörs väl senare mot kvällen! :)
Bild på pappsen och mig från 2009 :)
Älskar dig pappa!

18 september

Nu har allt folk åkt hem till sitt och jag sitter jag i soffan med värmekudde på nacken. Otroligt skönt faktiskt. Om jag har såhär ont som jag har nu imorgon blir det ingen träning för mig kan jag ju säga... Blä! Ikväll blir det mys framför TV:en. Det är ju Idol ikväll som jag tänkte kolla lite på. Och även Partaj :) Mycket roligt program!

Hörs!

Mums..

fade into darkness

Imorse vaknade jag av att jag inte kan röra mitt huvud eller nacke. Usch! Riktigt läskigt. Så ropar på mamma och hon kommer in. Vi ringer akuten där dom säger att det kan vara en muskelknut. Vilket vi också tror att det är. Vilket var tur att det inte var något mer huvudet som det lika gärna kunnat vara... Sitter nu stel som en pinne i soffan med en värme kudde på nacken. Haha! 

Vid 3 snåret kommer släkten för att fira mamma och pappa som fyllt år. Tänkte att jag bloggar lite mer ikväll :)
PUSS!

tack mammi!

Nu är det läggdags för lilla jag. Är trött och har en morgondag att se fram imot. 

Glömde att berätta att innan jag drog på bowling med laget så åkte jag och mamma upp till Gränby en snabbis (igen) haha.. Och då fick jag med mig hem ett puder. Behöver verkligen ett, mitt är alldeles för ljust för mig. Så fick ett av mamma. Tack så mycket! :)



Fick även med lite gratis prover när vi köpte pudret :) Alltid lika kul!
(pudret ser väldigt ljust ut på bilden såg jag nu, men inte irl)

svar på tal

Nu tänkte jag dra ett lite svar på en fråga jag fick angående mina gymnasietankar. Jag har faktiskt en hel del.. Eller aa kanske inte en hel del men lite olika. Jag skulle vilja gå något med foto, design, inredning, mode eller en helt annan bana som mäklare. Men har absolut inte valt vilket gymnasium jag vill gå på ännu :) 

Hoppas du fick svar på det du undrade annars är det bara att hojta till i kommentarsfältet igen!

bowling med laget

Halloj! :) Kom rätt nyligen hem efter att jag varit ute och käkat + bowling med laget. Kul kul! :) Nu ska jag sätta mig till rätta och mysa framför TV:en. Imorgon blir det att fira mamma och pappa så då kommer alla nära och kära hit hem :) men mer om morgondagen imorgon. 

Fick en liten fråga om mina gymnasietankar som jag tänkte svara på lite senare satt håll utkik! :)

under löven

God morgon! :)

Tänkte precis sätta i gång med att fixa lite frulle. Vaknade nämligen bara för några minuter sedan. 
Igår var jag ju och bytte mina skor som hade gått sönder lite. Och det gick alldeles utmärkt att byta dom satt fick ett par helt nya. Urskönt! :) För skorna var såå sköna.
Nej men tänkte att jag berättar lite om dagen efter frullen eller något sånt :) 

KRAMIS!
Melissa Horn – Under löven

16 september

Hallå där! :)

Skön och snabb skoldag. Hade speed dating på Engelskan. Haha.. Vilken grej. Skratta som jag vet inte vad! :) Efter skolan var det raka vägen hem och nu sitter jag och inte gör ett piss. Har kollat på en film men annars har jag inte gjort så speciellt mycket. Lite senare så måste jag och mamma åka upp till Gränby för att byta mina skor jag köpte här om dagen för dom har gått sönder.. Blää på det. Men det ska vi fixa. 

Så som det lutar mot nu blir det en hemma kväll med massa gott och en mysigt OnePiece på. Men vi få la se. PUSS!


god natt

Har inte kunnat blogga idag pga att jag knappt varit hemma. Eller lättare sagt inte haft tid. Satt drar dagen lite snabbt för er :)

Idag slutade vi kl ett för vi hade hål sista timmen. As skönt, verkligen :) Efter skolan drog jag hem till Annis pannis där vi bara hade det mys. Vid fyra-fem tiden åkte jag med the family och kollade på AIK-Timrå på Hovet. Riktigt rolig match att kolla på. Och som ett plus i kanten så vann AIK med 5-1. WIHO! :) Nu är jag så trött så mina ögonlock inte orkar hållas uppe längre. Men vi hörs imorgon, och jag ska försöka bli bättre på min uppdatering. 

KRAAAAAAM! 


grattis julia!

Har precis tagit en dusch efter cirkus 2 timmars träning.. Skönt! :) Nu tänkte jag lägga mig i sängen och spela lite Wordfued. HAHA! Man blir gaaaalet beroende av det spelet. Helt sjukt.

Men innan jag drar mig mot sängen så måste jag gratta Julia för en tredje gång som fyller 16 år idag. Grattis på födelsedagen tösen! :)


hos sirvans place

Tjenare! :)
Sitter just nu med Sirvan och väntar på att våran goda kladdkaka ska bli klar.. MUMS! :) Efter jag varit här drar jag direkt på min träning. Så vi hörs helt enkelt när jag kommit hem.
Kramis :)

i paketet fanns..

Har nu kollat på Idol och Kaos i Båstad. Två bra program! :) 

Över till paketet från Nelly. Fick en kommentar om att det var en väska där i.. Och det var helt rätt! :) I paketet låg väskan som jag lag ut på bloggen för några dagar sedan. Det låg även en Nelly katalog med mycket höst fint.

Nej men nu ska jag faktiskt sova lite. PUSS :)

vad finns i paketet?

Har precis varit och hämtat ett paket från Nelly.. Hm. Skulle ni kunna gissa vad som finns i? Inte så svårt kanske?! :)



Lägger ut vad som finns i lite senare ikväll. PUSS :)

Mobilblogg-bussen

Sitter just nu på bussen till skolan. Idag är det en sån här dag när man absolut inte orkar ta sig upp ur sängen eller ens klä på sig. Vill bara soooova! Men jag var duktig och tog mig upp. Idag är det den senaste skoldagen. Och efter skolan tänkte jag faktiskt passa på att plugga lite när jag inte har något bestämt att göra. Fick en kommentar om att jag ska lägga upp mera outfitbilder. Och absolut ska jag göra det. Har varit lite lat på senaste tiden satt jag inte har orkat.. Men det ska bli ändringar. Lovar :) Nej men nu ska jag hoppa av bussen. Kramisar!

idol tittande

Ligger nu i brorsans säng och kollar på Idol. Passar på när han är borta. Hehe.. 

Idag efter skolan så åkte jag och Sofia ner på stan för att ta en fika på Café Årummet. Det var hur mysigt som helst! Nej men har inte så mycket mer att skriva faktiskt. Riktigt tråkigt inlägg men sånna behövs ibland för att restan ska bli roliga. Jaja.. Nog skrivet. God natt :)



vart jag mig i världen vänder

Kvällen har varit mysig med Idol och Partaj på TV. Men nu ska jag knalla vidare till sängen för att ta mig en rejäl tupplur för imorgon börjar en ny vecka med nya skoldagar. 
Natti natti :)

Den svenska björnstammen – Vart jag mig i världen vänder

balla t-hirts från urban outfitters


world trade center

Idag är det 10 år sedan den stora händelsen skedde, World Trade Center rasade. Skänker alla mina tankar till de drabbade. ♥



trött, sola + massa filmer

God morgon?!

Jag vaknade ganska nyligen. Är grymt trött från igår. Men hade hur kul som helst! :D Heeeelt galet! 

Idag händer inte så mycket. Blir nog hemma och drogar tusen filmer eller nått. Tänkte försöka dra mig ner mot stan för att sola lite. Det skulle sitta fint. Hörs senare idag. Kramisaaaar! :)



shopping

God dag på er läsare! :)

Kom nyss hem från Gränby C där jag var med Mamma, mormor och syskonen. Lite familjemys kan vi kallar't. Fick med mig ett par skor och hudkräm hem. Tackar så mycket för skorna Mormor!

Ikväll är det ju Kulturnatten här i Uppsala som alla säkert vet. För min del blir det skönt häng istan med polarna. Ser fram imot det. Kommer nog bli riktigt kul :) Nej men har väl inget mer att tillägga. Får se om jag bloggar innan jag drar ut. POK! :)


spaning efter höstkläder

Har haft en urmysig fredags kväll med besök av farmor och farfar. Vi alla åt en god middag och sedan blev det mys framför TV:en. Är faktiskt inte ett dugg trött men tänkte ändå lägga mig i sängen med datan och spana runt lite på höstkläder. Vi hörs imorgon. PUSS :)


Love.

fredag!


WIHO!
Nu är det äntligen Fredag, som jag längtat efter helg! :) 

Idag åkte vi och kollade på någon teater med skolan. Alla 9or var där och kollade. Även någon annan skola. Teatern var faktiskt rätt rolig. Satt det blev ju lyckat. Efter teatern gick jag och Sofia och käkade på Jalla. Gött att slippa skolmaten. Vi hade Idrott och sedan var dagen slut. Riktigt lugn Fredag må jag säga! :) Tror den fortsätter så. Men vi får se vad den leder till. 

Måste faktiskt på peka att jag tycket vädret är väldigt skumt.. Först är det rätt så varmt och sedan kom värsta skuren och nu skiner solen igen. Hm.. Knasigt! Nej men nu ska jag fortsätta att läsa lite ur SOLO. 

KRAM! :)


Fotade lite ute i regnet.


8 september

Tjabba tjena! :)

Efter att Mamma kom hem från jobbet åkte hon och jag för att hämta Viggo och Molly. Efter vi hämtat dom på dagis var det vidare till Farmor och Farfar :) Riktigt mysigt att få träffa dom! Det var ett litet tag sedan. Efter Pappa slutatde sitt jobb så kom även han över en snabbis. När vi skulle röra oss hemåt så åkte jag med Pappa för att handla lite mat. Nu har jag precis käkat lite jordgubbar. Det satt verkligen som en smäck! Otroligt gott. 

Nu när jag ääääääntligen frisknat till så skulle jag träna idag. Men såklart har jag oturen med mig. Våran träning blev inställd för att dom skulle ha någon kattutställning. Haha! Jaja får väl köra på nästa pass istället :) Nej men nu ska jag fortsätta att kolla på tv. Hörs imorgon då det är Fredag. YES! Skolveckan börjar leda mot sitt slut.. :)

En bild på mig från i somras.. Åh VÄRME!

tråk väder

Helt sjukt vilket väder det har varit idag! Det har rent ut sagt spöregnat heeela dagen. För inte har jag sett en tom himmel utan en droppe regn. Blää på det :( Vill ha höst, men inte en höst med bara massa regn.. Hoppas vädret bestämmer sig för att vända lite :)

Över till min dag som inte har varit så speciell jämfört med dom andra dagarna. Kom i alla fall hem till en ny städat rum. Vilket var as skönt! :) Man blir så glad när der är ordning i sitt rum. Inte sant? :) Satt stort tack till städerskorna! 

Nej men tråkigt nog så måste jag ge mig på mina två läxor. Matte och engelska.. Usch! Inte favoritämnerna direkt.
PUSS! :)

Två söta bilder som jag tog på lillebrorsan här om dagen :)

svar på tal

Anonym om 5 september:
Hur får den en sån där ram runt din bild? Är det en app man laddar ner eller haha? :) Fattar inte..

Svar: Jo men visst är det en app man laddar ner. Appen är gratis och heter Instagram
Kramis! :)

7 september

Halloj! :)

Sitter i soffan och nyser. Haha.. Det verkar inte som om jag kan träna idag heller. Får helt enkelt spara mig tills imorgon. Har absolut inget att skriva.

Så här här får ni en bild på hur jag var klädd idag :)

Kul att mina strumpbuxor gick sönder idag.. Haha :(

hjälp mig nu läsare!

Nu behöver jag eran hjälp! Vad tycker ni om denna väska? Hiss eller diss? Är den värd att köpa? Skriv jäääääätte gärna en kommentar vad ni tycker :)

nu blir det:


nothing compares 2u

Tjenixen! :)

Har precis bytt om till mjukiskläder. Är väääldigt frusen av mig :( Undra om det tyder på att jag kommer bli sämre?! Hoppas verkligen inte det i alla fall.. 

Även fast vi hade sovmorgon idag höll jag på att försova mig, men som tyr var hann jag mitt på pricken! Har varit en helt vanlig skoldag idag. Inga läxor eller något såndant har vi fått vilket är urskönt :) Nej men nu ska jag väl bara krypa ner i soffan. Har inger mer att skriva, usch vilket tråkigt inlägg det blev.. haha!



5 september

Hej på er! :)

Har inte skrivit på hela helgen. Men har faktiskt inte haft tid. Har ju spelat Uppsala cupen som ni vet. Det gick faktiskt rätt bra. Åkte där imot ut i semin mot Alunda. Vilket var väldigt synd. Men livet går vidare.. 

Idag är det start på ny vecka. Skoldagen rann bara iväg. Den har går väldigt fort. Ikväll har jag träning men kan inte träna pga min hals som svider som satan. Bläää! Kan ju aldrig bli riktigt frisk :( Men tänkte i alla fall åka och kolla. Nej nu ska jag stoppa i mig lite käk. 

Tjing! :)

Egooooo

bilden säger allt


svar på tal

Mimmi:
Vart har du köpt denna snygga tröja?

Svar: Visst är den fin? :) Koftan är köpt på MQ och finns även i vit med rosa texkt och band. 
Kramis! :)

fredags myyyyyyys

Blev en ytterst lyckad dag på stan. Träffade Felicia och hennes systers hund som hon passade vid namn Klimpen. Haha urgullig vovve! :) Vi träffade på Jennifer på stan också satt hon hänkade med oss ett tag. Sedan var jag tvungen att lämna tösarna för att träffa Sirvan. Vi knallade till ån där vi satte oss babblade på så tiden bara rann iväg.

Nu sitter jag hemma och inte gör ett piss. Det blir inte någon utgång för mig ikväll utan lutar nog mer mot en filmkväll. För imorgon är det ju Uppsala cupen, så då måste jag gå upp rätt tidigt. Nej men ska väl dra mig ner mot TV:en och tjocka mig med nått gott. Det är ju trots allt fredag?! ;) Tror även att jag ska fräscha upp mina naglar ska få någon ny fin färg! 

Kramis :)


2 september

Slutade som sagt vid 12 tiden idag. Efter skolan gick jag förbi Vaksalaskolan och sa hej till min saknade Cornelia. Nu är jag hemma som jag varit ett bra tag nu. Vi 3 tiden ska jag träffa Sirvan på stan. Men innen det ska jag ner och träffa Felicia lite snabbt. Så måste kila iväg nu. 

Mera bloggning blir det när jag kommit hem. Tjing! :)

Såhär såg man ut idag:


com hems nya reklam!


Har blivit sjukt kär i Com Hems nya raklam. Så klockrent att dom används sig av detta videoklipp. Tvillingarna är galet söta! :)

the lazy song

Hej på er! :)

Har varit en helt vanlig skoldag idag. Men där imot så blir det icke så imorgon. För då har jag nämligen ingen engelska eller idrott. Utan bara slöjd och matte. Sedan är dagen slut. Slutar då vit 12 tiden. Urskönt! :D

Har inte gjort så mycket efter jag kommit hem från skolan. Hade inget för mig så följde med mormor för att hämta Molly och Viggo på dagis. Efter det kom jag på att jag de matte läxa satt gjorde den lite snabbt. 

Skulle nog inte tränat igår. Har börjat hostat så himla mycket! :( Så nu måste jag se till att friskna till inför Uppsala cupen som är i helgen. Nej men har inget mer att berätta för er. Tänkte göra lite tea nu och kolla på tv tror jag. Kramis! :)


Snygging!

RSS 2.0