30 september

Halli hallå! 
I fredags åkte jag, Linus, mammsen och pappsen till Barkarby för att ta en lunch tillsammans. Vi åt på Pizza Hut. Det var verkligen hur mysigt som helst! Innan vi åkte hem hann vi även att kika runt i butikerna, i Stockholm Quality Outlet. Fanns hur mycket fint som helst (som vanligt). 

Idag vaknade Linus bredvid min sida, gosis. Vi åkte med mamma och brorsan på marknad i Örsundsbro. Riktig trevlig marknad. Det var även proppfull med folk. Nu tänkte jag kika lite på X-Factor. Puss!

Smarriga bilder från marknaden

nytt


mys med kompisarna


Vilken mysig torsdag jag har haft! Började såklart med skola. Efter skolans slut, klockan halv fyra, kom pappsen och hämtade mig. Så himla skönt med skjuts hem från skolan. Hur som helst åkte jag hem och fixade mig lite och sedan gav jag mig iväg igen. Jag åkte till gränby c där jag träffade fina kompisarna. Vi invigde det nya matstället (minns inte vad det hette) men man kan äta nästan vad som heslt. Riktigt mysigt! 

Imorgon är jag ledig. Puh så skönt. Ska verkligen ta vara på den lediga dagen. Vad jag ska hitta på skriver jag imorgon för nu tänkte jag faktiskt sova. Hörs imorgon, natti natti! 

foto & redigering by me


god morgon!



Har precis fått i mig en god frukost (se bilden). Håller ni inte med om att man aldrig tröttnar på dessa goda choklad bollar? Det gör inte jag i alla fall. Idag är jag hemma från skolan eftersom jag vaknade och inte mådde så speciellt bra så passar på att vara hemma och krya på mig lite.
 
Har precis slagit på X-Factor avsnittet som jag missade igår som jag tänkte fortsätta kolla på nu. Puss!

halvkass bild på dagens

Halsduk Ginatricot // Jacka H&M // Kofta Ginatricot // Linne Lager157 // Jeans Tiger Of Sweden // Klocka Calvin Klein // Armband Thomas Sabo 
Och så hade jag mina Vagabond boots som inte syns på bild! 

bloggtorka


Godkväll. Regningt mysigt väder ute. Tycker absolut inte man ska klaga, regn är mysigt. Eller ja.. Så länge man är inne. Har haft lite bloggtorka, har egentligen ingen anldning till varför. Men en förbättring ska ske! 

god natt!

Hallå gott folk! 
Halv ligger i min underbart sköna säng. Är redo för att få lite sömn som jag verkligen behöver, så trött som jag är. Idag efter skolan har det inte hänt så mycket roligt direkt. Har pluggat som en galning och kollat på tv med the family. Imorgon är det redan onsdag, dvs då har halva skolveckan gått. Wiiiie.
 
Hörs mer imorgon, puss! 

grattis älskade pappi! ♥



Nu är det kalas hos oss. För min älskade pappa fyller nämligen 40 år idag! Hurra hurra hurra... :D


dagens

T-shirt H&M // Skärp Ginatricot // Jeans Lager157

grattis världens bästavän på födelsedagen. älskar dig! ♥


fråga & svar

Anonym:
hej 
hur lyssnar man på musik på en iphone (utan internet), typ gör en spellista. Laddar du ner musik från någon app?
 
Svar: När jag lyssanr på musik på min Iphone lyssnar jag via spotify. Jag har massa olika spellistor på min spotify som jag även kan lyssna på om jag inte har något internet, dvs inget 3G.
Då gör man såhär: skapar en spellista och överst på spellistan står det "Available Offline" den aktiverar jag med att ändra från NO till YES. 
En snabb och enkel förklaring, förstår du inte så kommentera gärna igen så får jag försöka förklara lite tydligare. Kramis! :) 

Just nu: plugg i skolan

Godmorgon!
Kom lite tidigare till skolan idag så passa då på att plugga lite (som jag fortfarande gör). Börjar fem över nio då jag har medieproduktion. Idag har jag en rätt lång skoldag. Slutar vid fyra, så hörs mer när jag kommit hem.
Puuuuuss!


Mobilblogg - hos fina killen

Hej alla läsare!
Idag efter skolan mötte jag upp min fina pojkvän. Han satt i min skola när jag hade slutat. Vi tog bussen ner till stan för att ta en fika, som vi gjorde på Waynes.

Efter våran mysiga fika åkte vi hem till Linus där jag just nu befinner mig. Vi ligger slappa i soffan och kollar lite på tv som vi ska fortsätta att göra.
Ha det bra, puss!


dagens klädsel



Tröja Boomerang // Jeans Tiger Of Sweden // Väska Longchamp 

pluuuuuuugg


 En fin suddig bild på mitt plugg!

Nu var det ett tag sen jag skrev här. Men kan erkänna att jag varit lite "blogglat" på sistone. Har liksom inte haft lusten. Men nu känner jag att lusten har kommit tillbaka!
Idag startade en ny vecka. Som bestod av en helt vanlig skoldag förutom att vi hade klassfoto. Tänk att man aldrig lyckas bli bra på dom bilderna. Slutade vid tre då jag åkte raka vägen hem. Och när jag kom hem började jag plugga på direkten. Så nu behövede jag ta en liten paus. Samt att jag ska få i mig lite middag och sedan bär det av mot träningen. Ska bli kul att komma igång igen nu när jag varit sjuk så himla länge. Ha en fortsatt bra mångdaskväll!

tisdagsmys ♥


två tidningar samt en vitamin well



Haft en bra måndag hittills? Om jag fick frågan så skulle mitt svar vara nej. Blir bara sämre och sämre känns det som. Har fått feber nu också. Så kan ju säga att det inte går åt rätt håll för mig i alla fall. 

Idag har jag bara legat framför tv:en, kollat på film, sovit, kollat på film, sovit osv. Kämpar för att bli frisk! Min söta mamma shoppade med sig två tidningar samt en vitamin well till mig efter jobbet. Som ni ser ovan. Söt! 

Måndag 3 september

Godmorgon allihop! Fortfarande sjuk. Ligger död framför tv:en och bläddrar mellan alla kanaler. Finns verkligen inget bra. Får väl slå på en bra film. Ha nu en bra dag fina läsare!


Mobilblogg - sjuk igen..

Godmorgon!
Hade en mycket mysig fredagskväll med pojkvännen igår. Kollade på film och åt lite gott. Precis som det ska vara en fredagskväll.

Imorse vaknade jag vid åtta tiden av att jag inte kunde andas genom näsan och knappt kunde svälja för jag hade så ont i halsen. Kunde inte heller somna om. Så har nu oturen tillbaka, har blivit sjuk... Som tur är har jag inte fått feber än. Hoppas absolut inte att denna förkylning håller länge! Jag som hade match idag. Så nu får jag kolla istället för att spela. Inte kul alls.


RSS 2.0