top model sverige

Idag mådde jag bättre vilket ledde till att jag gick till skolan. Idag var det är grymt rolig skoldag. Har nog aldrig i hela mitt liv skrattat så mycket på en skoldag som idag. Jag och Anna var även så duktig att vi gick hem från skolan. Wow.. Lite chockad själv att jag gjorde det. När vi väl kommit hem efter 40 minuters promenad så ställde vi oss i köket och bakade ihop en kladdkaka. Så medans vi pluggade lite inför SO provet så satt vi och gotta oss lite grann. 

Nu över till en helt annan sak. Ikväll kl 20.00 så börjar ju Top model Sverige på 3an. Tror det kommer bli en succé faktiskt. Men vi får väl allt ta och se. 


hej mitt vinterland

Igår när jag var hemma så var det så fint vinterväder satt jag var bara tvungen att gå ut & fota lite. 
Foto: Me


working nine to five

Idag har jag bara kört järnet när det gäller plugg. Vilket känns grymt skönt nu efteråt, så slipper man tänka på det liksom. Dock har jag prov på onsdag som jag måste slipa lite mer på. Under kvällen har jag bara slappat framför tv:en tillsammans med familjen. Hängde även med pappsen för att handla lite mat. Imorgon får jag sova ut en liten stund eftersom det är sovmorgon.
Nej nu ska jag väl fortsätta kolla lite på tv om inte faktiskt gå och lägga mig. Natti natti! 



let's goooo

Såhär ser min dag ut. Bara att sätta igång!


dina lakan är konfetti nu ska himlen bli vit


FOTO: ME

jag kunde dö för dig, nu är du död för mig

Halloj mina vänner. 
Om ni inte redan märkt det så har jag kirrat fram en ny header. Och om den inte syns så tryck F5 (som alltid). Dock är det inte världens finaste direkt men kände för att byta lite. Så då fick det bli sådär.

Över lite till gårdagen. Hade der grymt roligt i Sävja. Det blev absolut ingen misslyckad kväll. Hoppas även ni hade en lika lyckad lördag som jag! Slapp även ta bussen hem. Min kära pappa kom nämligen och hämtade mig. När jag kom hem blev det nästan direkt att gå och lägga sig. Och jädrans vad trött jag var imorse. Helt sinnes! Satt idag har jag bara tagit det lugnt. Kusinerna, faster, farmor och farfar kom över en sväng. Behöver nog inte skriva att det var trevligt för det är de alltid. Men nu skrev jag det ändå. Hoho. Nej men skämt-o-sido så har jag nästan inte gjort något alls idag. Funderar på att kanske ta ett varmt bad och pyssla om mig själv lite. Sånt som behövs ibland. PUSS!




några få bilder från gårdagen


28 januari

Hade en grymt mysig kväll igår tillsammans med Viktoria och Michaela. Härliga tjejer det! Det blev en kvällsfika på Café Årummet. Efter massvis med tjejsnack och skratt var det dags att bege sig hem igen. Somnade rätt tidigt igår. Var sjukt trött. 

Idag vet jag inte riktigt vad som hittas på. Men kvällen är i alla fall bokad med min kära Nea och den kommer bli grym! Fred ut. 



fråga & svar

Anonym:
Vart kommer din gant tröja ifrån? kram

Svar: Gant tröjan kommer ifrån Gants egna butik "Gant". Jag köpte min i Uppsala där jag bor.
Kram!

go'fika här kommer jag

Jippikajej it's fridayyy

Nu ska jag knalla med mamma ner till dagis för att hämta syskonen. Sedan ikväll vankas det lite go'fika med Michaela och Viktoria. Hörs senare, peace.



derby

Idag slutade jag vid två tiden idag. Skönt att inte ha så lång skoldag. Efter skolans slut promenerade jag och Viktoria till Gränby C för att ta en mysig fika tillsammans. Vi satt och pratade och tiden gick. Det var så längesen vi sågs satt det fanns mycket att prata om. Efter en stund bestämde vi oss för att kolla runt i butikerna. Hade en dunderdag tillsammans med tösen. Love.

Nu sitter jag i soffan och kollar på AIK-dif och dricker en kopp te som jag ska fortsätta med. Fred ut.

dagens


Tröja Gant//Klocka (pappsens gamla)//Svarta jeans (som inte syns på) bild Dr.Denim

in the hearts of men

Har nu pluggat sen jag kom hem från skolan och ätit lite middag. Funderar på att ta med någon i familjen ut på en promenad. Det är väldigt viktigt för min fot eftersom jag inte får anstränga den på 3 veckor.

Juste. Det har jag ju glömt att säga. Men har ju haft ont i min fot i några veckor så vi var till doktorn och kolla vad problemet var, det visade sig att jag hade fått en spricka.. Så det blir ingen innebandy för mig på 3 veckor. Väldigt tråkigt! Men måste samtidigt hålla igång så då sa doktorn att promenad blir perfekt så inte foten blir stel.
Hörs lite senare ikväll, puss!

25 januari

Sitter just nu helt död i soffan. Är överdivet trött. Så det blir nog att lägga sig lite tidigare ikväll än vad jag gjorde igår. Idag tog jag en mysig fika med en efterlängtad Emma plus lite shopping. Har haft en kanon dag! 

Har inte bloggat så värst mycket och ska jag vara helt ärlig så är det för att jag inte haft ork eller tid. Haft lite fullt upp att göra. Men ska försöka att bättre mig. Även kul att alla läsare har hållt sig kvar dock min dåliga uppdate. Nej nu ska jag borsta gaddarna och ta bort det lilla smink jag bar idag. Hörs imorgon. God natt!

new in - monki


för sirvans skull

Låten är bra. Värd att lyssna på & sprida vidare!

dom hade mycket att säga


du min vän i livet

Snabb skoldag kändes det som det var idag. Alltid lika skönt när det går fort. Efter skolan åkte jag och Sofia ner på stan för att spana runt lite och även äta cupido. Nu blir man så glad när man går in i butikerna eftersom dom börjat sakta men säkert med vårkläderna. Hur som fick jag i alla fall med mig hem en liten kofta från MQ som kostade 399:-


we are young


myskväll med min underbara mamma

Nu är skolveckan igång igen. Vill bara vara ledig livet ut känns det som. Orkar verkligen inte. Men det är ju bara att bita ihop. Fick i alla fall lite pluggsällskap med mig hem idag. 

Nu vankas det en kväll med mammsen, te och tv tittande. Hörs imorgon! 


vill inte spara min längtan

Har inte kunnat blogga på hela dagen eftersom den har varit ganska fullbokad. Hur som helst började dagen med att jag och familjen åkte till Alsike i Knivsta för att kolla på ett hus. Vi ska nämligen kanske flytta dit, bara kanske. Inget är säkert ännu. Huset var i alla fall grymt coolt. Helt nytt och fräscht. När jag kom hem så kom Anna över och sedan var det dags för lite träning, fys och zumba. Haha.. Vi sög på zumba. Men det var kul ändå för mycket skratt blev det. Så nu har jag duschat lite och ska snart käka. 

Vid sju tiden kommer Anna hit igen. Vi har en fullspäckad med massa filmer. Så det blir en lugn kväll. Måste vara ärlig och säga att träningen var rätt hård. Så lite trött är man.. Höööööres!


****





fråga & svar

Anonym:
Vart finns dom?

Svar: Jag köpte mina på Carlings för 399:- om jag inte minns helt fel. Så kolla där.

saknade vid havs


Söta sockor med mimmi på va? Dom är i alla fall otroligt sköna. Jaja nog om det. Skönt med en träning som bestod av springa ute, fys och mycket spel. Dock kunde jag inte vara med i slutet pga min fot. Så fick sitta och kolla istället. Nu tänkte jag sova och vakna till att det är fredag. Hur skönt? Väldigt skönt. Behöver en helg just nu. God natt och sov sött! 


du läser mig som en öppen bok

Har haft en låååång skoldag. Eller det kändes som det i alla fall. Dagen gick otroligt segt.. Fast vi slutade tjugo övertvå. Efter skolan åkte jag raka vägen hem och sedan kom Jacob över. Vi kollade på film och hade det bara för kul.Snart är det träningsdags! Ska bli spännande och se hur det går, eftersom jag har en inflamation i foten som inte gått bort än.. Vilket är väldigt tråkigt. Nej men ska börja byta om lite. Fred ut.

fråga & svar

:) om dagens:
Har hört att Dr.Denim jeans är bra, tycker du det??
Kram bra blogg!!

Svar: Jo men det du hört stämmer bra. Jeansen är otroligt sköna. Satt slå till på ett par Dr.Denim tycker jag. Tack, kram!

dagens


Jeans Dr.Denim//Linne H&M//Tröja Bikbok//Klocka ur&penn//Armband pearls for girls

sweet dreams everybody

Nu är det dags för mig att sova lite. Har haft en mysig kväll framför tv:en med mamma och mormor. Älskar er!
Sov gott alla


Ser ni hjärtat i äpplet..? Rätt coolt.

dagens klädsel


Tröja Bikbok//Jeans Nudie//Klocka (mammas) ur&penn//Armband (mammas) Åhléns 
Hade även ett par svarta boots från Din Sko som ej syns på bild.

första skoldagen 2012

Ja rubriken har ju helt rätt. Idag var det första skoldagen 2012. Om jag tyckte det var kul i skolan? Nej usch, verkligen inte. Visst det fanns fördelar som att tex träffa mina underbara fina vänner. Men annars så sög det som vanligt. Min skola är verkligen inte ett dugg bra. Så otroligt trött på den. Skönt att det inte är så långt kvar i den byggnaden. 

Gick till halv fyra idag så när jag kom hem käkade jag lite mellis och kollade på top model. Inget speciellt alltså. Hörs lite senare, i think. Kramar!

dagens


Halsband VeroModa//Blus MQ//Jeans Dr.Denim

go'fika med min kära

Hade en mysig dag på stan igår med Julia. Tjejen är verligen en glädjespridare. Kom hem med tre snygga tröjor. Två på rean och en på icke rea. Men kan säga att jag gjorde riktiga kap när det gäller rean. Tänkte att jag struntar i att lägga upp bilder på shoppingen. Ni får se dom i outfits bilder istället. Mycket bättre. Eller vad säger ni?

Imorse var jag ute och joggade. Otroligt skönt! Riktigt uppfriskande faktiskt. Har precis duschat och nu ska jag fixa mig för att åka ner på stan igen för att ta en go'fika med min kära Sofia. Puss


fråga & svar

Kajsa:
hej emily, tycker du borde börja lägga upp outfitbilder oftare! du klär dig otroligt fint och jag blir super inspirerad av dina kläder och dej:)

Svar: Åh, blir så glad när jag får såna här kommentarer. Verkligen kul att höra! Absolut kan jag börja att lägga ut outfits. Kramis! :)

lördag-söndag-måndag

Dålig uppdatering, jag vet. Men vill njuta dom sista dagarna så mycket som möjligt innan skolan börjar. Buu. I lördags sov Nea över hos mig. Kvällen bestod av massa skratt och filmtittande. Myspys. Sedan när vi hade vaknat skulle hon åka iväg för att gymma och jag skulle åka till Björklinge för att träffa Linus. Trevligt att få se fina vännen igen, vi lagade lite mat och bara hade det riktigt bra. Maten kanske dock inte blev den godaste eftersom varken han eller jag är mästerkockar, men vad gjorde det. Vi kunde äta den i alla fall. 
Nu har jag precis tagit en dusch och vid 2 tiden ska jag ner på stan för att träffa Julia. Vi ska ta en lunch tillsammans och spana runt lte. Kommer bli sååå bra. För har saknat henne massvis! Hörs lite senare när jag har något mer att berätta. Peace.

mormors pannkakor

Har precis fått i mig mormos pannkakor. Det är dom godaste! Love.
Idag skulle jag åkt ner på stan med Emma. Men hon hade ingen röst imorse. Tråkigt. Men vi ska se om rösten kommer fram snart eller inte. Hur som helst så ska jag träffa min efterlängtade Nea ikväll. Vi får se om det blir en tjejkväll eller utegång. Hörs lite senare för nu ska jag fixa mig i ordning. Fred ut. 

Mormor kan hon, hon vet vad som behövs!

vm guld!

Har suttit uppe hela natten för att se Sverige ta hem guld. Och JAAAA det gjorde dom. Efter 31 år. Så jädrans skönt! Wiiiiiiiiiie.


allt känns så magiskt

Idag var det första träningen för i år. Lite segt. Kände att jag inte hade någon ork alls i kroppen. Men det gick bra i alla fall. Trots min onda fot och trötthet.  
Just nu ligger jag i sängen och spanar runt på lite kläder. Blev otroligt shoppning sugen. Behöver nämligen ett par nya svarta jeans. Så tänkte dra med mig nån kompis ner på stan imorgon.
God natt på er, sov gott!

Juste höll på att glömma. Har gjort en ny header på bloggen. Tryck F5 om du inte kan se den!

4 januari

Hade en galet mysig dag igår. Först kom Anna hit, vi kollade på Astrid Lindgrens filmer. Dom är ju bara föööör bra. Efter en stund kom Sofia också. Underbara flickor! Sedan var Anna tvungen att gå hem till sitt för att äta, då åkte jag och Sofia ner på stan för att också få i oss lite mat innan vi åkte vidare för att kolla på hockey match. Efter matchen åkte vi hem till mig igen där det väntade massa film mys. Vi kollade på film på film och på film. Till slut orkade inte våra ögonlock längre öppna sig så vi bestämde oss för att få lite sömn. 

Nu måste jag fixa mig för snart ska jag träffa Anna, idag igen. MYSIGT. Hörs när vi hörs!


Tre bilder från gårdagen.

ser du något bakom molnen


Tre bilder som togs förra året då det var vår.

svar på tal

Fick en frågan om filmen var bra och vem jag såg den med. Jag såg filmen med min kompis Felicia. Och ja filmen var faktiskt bra. Eftersom jag inte sett dom andra svenska filmerna så kan jag inte jämföra med dom. Men jag tycker det är värt att gå och kolla på den. Kramisar!



the girl with the dragon tattoo

Drar iväg till Spegeln för att se filmen The Girl With The Dragon Tattoo. Höööööres!

rubrik saknas

Nu tänkte jag sova. Vet inte riktigt vad som hände med att jag skulle gå och lägga mig så tidigt som möjligt. För så blev det ju verkligen inte. Men nu är jag verkligen heeeelt slut! Sov sött alla & natti natti!

nyårsafton 2011/2012

Hade en grym kväll/natt igår. Det började med att jag och min fina vän Julia åt middag på stan och sedan hem till henne för att fixa oss lite inför kvällen ute i Östervåla där vi hamnade. Det var massvis med folk och jädrans roligt! Skulle ju inte skada att få uppleva den kvällen igen. Vid 12 slaget gick vi alla iväg för att kolla på massa balla fyrverkerier. Jag och Julia sov även kvar där ute.

Just nu sitter jag och kollar på nån film. Men är ruggigt trött så funderar på att få lite sömn så tidigt som möjligt. PUSS och hoppas att ni har haft en lika bra nyårsafton som jag och Julia.

Några få bilder från dom underbara timmarna!

RSS 2.0