sleep well

Idag har jag slappat runt i mjuka & sköna kläder. Har pysslat ihop dom sista julklapparna och gjort lite julgodis med mamma. Men nu ska jag lägga mig i sängen med ett pirr i magen inför morgondagen. Iiiih! Längtar så. Godnatt fina läsare & sov så gott! 

december 23

 
God dag!
 
Ligger nu i min nybäddade säng i mitt nystädade rum. Hela morgonen har vi i familjen Andernéll städat inför julafton. Eftersom det är här vi kommer vara. Snart åker mamma och pappa å fixar lite julmat och efter det blir det massor med julgodis som ska bakas. Ha en fortsatt fin dag allesammans! 

jullov

Vaknar upp till den fina snön.
 
Äntligen har man jullov. Kan knappt fatta det. Sen kan jag inte heller fatta att det bara är tre dagar kvar till julafton. Iiiiiiih. Längtar som en tok. Jag är en person som verkligen älskar julafton. Det är så himla himla mysigt. 
 
Hur som helst börjar mitt jullov på ett lugnt och mysigt sätt. Ligger och myser i min säng med julmusik i väntan på att min underbara pojkvän ska komma. Han ska tillbringa natten här med mig. Så vi hade väl tänkt att mysa ner oss i soffan ikväll och kolla på Svenska hjältar-galan. En myspys dag helt enkelt. Pussen
 

igår kom julgranen på plats!


torsdagens

Stickad H&M // Jeans Dr.Denim // Skor Vagabond // Klocka Calvin Klein // Armband Thomas Sabo 

viggo-tigern


plugg/julklappar

Här ovan ser ni två bilder från en liten del av mitt rum. Har fått fler frågor om jag kan lägga upp bilder på det. Och absolut kan jag göra det. Men måste bara ha tid!
 
Idag var det en kort dag. Började halv tio och slutade klockan ett. Endast två lektion. Hur skönt som helst. Nu ska jag sätta mig och plugga mer inför mitt sam prov som jag har imorgon. Lite senare åker jag och mammsen upp på Gränby C för att fixa lite julklappar. Myspys! Puss
 
 

teneriffa shopping del 2

 
 
Denna snygga topp hittade jag i en butik på Teneriffas gator. Butiken hade galet mycket fint! Eftersom jag var så ivrig i att använda toppen och inte riktigt tänkte till har jag kastat prislappen. Men om jag inte minns helt fel så köpte jag toppen för ungefär 250 :-

17 december

 
Go'kväll!
 
Haft en helt okej skoldag. Efter skoldagens slut åkte jag hem. Sedan gick jag och min brorsa och hämtade mina små syskon. Alltid lika mysigt! Just nu håller jag på att plugga sam, som jag måste fortsätta med. Hur jobbigt som helst, men måste försöka hitta motivation trots att det snart är lov. Kramissss!

trevlig 3:e advent!


teneriffa shopping del 1

Fick med mig lite smått och gott från Teneriffa. Men istället för att lägga ut allt på samma gång lägger jag ut en sak i taget.
 
Börjar med min otroligt fina kuvertväska från Mango. Tycker den är as ball så är väldigt nöjd. Dessutom var det 20% rabatt på den så fick kuvertväskan för 240:-. Perfekt till nyår! 
 
 
 

underbar söndag i snön

 
Har haft en urmysig söndag. Allt började med att jag vaknade upp bredvid min favvis. Gos. Vi gick ut för att åka lite skoter. Vi åkte runt i skogarna där han bor. Sen fick även jag prova att köra. Det var andra gången i hela mitt liv jag satt gasen i botten på en skoter. Men kul var det, riktigt kul! 
 
Nu är jag hemma och kämpar med plugg som jag ska fortsätta med. Håller även på att redigera bilder från Teneriffa, så snart kommer det väl upp en bildbomb. Hehe.. Puss! 

frågor & svar

Anonym:
Vad önskar du dig i julklapp? Hur ser det ut hemma hos dig? :)
 
Svar: Vet liksom inte vad jag önskar mig i år. Så kör på ett säkert kort att önskar mig pengar. Så kan jag köpa vad jag vill med dom sen. Låter rätt rätt tråkigt men så är det! 
Mitt hus består av en hall, en tvättstuga, två toaletter, ett kök, ett vardagsrum, ett "allrum" samt fem sovrum. Vet inte riktigt hur jag ska förklara hur det ser ut hos mig. Kommentera igen om du inte är nöjd med mina svar! Kram :)
 
Louise:
Är det en Rebecca stell? Vad har du för storlek på den?
 
Svar: Jajamensan det har du alldeles rätt i. Jag har storlek M på klänningen eftersom jag är rätt bredaxlad och ganska lång. Den sitter inte as tajt på mig dock men den är fin ändå. Kram! 

nu är det bara själva nyår som saknas

 
Fick hem min fin fina nyårsklännig innan jag åkte till Teneriffa men glömde helt och hållet att visa den för er. Men här är den i alla fall. Är så galet nöjd! 

hemma igen!

 
Halli hallå!
 
I lördags landade jag i Sverige. Har haft det underbart borta i varma Teneriffa. Det var så himla skönt att komma bort och bara ta det lugnt. Slippa stress och plugg. Samt att bara umgås med min fina familj. Enda nackdelen var väl att man saknade min fina Linus som en tok. 
 
Nu när jag kommit hem ska jag försöka ta tag i bloggandet ordentligt. Bilder från resan kommer lite då och då. PUSS!

Mot Teneriffa!

Just nu sitter jag på flygplanet mot Teneriffa. Ska bli så himla skönt att få komma bort lite. Får se hur mycket bloggning det blir på semestern. Men nått i lägg då och då kanske det blir. Ni får hålla utkik helt enkelt.

Ha det så bra, puss!!


RSS 2.0